Şimdi Ara

Bronz mudur EloHell midir nedir bu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar attığım ss tede gördüğünüz gibi her ranked girdiğimde aynı şeyler oluyor bizim takımdaki arkadaşların win leri en fazla 10 olurken karşı takıma silver 1 adamlar geliyor vs ne olursa olsun hep durum böyle bu bronz ligden 6 aydır çıkmaya çalışıyorum ama çıkamıyorum bu arkadaşların neler yaptığını az çok biliyorsunuz tek başına oraya buraya giden teamfighta gelmeyen vs. Sorunum şu tamam bronz 2 deyim falan ama 160 winim var yeni başlayan elemanlar neden geliyor takıma, elohell dediğiniz şey bu mudur ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EarleNelson -- 13 Temmuz 2013; 2:20:07 >

• yaşın kaç o küfürler ney tr bundan gelişemiyor sen haketmiyon zaten cıkmayı senin yerin bronz hep orda kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

yaşın kaç o küfürler ney tr bundan gelişemiyor sen haketmiyon zaten cıkmayı senin yerin bronz hep orda kal
    Sen çıkma zaten ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Sen çıkma zaten ordan.

Alıntıları Göster
    w/l -24olduğu için olabilirmi?
  • ForumcuKolik kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama 5 oyun üstüste böyle şeylerden kaybedince insan cinnet geçiriyor bi zaman sonra bende pişman oluyorum zaten küfürler için ama
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfürleri ederken mutlu olmyorum zaten ama sizin gibi gold diamond ligler gibi değil buraları, Emin olun hepsi bunların 2 katı birbirine küfür ediyorlar delirtiyorlar insanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu piskoloji nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    bu nedir?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim , ne önerirsiniz
  • Nasıl yani -24 olduğu için geliyorsa bu arkadaşlarında mı öyle ? Karşı takımında mı böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EarleNelson

Kusura bakmayın ama 5 oyun üstüste böyle şeylerden kaybedince insan cinnet geçiriyor bi zaman sonra bende pişman oluyorum zaten küfürler için ama
    W/L op
    Küfürler OP
    Tr Op

Kardaşım bronz-silver arasında fark yok fazla. gold'da ortalama oyuncular var. Farketmez yani. Eğer canını sıkıyorsa ranked girme derim. ARAM falan at, eğlenmene bak. Arkadaşlarınla oyna normal game'de. Olmadı, haz alamıyorsan über gut bir jungler ile premade gir w/l oranını düzelt. Sonra lig atlarsın zaten. Ben de silver da sürünüyorum. Hayat güzel, seri ve kalçadan
  • Adam kufur sanati yapmis yas kac cok merak ediyorum

• Statik hançerli rengar

• quote:

Nasıl yani -24 olduğu için geliyorsa bu arkadaşlarında mı öyle ? Karşı takımında mı böyle ?

dur bi daha gülcem

birde sıktıgasdfsşfg yazmış o ara sinirden klavyeye yumruk attı heralde hahahahaa

iyi güldüm dostum gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi above and beyond -- 13 Temmuz 2013; 2:08:49 >

• MrSp4m kullanıcısına yanıt
    17 yaşındayım, dediğim gibi istemsizce yazdım küfürleri artık klavyeye ne gelirse bastım neler yaptıklarını bi görseniz, pişmanım o ettiğim küfürlerden ama dediğim gibi hatalı olduğu halde ana avrat küfür eden insanlarla dolu bi oyundu ve genelliklede böyle oluyor ne yazık ki bronz ligde. Veya bana denk geliyor hep
  • Yemin ediyorum ki 2-3 kere yumrukladım zaten, Güldürdüysem ne mutlu ama bana bi yardımcı olun hocam yalvarıyorum ne yapabilirm
  • quote:

Nasıl yani -24 olduğu için geliyorsa bu arkadaşlarında mı öyle ? Karşı takımında mı böyle ?
    İyi sövmüşsün iyii, bize de o asfalt'lı küfürünü göstermek istedin sanırım. Bu şekilde oyun kaybetmek kötü ama ana bacı sövmene gerek yok. Sinirlerine hakim olamıyorsan ranked girme ama normal oyunda da sövüyorsunuz botlara karşı da sövüyorsunuz. Sövdükçe kaybedin ne diyeyim
  • quote:

Küfürler op , b ile değil p ile yazılır bu arada söyleyim dedim. bu değil pu.
  • ramstayn kullanıcısına yanıt
    Öyle takılıyorum her böyle ranked maçından sonra ama olmuyor yani sarmıyor nedense hep bir üste çıkmak isteği vs. Dediğin gibi bir jungler buldum ortalamadan iyi oynadığımızı düşünüyoruz ancak öyle olaylar oluyor ki 2 kişi kurtaramıyoruz , belkide o kadar iyi değilizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: above and beyond

dur bi daha gülcem

birde sıktıgasdfsşfg yazmış o ara sinirden klavyeye yumruk attı heralde hahahahaa

iyi güldüm dostum gece gece

Alıntıları Göster
    1 hafta sonra noob dedim ban yedim diye konu acarsın.

Bronze da olay çok basıt eğer bronze oyununu taşıyamıyorsan bronze dan çıkmayı haketmıyorsun.Karşı takım buildleri daha epic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vogue -- 13 Temmuz 2013; 2:13:37 >

• Oyun içinde yıldız yapmasın diye yaptığım bir olaydır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.