Şimdi Ara

BROADWAY KULLANICILARI BAKSIN LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
18.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: zekii

Hocam peki spring ile broadway in farklari nedir ozelliklede yakitta farkeder mi

Sping platin ateşlemeli, Broadway elektronik ateşlemeli. (95 sonrası Springlerde elektronik ateşlemeli.)

Broadway'de yeşil renk camlar vardır, Spring'de düz.

Broadwaylerin hepsinde elektrikli ön camlar ve merkezi kilit standarttır. Spring'te opsiyonel. Yani elektrikli ön camları ve merkezi kiliti olan Spring'te bulabilirsiz.

Motordaki bazı farklılıklardan dolayı Broadway 74 hp'dir, Spring 68 Hp. Ancak blok olarak aynı motorlar.

Broadway çift boğaz karbüratörlü, Spring tek boğaz. Bu yüzden LPG'yi işi bilen usta taktıysa Broadway'den az yakar. (Springlere miksersiz, direk karbüratörden LPG verilebiliyor.)

Broadway çelik jant vardır, Spring jant kapaklı.

Görünüş olarak ufak farklılıklar var. Springlerin hepsi Faz I kasa R9'dur. Broadway 94'ten 97'ye kadar Faz II, 97'den sonra ise Faz III olarak devam etmiştir.

Faz I Spring:

BROADWAY KULLANICILARI BAKSIN LÜTFEN

Faz I Broadway:

Faz II Renault 9 (Hepsi aynıdır. Sadece Fairway'lerde tamponlar boyalı ve farlar daha geniş.)

Buda Faz III. Bundan sonra seri Renault 9 isminden ayrılır. Düz Renault Broadway diye geçer. RNI olanlarda tek nokta enjeksiyonlu Energy motor bulunur. Motor sesinden direk kendini belli eder. Normal Renault 9'ların motor sesi Toroslara benzer. RNI'ler biraz daha sessizdir.

Birde bunların yurt dışında satılan çift kare farlıları var ki müthiş karizma araçlardır.

Yanlışınız var benim broadway rl 99 model cam otomatiği yok,çelik jant yok

• quote:

Orijinalden alıntı: zekii

quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

120 130 dan sonra ucusa gecmek istersen al dene Saka bir yana broadway masrafsiz arabadir.Cok seri bir araba ama uzun yolda rahat yolculuk imkansizlasiyor. Yol tutusu yok diyebiliriz. Arka kismi cok hafif oldugunda ani donuslerde kopma oluyor. Klasik memur ve emekli arabasi. Kisin bi arkadas kolay calisiyo demis ama gece lpg de birakip sabah kis sogugunda araci 3 4 marsta anca calistirirsiniz. Isi bilirsen tek marstada calisirsin ama aracin dilinden anlaman gerekli . Yoksa aksama kadar marsa basarsin .

Mersinde oturuyorum kışın bi sıkıntı olmaz heralde yani umarım inşallah :D

ağrı da görev yapıyorum.-30 da tek marşta çalışıyor benzine almakla falan da uğraşmam hiç.Sadece Aküm zayıf olduğu için Aküyü evin içine alırım çünkü sonra basmaz.yani akü yeterki marşı çevirsin tek marşta çalışır.Tabi ben dikkat ederim aracımın bakımına.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ihtiyactan-acil-126060017/detay
    yada br.way yada fairway

hocam naptın sen arkadaşa bravo gösterilirmi hastasıyım o arabanın şekli yeter hesabı ama aile arabası değil
    şimdi arkadaş bravolara bakıyordur

