Şimdi Ara

Bronz Silverlar Liginizin kıymetini bilin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden mi? çünkü asıl elo hell plattır bu sıradan bir afk taric vakası değil olay şu

ezdiğimz lanede önde giderken lee sin bir gank atıyor double kill alıyor vayne taric amumuya sövüp basede bekliyor amumu da bunun üzerine bilerek feedliyor

Bronz Silverlar Liginizin kıymetini bilin

• olayı mı anlamadım sen mi anlatamamışsın. olay lee sin'in gank atıp amumunun gank atmaması mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın abi kesinlikle.2 gündür bıktım.Lane kaybedip rage quit atan dia mı ararsın, 0-16 annie mi hepsi burada.Bosstların alayı plat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de sıradan.silverdan Golda çıkmak,golddan plağa çıkmaktan daha zor.

Plat 4 ligim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ouma Shu

olayı mı anlamadım sen mi anlatamamışsın. olay lee sin'in gank atıp amumunun gank atmaması mı?

evet ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ AMA DEĞİL İŞTE ADAM AMUMU GANK ATMADI DİYE SÖVÜP BASEDE BEKLEDI
  • Platin 2 yim surekli eloboost veya ebay hesaplari geliyor oyuna biktim

• AWH nin Uluslararası bir organizasyonda bile trollemesini gördükten sonra bunlar artık normal geliyor. Forumda birisi daha önce demişti. O trol her zaman var. Ya senin takımına gelir ya karşı takıma. Buna göre oynamak gerekiyor demişti. Haklı vallahi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli noob takım geliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 gün hesapları değiştirelim şükredersin ligine (silver4)

• 1. Durum : Amumu gank atmaz. Lee sin gank atar
    2. Durum : Lee sin yardımıyla Vayne double kill alır.
    3. Durum : Taric basede kalıp Amumuya sövmeye başlar.
    4. Durum : Amumu rakibi bilerek besler.
    5. Durum : Kaçınılmaz son maalesef gelmiştir.

Anlamayan arkadaslar için duyurulur

• Diyeceğim lafı unuttum hatırlayınca editleeim

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Haklısın abi kesinlikle.2 gündür bıktım.Lane kaybedip rage quit atan dia mı ararsın, 0-16 annie mi hepsi burada.Bosstların alayı plat..

Sen diamondun farklı olduğunu mu sanıyorsun sunucunun genel durumu bu kimse durup da kötü oynadım deyip özür dilemiyor ben en azından bunu yapabildiğim için kendimi şanslı görüyorum. Plat da hell diamond 5-4-3 de

edit: Dope denen adamla 4-5 ay önce oynadım ciddi sorunlu bir kişilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilfred Fizzlebang -- 26 Mart 2014; 23:12:11 >
  • jungle salmıcaksın kimseye. jungle oyunun kaderi bence. o afk kalanı da blockla gitsin. ss al ticket at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha lowlar toplanmış toplanmış sormuşlar neden yıprandık yıprandık yıprandık
    neyse beyler iyi oynayan taşır hadi aoe ßß
  • Silver ve bronz bencede daha azimli :D

Bronzdaki adamin bilgisi yoktur ama hirsi vardir ve kazanmak icin elinden geleni yapar.
    Silverdaki adamlarin yarsi golda cikmak icin oynar yun bilgisi hafiften vardir , diger yarisi "ztn silverim umrumda degil" mantiginda ama genede cok afk olmuyor.
    Diger liglerdekiler ya eloboost yada ligini benimsemis bu yuzden afk kalan hicbir amaci olmayan tipler...(Birkac kisi haric)

Ozet: Haklsin ama genede bronz ve silverlarin cogu farm yapmasini bilmiyor , oyun bilgileri dusuk ve ligleride kiymetli degil
  • 15 yaşında olduğun için mi bilmiyorum ama noktalama işaretlerini kullansan 1 dk boyunca düşünmeyecektim.

• Haklısın valla.Silverda lane kaybeden oynamaya devam ederdi en azından, şimdi lane kaybeden ya rage quit atıyo yada ben diayım platım trolleyip kaybettim havası vermeye çalışıyo.Ben hani birinin lane kaybetmesine bişey demiyorum yeri geliyo bende feedliyorum çok ağır.Ama milletin ego yapip quitlemesinden bıktım.

• Konu plat olunca bilmiş bilmiş konuşanlar mı dersin dia 1 olup bronz hesapla duo giren kekolar mı dersin.. Geçen hafta oyunuma gelen adam kötü oynuyor diye bloklamıştım şuan çelıncır olmuş. Harbi şaşırıyorum yani hele o diamond 5ler yokmu... Takımda dia 5 varsa zaten 1-0 geride başlıyosun oyuna. Oyun taşıyanlar yine taşıyor diyicek lafım yok onlara ama şu kendini bi b.k sanan kardeşlerim lanede ezilip quit attıkları için baron keserken sonda değil başta smite attıkları için maç kaybediyoruz.. Daha çok ağlarımda burda sınava çalışıyorum bi içimi dökeyim dedim
    En çok koyan şeyde bunları bronz silver ligdekiler yapsa hatta golddakiler yapsa bile olabilir derim. Ama diamond olanlar yapınca etmediğim küfür kalmıyor. Best Flamer TR oldum bu sezon xd

Dediğim gibi taşıyan her maçı taşıyor. Ben o seviyede oynamıyorum oynayanlarada helal olsun sabırlarını takdir ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efesto -- 26 Mart 2014; 23:17:58 >

• Aaaa bende burdayım:)

Doğru söylüyorsun bu sezon liglerden çıkmayı kolaylaştırdılar, önüne gelen platin, diamond. Ayrıca taric ve amumu bende ignorluydu. Yapacak bir şey yok öteki maçlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

quote:

Haklısın abi kesinlikle.2 gündür bıktım.Lane kaybedip rage quit atan dia mı ararsın, 0-16 annie mi hepsi burada.Bosstların alayı plat..

Sen diamondun farklı olduğunu mu sanıyorsun sunucunun genel durumu bu kimse durup da kötü oynadım deyip özür dilemiyor ben en azından bunu yapabildiğim için kendimi şanslı görüyorum. Plat da hell diamond 5-4-3 de

Ben 5 dk önce oynadığım adamları hatırlamıyorum. 4 ay önce oynadığın adamı nasıl hatırlıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: vprblood

quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

quote:

Ben 5 dk önce oynadığım adamları hatırlamıyorum. 4 ay önce oynadığın adamı nasıl hatırlıyorsun

Lady Gaganın Dope adlı bir şarkısı var adama sormuştum oradan mı geliyor nick diye , ben esrarcıyım demişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.