Şimdi Ara

Bronzdan katî suretle çıkamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu belki gördüğünüz 100. Cü bronzdan çıkamıyorum konusu ama gerçekten öyle. Oyunu 3 sezon öncesinden beri oynuyorum ama her sezon 2-3 ay oynanışımdır maksimum. Toplam 7-8 ay yani. Gümüş 4 e falan çıkmıştım ama en son 1.5 sene falan ara verip 2-3 ay önce yeniden başladım. Bronz 1 attı beni. İki gün içinde gümüş serilerine çıktım. O gün seriden tabiki de düştüm ve ondan sonra b3 e kadar geriledim. Bu Ligi haketmediğimi söylemiyorum zaten konuyu açma amacım nasıl ilerleme kaydedebilirim? Oyunda gerçekten kimlik problemi yaşıyorum yani kendimi bi laneye bağlayamıyorum. Mid oynuyorum genelde ama şu sıralar gerçekten çok op herolar gelip laneyi zehir edebiliyor bana ve böyle olunca hemen bi sonraki oyun farklı laneye geçiyorum. Eğer orda da kaybedersem 3. Oyunu oynamıyorum bile çok sinir oluyorum. Takım genel itibariyle benim yüzümden kaybetmiyor ama. Biliyorum en az bana geldiği kadar karşı takıma da geliyor ama bronz gerçekten bela bir yer. Köreliyorum resmen. Benim sizden isteğim oyundan takımımdan medet ummaktansa sırtlayıcı konumda olmak istiyorum. Bunun için tavsiyeleriniz neler? Hero lane? Adc beceremiyorum onun dışında oynayabilirşm az çok her laneyi. Gerçekten gelişip daha iyi insanlarla oynamak istediğimden çıkmak istiyorum. Yükseldikçe zevkli olacağını düşündüğüm için. Yoksa oyunu kısa Zaman içinde silicem. Geçen hafta sildim bugün yine yükledim canım sıkıldığı için. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sorma her el 2 afk 1 afk oluyor sürekli kaybediyorum afklar yüzünden
  • "Takımdan medet umnadan sırtlayıcı" Jungle oyna. Skorları topla taşı. Kha zix.
  • Siz kolsuzsunuz.Kardeşim dotayı bırakıp geldi 6. sezonun sonun da başladı oyuna.Bronz 4 ten başladı ilk haftasın da çıktı takımdakilere mana bulmayın oyunun amacı o takıma kolsuz gelir siz taşırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kati suretle



    Dostum herşey bi yana oyunu okumayı öğrenmen lazım



    Objektifler,Roam atmak,ormancıyı görmeden gereksiz agresiflikten kaçınmak daha doğrusu her zaman koridorda en kötü senaryoyu düşünerek oyna



    "Ben bu adamı keserim ama ormancı gelirse ne olur" diye sor kendine ve oynadığın heronun potansiyelini bilmen lazım tüm koridorları oynamana gerek yok en iyi oynayabileceğin koridorda geliştir kendini



    Tavsiyem mid yada üst koridor olur o elolarda en rahat bu 2 koridorda taşırsın karşınada şok bıçaklı bi Zed gelir



    Katarina-Leblanc-Viktor-Syndra şuan en iyi taşıyan orta koridor herolarından en baskınları bunlar



    Neyse yazıyı güzel bi resimle sonlandıralım



    Bronzdan katî suretle çıkamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her yamanın Op herosunu takip et taşı hiç söylemek istemem ama kolsuz hero yasuo al gene taşırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutplbyk

    Siz kolsuzsunuz.Kardeşim dotayı bırakıp geldi 6. sezonun sonun da başladı oyuna.Bronz 4 ten başladı ilk haftasın da çıktı takımdakilere mana bulmayın oyunun amacı o takıma kolsuz gelir siz taşırsınız.

    Zaten takıma mana buluyorum demedim. Bana geldiği kadar karşıyada geliyor en az kötü oyuncu. Ben sadece nasıl kendimi geliştirebilirim diyorum.



