Şimdi Ara

Bronzdan nasıl çıkılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Main support oynuyorum ve birtürlü bronzdan çıkamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir? (+16 olmayan yazmasın)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nami veya Leona.

Zaten dodge vs bilmiyorlar yiyecekler bütün skillerini rahat rahat taşırsın.

• Master yi oyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına özürlü adcler geldiği için support oynayarak çıkman zor. jungle oyna al rengar,master taşı yada adc pre bul kendine
  • ben xin zhao ve swain rush yaparak çıkmıştım ha illede support diyosan morgana ve taric tavsiye ederim 80 oyun morganam vardır rankedde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burst damage -- 7 Şubat 2015; 15:56:21 >
  • Sion support yap çok op.Oyun başı karşı redi kesmeyi dene ölüyorsun fakat pasif kesiyor doğunca red üstünde oluyor.Lane da e ile süper hasar veriyorsun.Adam sion support ile diamond elo'da taşıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 7 Şubat 2015; 16:24:55 >
  • Kimsenin sup oynamak istemedigi bir elo olmakla birlikte en cok sup banlanan elodur kendileri :D

blitzcrank leona braum instaban.bazen morganada oluyor.diger ikisi de yasuo fizz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Main adc silver 4 üm duo girelim?
  • 15 yaşındayım , westte plat 5'tim diğer sezon şu an 12 win ile gold 1'im. Yazmıyorum iyi günler , sizin gibi tipler umarım hep orada kalır.
  • Gümüşe çıkarak.
  • düzgün oynayarak çıkabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

15 yaşındayım , westte plat 5'tim diğer sezon şu an 12 win ile gold 1'im. Yazmıyorum iyi günler , sizin gibi tipler umarım hep orada kalır.

Her platta olan adam olmuyor paşam

• quote:

Orijinalden alıntı: mbrkyazar

quote:

15 yaşındayım , westte plat 5'tim diğer sezon şu an 12 win ile gold 1'im. Yazmıyorum iyi günler , sizin gibi tipler umarım hep orada kalır.

Her platta olan adam olmuyor paşam

o zaman nasıl dia olur diye konu açsayıdn
  • 15 yaşındayım şuan bunu yazıyorum

• Support oynayarak çıkamazsın

• sup sona oneririm
  • Ben bronz 3 ten gümüş 3 e çıkmıştım malum sıfırlanınca gümüş 5 e attı ben talonla 4 kume atladım ww in hakkını yememek lazım nerf yemeden yararlanmıştım ondan :D sup oynuyorum demişsin ama botlarla mid yada soloya alış al talonu en azından tek başına bronz 1 e kadar çıkarsın eğer istrrsen yardımcı olurum hero konusunda mainim oldu artık bronz 1den sonra sağlam adc bulur gümüşe çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrow52 -- 7 Şubat 2015; 23:11:30 >
  • Ve en önemli şey namı diğer veleDleri takma :d all mute rahattır

• quote:

Ben plat olsam utanırım söylemeye low

• Bronz: akali gümüş: Katarina gold ve üstü: Duo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.