Bildirim
Bronzda takılan arkadaşlarıma gelsin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok üşüdün mü -
Özet:
1. Kötü olduğunuzu kabullenin.
2. İletişim kurun, efendi olun adam olun.
3. Profesyonelleri taklit etmeyin.
4. Öğrenmekten korkmayın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Villi Lapsi
Özet:
1. Kötü olduğunuzu kabullenin.
2. İletişim kurun, efendi olun adam olun.
3. Profesyonelleri taklit etmeyin.
4. Öğrenmekten korkmayın.
tesekkurler :D sayende acip telin paketini yemedim :D artik
celincir oluruz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlar yalan dolan şanslı olan kazanıyor. son vuruş atamayan arkadaşlarım ilk 10 maçta iyi takıma düştükleri için gümüş 3 ten başladı. -
K. -
bronz 1 elemelerinden bronz 4 e kadar düşmüşlüğüm var çıkış yok burdan ne kadar iyi oynarsan oyna cıkılmıyor yenı hesap açıp en kötü silverden başlamak lazm -
quote:
Orijinalden alıntı: Freemen22
bunlar yalan dolan şanslı olan kazanıyor. son vuruş atamayan arkadaşlarım ilk 10 maçta iyi takıma düştükleri için gümüş 3 ten başladı.
Benim 1 level'de kule altına dalan arkadaşım var, nasıl olduğunu anlamadım ama Silver 3'ten başladı -
Bronz dayım o koymuyor ne koyuyor Gümüşte hatta altındaki adamın oyundan bi haber olması fena koyuyor be abi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Traue
bronz 1 elemelerinden bronz 4 e kadar düşmüşlüğüm var çıkış yok burdan ne kadar iyi oynarsan oyna cıkılmıyor yenı hesap açıp en kötü silverden başlamak lazm
bronze 2 den başladım 200 win varken ranked girmiştim. Insan her zaman Iyi oynadığı düşünüyor. Ama şimdi o zamana göre kat kat Iyi oynuyorum. Şimdi sorsan Gene çok Iyi oynuyorum ama gold tan çıkamıyorum. Emin ol oyunun geliştiğinde anlayacaksın dediklerimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkalarına saygısızlık yapmam,sürekli moral vermeye çalışırım. Kendi hatalarımı ve eksik yönlerimi kabullenirim. Ama Türkiye sunucusunda o kadar afedersiniz 'kas kafalı' varki güzelce söylenen şeylerden bile laf anlamıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X