Şimdi Ara

Bronzdan nasıl çıkılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlla support mu oynamak istiyorsun? Annie al, apcden daha fazla vur.
  • 15 yaşındayım platım bronzdan çıkamayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

15 yaşındayım , westte plat 5'tim diğer sezon şu an 12 win ile gold 1'im. Yazmıyorum iyi günler , sizin gibi tipler umarım hep orada kalır.

sen yazma zaten
  • Morgana ve Annie
    Sup itemi+bot tamamla. Sonra keşif taşı al o Elo da kimse Ward atmaz alırsan ciddi katkın olur. Adc ye çaktırmadan 1-2 kill al. 3. Item den sonra full ap itemi çık ve TF kazandırmaya çalış. Global leri sen takip et Jungle da iş yapsın. Smurf de bunları denerim. Bazen naparsan yap takımın kazanmana izin vermez. O zaman çık bi cugara yak kullanmıyosan çay veya kahve hiç 1 bardak. Aklını topladıktan sonra devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

Morgana ve Annie
    Sup itemi+bot tamamla. Sonra keşif taşı al o Elo da kimse Ward atmaz alırsan ciddi katkın olur. Adc ye çaktırmadan 1-2 kill al. 3. Item den sonra full ap itemi çık ve TF kazandırmaya çalış. Global leri sen takip et Jungle da iş yapsın. Smurf de bunları denerim. Bazen naparsan yap takımın kazanmana izin vermez. O zaman çık bi cugara yak kullanmıyosan çay veya kahve hiç 1 bardak. Aklını topladıktan sonra devam et.

Hocam valla derbeder oldum zaten. 1/1/12 gidiyorum adam bir kill için bana report diyo gidiyo feedliyo elime para geçtiği anda Nort America ya geçicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.