• Bugun bir arkadas israrla kardes az bekle biriktir et 12 13 e kia rio al yok boyle bi arac 2003 model vs donanimli falan filan dedi ama nasil israr ediyor gorseniz :D bindik bi alamete gidioz kiyamete bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkeze slm bu forma yeni üye oldum internette çok araştırdım en son bu başlığı buldum bende 98 brodway rl var ve yolda giderken frene basınca araç stop edecek gibi oluyor gaz beyni değişti baskı balata dediler değişti bujiler dediler değişti rolanti dediler yapıldı ama arıza değişmedi internette bunun gibi arızaları olanlar yazmışlar ve hep aynı noktada birleşmişler sorun gaz kelebeği sizlerden istediğim yardım şu artık ustalara daha fazla para kaptırmak istemiyorum gaz kelebeği temizliği çok kolaymış bunu herkez yapabilirmiş ama baktığım sitelerdekilerin hepsinde brodway dışında tüm arabalarınkini vermişler elinde brodwayın kelebek temizlik fotosu olan yada bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi birde gaz kelebeğinin karbüratörle hava filitresinin bulunduğu (ismini bilmiyom)kutunun arasında olduğunu biliyorum yanşım varsa düzeltin
  • 1992-1996 arası kullandım, o zamanın şartlarına göre iyi sayılabilecek bir otomobildi. 8-9 bin lira o arabaya verilmez bence, siz ilk kez araba sahibi olacaksınız iyi gelebilir ama başka araba kullandığınızda en azından hidrolik direksiyon olsaydı, şu olsaydı bu olsaydı diyeceksiniz.
    O paraya 2004-05-06 Dacia alabilirsiniz.
  • Ben arabamdan çok memnunum 1.4i RN kullanıyorum enjeksiyonlu olanlardan km de 22 krş yakıyor 2.30 LPG fiyatına göre parça bakımından gayet ucuz dur ve rahatlıkla temin edilebilir elektrik aksamı biraz zayıftır güvenlik açısından da biraz eksiği var araba tam güven vermiyor insana altının yüksek olması dağ da piknik yapmayı sevenler ailesiyle bol bol gezmek isteyenler için ekstra bir kazançtır ve kesinlikle cebinize zarar vermez.Performansta biraz geri kalıyor evet ama motoruna göre ve sınıfına göre çok çok iyi Modifiye deseniz her türlü gideri var :D Ben almayı düşünen insanlara tavsiye ederim...

KENDİ ARABAMIN FOTOLARINI ATIYORUM BELKİ MODİFİYE SİTELERİNDEN TANIYOR OLABİLİRSİNİZ ;) ;

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1820121/43a7e085-e09a-46fc-a881-da731c1f6035.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1820121/b9edd290-9598-46de-aa05-269b99d9d996.JPG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1820121/0409d54d-fbe0-4c22-ba58-e2349bc88659.JPG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1820121/bb069c3f-9a65-4935-a085-f6143ffd0d91.JPG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1820121/b1f36d57-c435-4c90-ba69-70183a7d40fd.JPG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1820121/03e7fba4-29a9-45db-9d04-cd25835015ee.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehir efsanesi -- 13 Ocak 2015; 20:42:22 >

• Bende zamanında broadway kullandım. Hatta mesajımın sonuna fotoğrafını ekleyebilirim.
    Öncelikle acemi iseniz kesinlikle yanaşmayın. Araç son derece güvenliksiz, yol tutuşu berbat , direksiyonu park ederken çok ağır. Sadece parçası ucuz ve sıkıntı çıkartma ihtimali biraz düşük çünkü 4 teker 1 direksiyon araç.
    Sizin yerinizde olsam sunroflu bir twingo alır keyfime bakardım. Hem küçük, hem çok çok az yakıyor, hem hidrolik , hem klimalı hem de üstü açılıyor daha ne isteyebilirsiniz ki ?

Bu da araç kullanmaya lanet ettiğim eski broadway im.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok bilgilendirici yazılar var

Bir süre kullandım. Kaput açmazsın denmiş ama bu söz bizim iki broadway için doğru olmadı. Servis bakımlı olmasına rağmen ikisi de yolda kaldı. Neredeyse her parçasını düşünmek hep en iyi şekilde bakımını yapmak lazım.kaportada ve motorda bazı bileşenler çok dandik. Her ikisi de aynı conta yüzünden ayrı zamanlarda yolda kaldı Renault yardım çok iyiydi ama garanti kapsamında bir iki lira alıp gitti vs.

