Şimdi Ara

Bronz'dan çıkamayanlar içeri girsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 kere serilerden düştüm nalet bronz 5 kere ilk maç win 2.lose 3.lose 2 maç 2 lose

Seriye çıkana kadar normal adamlar geliyor seriye bir çıkarsın SON PİCK SOLO OR AFK DİYOR.

Bende artık oyunu bırakıcam.Ben çıkamıyorsam başkası da çıkamasın mantığıyla trollüyorum çok zevkli bronzdan çıkamayanlar tavsiye ederim.

• Bu mantık yüzünden cıkamıyorsun iyi olmuş ben silver2 idim 10 maç yüzünden bronz1 düştüm sonra bronz3 düştüm ama ne kadar herom olan hesabımı bıraktım 30 lvl unranked buldum 110 win i olan herosu felan yok ama 5win alıp silvere cıkmayı düşünüyorum insallah senin gibi salaklar gelmez maçlarıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veve ciguli al çok rahat çıkarsın qnq.Ben veve ciguli ile çilingir olma yolunda ilerliyorum.veveveve diye atlıyorum herkesin üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlo -- 25 Ocak 2014; 20:19:44 >
  • Sana bişe diyim mi ? Bugün Silver 2 de serilerden 2 defa düştüm. Ama senin gibi sinirleniyor muyum? Arkadaşım bunlar oyun elbet sana da bir gün iyi adamlar gelicek. Olmadı pre gir wombo combo yapmaya bak oyunu taşımaya bak ha diyelim sen iyi oynadın tüm oyun boyunca ama takımın trolledi yada feedledi sence o adamların yararına mı oldu? Senin iyi oynaman senin yararına oldu tabikide. Ama en önemlisi bir oyun kaybettikten sonra ben bu oyun ne hatalar yaptım diye bakmak daha iyi olur senin için. O hataları bir daha yapmassın daha iyi oynarsın ama o troller aynı seviye de kalır. Anlıyacağın bu kadar dert etmene gerek yok
  • Peki bizim ne yapmamızı istiyorsun canım gardaşım?
  • Jungle oynayarak çok rahat çıkılıyor bronzdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

Sana bişe diyim mi ? Bugün Silver 2 de serilerden 2 defa düştüm. Ama senin gibi sinirleniyor muyum? Arkadaşım bunlar oyun elbet sana da bir gün iyi adamlar gelicek. Olmadı pre gir wombo combo yapmaya bak oyunu taşımaya bak ha diyelim sen iyi oynadın tüm oyun boyunca ama takımın trolledi yada feedledi sence o adamların yararına mı oldu? Senin iyi oynaman senin yararına oldu tabikide. Ama en önemlisi bir oyun kaybettikten sonra ben bu oyun ne hatalar yaptım diye bakmak daha iyi olur senin için. O hataları bir daha yapmassın daha iyi oynarsın ama o troller aynı seviye de kalır. Anlıyacağın bu kadar dert etmene gerek yok

aynen öyle mesela benim çoğu kaybettiğim maçlar hep erken baron alırken ve hep buna dikkat ederim

• Merhaba arkadaşlar kurban bağışı Genel Müdürlüğü ile ilgili bir şey yok ki de bir Davutoğlu lazım ama ben bu günlerde yaşanan ekonomik kriz üzerine bildirisi Marksizm bir şey yok ki de bir Davutoğlu lazım ama ben bu günlerde yaşanan ekonomik kriz üzerine bildirisi Marksizm bir şey yok ya ben sana da bir gerçek bir tanem sen bana bir de sen de bu şekilde kişinin de bi de bi ara ara ara ara ara ara sıra şehir içinde ister misiniz bir tanem anladım ki bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

veve ciguli al çok rahat çıkarsın qnq.Ben veve ciguli ile çilingir olma yolunda ilerliyorum.veveveve diye atlıyorum herkesin üstüne

Şunu yazmayın evde mal mal gülüyorum
  • Ben çıkamıyosam feedliyim başkası da çıkamasın mantığı o kadar saçma ki , senin takımın lp kaybediyor ama bu sefer karşıdaki adamı taşımış oluyosun o çıkıyor yukarılara , nötr yani.Oyunu bırak da milleti oyundan soğutma bari.Ayrıca bronzdan çıkacak yeteneği olmayan ne kadar oynasa da kendini geliştiremeyen tipler çıkamayacağını anlayınca milletin maçının içine ediyor ya harbi acınası varlıklar bunlar.

Bronz adamın bronzda olmasının bi sebebi vardır , er yada geç ordan çıkar haketmiyorsa (5-4 de filansa çok çok zor ama düşen adam oraya kadar nasıl düşmüş ?)

Arkadaşımın hesabıyla normal maç gireyim dedim bronzlar filan gelmeye başladı ne tf var ne objective var birbirlerini base e kadar kovalıyorlar , lane itmiyorlar , 2-3 kişi ölünce gidip bi kule alayım filan düşünmüyorlar bile öyle bot gibi oynuyorlar , kendi hesabımda normal maçlarda bronz hiç atmıyordu arkadaşın hesaba girince eli mouse tutmayan cahil cühela adamlar geldi.Keşke tahta ligi de olsa da bronzdan da beter olanları oraya atsa sistem.

• Bronz 4 başladım sezon 4 de şuan 2 deyim. Gece 3 den sonra giriyorum temiz oluyor, 1 lane feedliyor onuda taşıyoruz
  • Sen gine iyisin 99 lp ye çıktım 0 a kadar indim üzerine bugün 98 lp ye çıkardım şuan 33 lp şansızlık :(
    Lig : Gold 2
  • Başka server'a geçicem diyenlerin %95'i,oyunu bırakıcam diyenlerin %99'u dediklerini yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Başka server'a geçicem diyenlerin %95'i,oyunu bırakıcam diyenlerin %99'u dediklerini yapmıyor.

+1

• Demek ki noobsun yeteneğin yok bu oyuna. Feedersın ki çıkamayıp başkalarının da çıkmasını engelliyorsun. Oyunu bırak yani olmuyor demek ki herkes iyi oynayacak diye bir şey yok. Senin de başka bir şeye karşı yeteneğin vardır belki üzülme.

• Plat i --> diamond serilerinden 4 kere düştüm. 2 win alıp seriye ordan ilk oyun win 3 oyun lose tekrar 2 oyun al seriye 1 oyun win 3 oyun lose diye gitti en sonuncusunda 2.de win olunca çıktım ^_^

• tr serverini kale almamak lazım. nooblarla oyun oynuyosun kumar gibi iyi noob gelirse oyunu alıyosun kötü noob gelirse alamıyosun
  • Başkası çıkamasın diye trollediğin zaman 4 kişiye oyun kaybettiriyorsun ama karşıdaki 5 kişiye de kazandırıyorsun. Yani senin gibiler arttıkça lig çıkmak kolaylaşıyor.
  • quote:

Başka server'a geçicem diyenlerin %95'i,oyunu bırakıcam diyenlerin %99'u dediklerini yapmıyor.

• quote:

Bu mantıkla bronzda sürünmeye mahkumsun.

Spam için özür. Yanlışlıkla 2 mesaj atmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 26 Ocak 2014; 12:37:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.