    Diğer tavsiye veren arkadaşlara da teşekkür ederim. Dikkate alıcam hepsini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi, Shyvana spamla nerf yemeden. 1 aya Gold olursun.
  • mid oynayıp çıkamıyorsan yeteneğin ve oyun bilgin eksiktir. O zaman kendini geliştirene kadar ranked sup oyna. Normal oyunda da sürekli mid top jung hangisinde iyiysen 2 3 tane heroda geliştir kendini. Midde veigar oyna derim yetenek istemez kolayca öğrenirsin adc apc teklersin. Jung için xin zhao ile hecarim kolay çabuk kaparsın ve güçlüler. Top lane pantheon ignite/flash. 2 lvlda q w aa q ignite first blood. O eloda kimse bunda ignite var kaciyim demez vurdukça gaza gelir oda vurur. 6 olduğun gibi mide u at o eloda kaçmaz karşı mid kesersiniz tilt olurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top,mid ve ormandan oyunu rahat taşıyabilirsin.Ama mid oynamak tehlikelidir,ve taşıyıcıları genelde apdir ve kırılganlardır.Orman oynamak ise takıma bağlı.Adam aptalsa 20 kill de versen o oyunu taşıyamaz.Yardım edemez.En büyük başarıyı topta aldım.Topta rahat farm yapabilecek bir şey oyna,gank yemek sorun olmamalı,ve toptan cıkmadan,orayı iterek işler yapabilmen gerek.
  • Ek olarak darius,brand kolaydır free elo kasabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma başta biraz takım kötü muhabbeti görünce gerisini okumadım :) Bende oyunda yeni sayılırım yeni dotadan geçtim kardeşimle ama oyunda dikkat ettigim püf noktalar dakikaya yakın minyon sayısı tutmaya çalışıyorum ve de hangi lane gerideyse karşı tarafı küfür ettirene kadar çıkmamaya çalışıyorum.Artı karşında ki adamı fazla tokatladıysan o lanede fazla durma laneyi ittir aşşağı yukarı dolaş.Jungle oynuyorsan killeri sakın salma ciddiyim sonucta killeri salacagın adamın taşıma garantisi yok asistle yetinsinler sen de taşıyamazsan suç bende deyip yoluna devam edersin.Sup kalırsa düşük liglerde koruyucu suplarla taşımak zor al zyra,brand,velkoz bi keşiftaşı full ap çık.Abartmıyorum özellikle zyra ile karşı ve bizim takım oyuncularından fazla vurdugum oluyor.Çabaladıgın halde takım mı feedleyip kaybettin küfür et içini boşalt.Şahsen küfürün kimseye faydası yok muhabbetine inanmıyorum sen benim oyunumu mahvedersen azcık küfür yiyeceksin ben içimi böyle boşaltıyorum.İyi forumlar iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer oyunu ciddi anlamda bildiğini düşünüyorsan bronzedan jungle ashe oynayarak dahi çıkabilmen lazım. Bronze resmen beginner seviyesinde çıkamamak çıkmaktan daha zor... Tavsiyem mid lux oyna,harita hakimiyetin olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • id şifre bırakabilirsin pm den
  • Akışına birak zaten zevk için oynuyormuşun.



    Late game champleri al çünkü oyun bitirmeyi bilmiyolar ve oyun mutlaka late game aşamasına geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topta illaoi spamlayarak b1 e kadar çıktım. b1 den gümüş 5 50lp ye kadarda destek lux spamlayarak çıktım tavsiye ederim. destek sup aldığında biraz küfür yiyebilirsin fakat inanılmaz dürtme potansiyeli olduğu için lanede sürekli yarı canlı oluyor adamlar baskın gelincede gg zaten. lvl 8-9 gibi 2-3 ap eşyası alıp hpsi %30 falan kalmış taşıyıcılarıda sadece ultiyle tekleyebiliyorsun sıkıntı olmuyor. nickim forum nickimle aynı bakabilirsin geçmişime. lanede adcnide kastırdığın için oda kolsuz olsa bile sadece sağ tık yaparak 1000 vuruyor latede illaki kazanıyorsunuz
  • Takım oyunu oynayabilmek için ortada bir takımın olması lazım, tahmin edersiniz ki bronz ve silverda bu yok. O yüzden sadece carry oynamaya bakın. Özellikle jungleda Kha, Rengar tarzı herolar oynayarak kısa sürede çıkabilirsiniz oralardan.
  • Takım kimin umrunda ki? plata kadar falan takımla oynamak mantıksız çünkü takım ne yaptığını zaten bilmiyor. Gerçekten sen değil de takımdan kaynaklanıyorsa oyun kaybetmen al tryndamere toptan inme bitirene kadar
  • ben s6 da basladım. sılver 2 baslamıstım ama bu sezon bronze 3 attı suan cıkamk ıcın amclaarı atıyorum ve o kadar kolay oluyo kı :D bu kadarını beklemıyodum. irelia ve fıora ılecok cok rahat tasınıyor. tabı akrsına nasus garen tarzı bısey almazlarsa hero olsa trundle felan alıcam daa hero yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.