Genel olarak işletme maliyetleri mükemmel fakat öncelikle şanzımana baktırmanızı öneririm.

Broadway yerine Renault 19 diyen arkadaşa da katılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Ocak 2015; 1:59:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broadway parcasi ucuz az yakan ustasi bol misal 20 25 bin lik arabanin bi aynasi 400 500 tl 500e broadwayde motor actirirsin pratik araba bu ise yatkin biri yagini suyunu kendisi degistirebilir bakimlarini yapabilir benim 98 rni inin ic kapi acma kolu kirildi 3tl ye aldim sehir icinde cok iyi 2200km tatil maceram oldu sehir disi tavsiye etmem s.disi

• 2006 senesinde 7,800 tl ye 97 model broadway RL almıştım.
    RL nin önemini vurgulamak istiyorum.
    arabada donanım adına hiç birşey yoktu.
    4 teker 1 direksiyon.
    RN yada RNi olanlarına yönel,
    çünkü onlarda merkezi kilit ve elektrikli ön cam felan var.
    RL de hiç birşey yok.
    neyse,
    ben buna450 tl ye tüp taktırıp, 24,000 km (1,3 yıl) kullandım.
    ekmek köfte meselesi, ayağımı yerden kesti.
    1 kez yolda kaldım(debriyaj teli koptu, 140 tl ye tamir edilmişti)
    konu bayat ama ilk kez araba alacaklara bir önerim olacak.
    3 lü donanımı olan bir araç baksınlar mutlaka.
    1-merkezi kilit,
    2-elektirkli ön camlar,
    3-hidrolik direksiyon.
    yukardaki 3 lü donanımlı bir araç çok daha kullanışlı olur.
  • platin ateşlemeye sahip springler 62hp,elektronikler 68 hp benim bildiğim
  • Bende de 1.4i RN var (Bazıları rni diyor) motor yapılması gerek artık 180bine geldi bunlarda motor yapımı motor bloğunun aşındırılması ile mş oluyor yoksa gömlek değişimi ile mi sağlanıyor? Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Ortalama 20 yaşındaki bir araç grubundan söz ediyoruz. Öyle yağını koy kaputu açma bin.akil ermiyor pek.bozulur hemde sık bozulur ama parçası ucuzdur bol bulunur üstasi çoktur.bozulacak fazla bir donanımı yoktur.temizini bulmak imkansızdır azıcık Temizine bile 10 bin üstünde fiyat isterler.parcalarinin hepsi 20 yasindadir ve kullanım ömrünü doldurmuştur. Hidrolik direksiyon yoktur. On camlar motorlu. Merkezi Kilit var.1 4 motordur. Lpgde 25-30 krs yakar.enjeksiyon yoktur

• 11 tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10emre

Ortalama 20 yaşındaki bir araç grubundan söz ediyoruz. Öyle yağını koy kaputu açma bin.akil ermiyor pek.bozulur hemde sık bozulur ama parçası ucuzdur bol bulunur üstasi çoktur.bozulacak fazla bir donanımı yoktur.temizini bulmak imkansızdır azıcık Temizine bile 10 bin üstünde fiyat isterler.parcalarinin hepsi 20 yasindadir ve kullanım ömrünü doldurmuştur. Hidrolik direksiyon yoktur. On camlar motorlu. Merkezi Kilit var.1 4 motordur. Lpgde 25-30 krs yakar.enjeksiyon yoktur

Bende Toros var 22 yaşında 130 Binde lpg li kaput bakımdan bakıma birde temizlemek için açılır. O zaman bir gaz ayarı yapilir sonra yoluna devam.

Ha sıkıntı illaki çıkar ama bizim 2011 model sıfır aldığımız araba bild 2 haftada bir servise girdi yolda bıraktı bizi.

• Broadway ilgimi çeken araç takip.

• Broadway yeni kasası gerçekten efsanevi bir araçtır 3 yıl civarı Eniştem kullandı motor bakimi harici pek bir sorun çıkarmadı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.