Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.121
Cevap
116
Favori
171.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acikcasi evet siren cok mu gerekli, degil ama sunu test ettim. Bildirim gelmesede siren mutlaka otuyor biliyorsunuz bildirimler %100 stabil degil. Bu yuzden siren bagladim ben 1

Dakika ottugu icin cok da problem olmaz. Sonoff rf bridgeye tum sensorleri tanitabiliyor olmamiz guzel ama menzil cok basarili degil. O yuzden 2 tane ile eve hukmedilebilir. Ben sonoffu dogalgaz duman ve su sensoruyle calistirmaya basladim dun. 3$dan su sensoru aldim balkonlara ve banyolara taktim. Su temasinda sonoff bildirim geliyor. Dogalgaz ile duman bence her evde olmali zaten.

Dogalgaz vana duzenegi gelince onu combo Deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem.Demir E kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu doğalgaz vana linkini şimdi gördüm.
    O cihazın fiyatının kaç yıldır düşmesini bekliyordum.
    Sağolasın. Kumanda ile beraber 27 usd yapıyor.
    Aliexpress de yeni üyelere 20 e 4 usd indiirim ile 23 e gelir.

Sonoff su ve doğalgaz sensörleri için link verebilirsen, ihtiyacı olanlar sipariş verebilir.

Kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 24,90 a aldim ben kumanda ve aliciyla fazla

Odemeyin saticiyla gorusun bence.

5 adet su sensoru linki bu kusursuz calisiyor. Bataryalar dahil

http://s.aliexpress.com/IBZ3i6rY

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

Dogalgaz sensoru bu 220 v ile calisiyor problemsiz test ettim

http://s.aliexpress.com/IrYnUjAj

Bu da duman dedektoru. Test ettim sorunsuz

http://s.aliexpress.com/vUrMriU7

• Erdem.Demir E kullanıcısına yanıt
    Sadece bu doğalgaz sensörünü alıp, sonoff uygulaması ile kullanabilirmiyiz ki. Yoksa ilave aparat mı lazım. Rf bridge gibi bir cihazı var mı sonoff un ?
    Eğer senaryo olayı da olursa gaz kaçağında bizim o vana kapayıcı ile kapatabiliriz..

• Tabi sonoff rf bridge cikti birkac ay evvel. Fiyati 14$ civarinda geziyor. Rmproya rakip cikti ama o kadar iyi degil.

Lakin tum 433 sensorleri kaydediyor. Misal bizim broadlink sensorlerini de kayit yapiyor. Sensor algilama olunca uygulamadan bildirim geliyor.

Dogalgazi direk buna baglayabilirsiniz dogalgaz sensoru sinyal

Verince vana kapat diye rahatlikla senaryo olusturuluyor.

2-3 dolarlik sensorleri dahi algilayabiliyor. Bu anlamda aslinda broadlink urunlerinin yanina bu eklenince tam akilli ev olabilyor.

Cok ciddi arastirip kafa yordum aslinda bunlara ama Cok daha gelistirilmeye musait seyler var.

Mesela sonoff bridgeye titeresim sensoru eklenebiliyor. Camlara takilip camlarda herhani gib titresim algilaninca uyari geliyor.

Ben broadlink alarm sensorlerinin tamimini buna da tanittim birisinden gelmese digerinden geliyor

Bildirim bir miktar daha stabil

Halde o yuzden su anda.

Ama sizlere tavsiyem evdeki modeminizi bir ups giuc kaynagina baglamaniz. Sizin icin kilit olancihazlari da powerbanke baglarsaniz elektrik varken akimi powerbankten alirsiniz

Elektrik gidince de powerbank devreye girer boylece kilit noktalarinizda elektrik yokken kontrolsuz kalmamis olur.

• e-control ve iİHC güncellemesi aynı anda geldi ama gözle görünür bir değişiklik göremedim.
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar ben iPhone kullanıyorum İHC yi yüklediğimden beri A1 deki derece cinsinden değil Fahrenayt olarak gösteriyor İhc de değiştirecek biryer bulamadım e-controlde derece olarak gösteriyor yardımcı olursanız sevinirim.Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
  • yektahamit Y kullanıcısına yanıt
    Bende android versiyonu var, direk celcius. Ayarlarda ben de göremedim seçeneği?

Bahaneyle RM Pro ve Mini'nin firmware updateleri gelmiş, IHC ile yaptım.

MS1'e baktığım da current firmware 0.0.0.77 New versiyon 0.0.0.52 diyor! Update etmiyor?
  • yektahamit Y kullanıcısına yanıt
    Değişmiyor kardeş.
    İhc ve e-control inanılmaz dandik iki uygulama.
    Şu sistemin tamamını apple home kit e aktarma imkanım olsaydı hiç kullanmazdım iki uygulamayı da..

Homebridge Sisteme s1c yi de yükledim.
    Bunun sayesinde evden çıkarken eve girerken gece yatarken gibi modlar aktif hale geldi..

Tc2 leri de aktif hale getirebilsem çok iyi olacak. Android cihazım yok..

Ev dışından kontrol için de ev de ya apple tv 4 ya da ios home kit uyumlu ipad,iphone vs gerekiyormuş..

Sonunda aşağıdaki ürünleri de aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 9 Ekim 2017; 18:21:38 >

• Future life isimli satıcı bize özel 37 usd üzeri 5 usd indirim yapan kupon verdi.
    Almak istediğiniz ürün var ise fiyatları da ayarlayıp çift indirim yapabiliriz galiba..
    http://s.aliexpress.com/e6bUbY7r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 14 Ekim 2017; 9:39:43 >

• Bu otomasyonu evimde de kullandım gerçekten başarılı bir otomasyon olmuş

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Hocam audio kapı ziline röle bağlama şemalarını tekrar paylaşırmısınız sizin sayfanın linki açılmıyor. Teşekkürederim

• Arkadaşlar merhaba sonoff th10 ile th16 arasında sadece amper farkımı var? Demirdöküm nitromix kombi için kullanmayı düşünüyorum yanında duman ve ısı sensörlerinide alıcam ama th10 umu th16 yımı seçmeliyim karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MusCi07

Hocam audio kapı ziline röle bağlama şemalarını tekrar paylaşırmısınız sizin sayfanın linki açılmıyor. Teşekkürederim

ya siteyi güncellemeye fırsat bulamıyorum.
    şimdilik sadece raspberry pi-apple home kit-broadlink üçgenini paylaştım.

• merhabalar bir sorum olacaktı ; bu dokunmadik wireless prizler arkası yuvarlak olanlar türkiye ye hala uyumlu değilmi acaba
  • erkan_uyar E kullanıcısına yanıt
    Turkiye ile uyumlu cihazlar artik satiliyor, iki odamda kullaniyorum şu anda.

• İhc ye apple de arka arkaya iki güncelleme geldi. Ne fark var anlamadım hangi bugu düzelttilerki. Uygulamanın kendisi bug zaten

• Arkadaşlar selamlar,
    Elimde RM pro var ama ne vestel ne de arçelik klimayı tanıtamadım. bunun yanında philips tv için de tek tek tuş öğretmek zorunda kaldım. bunların template'leri yok mudur acaba?
    "sweap frequency" butonuna basıp, güç açma kapama tuşuna uzun basıyorum ama her seferinde "scan failed" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgenc -- 30 Ekim 2017; 17:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusCi07

Arkadaşlar merhaba sonoff th10 ile th16 arasında sadece amper farkımı var? Demirdöküm nitromix kombi için kullanmayı düşünüyorum yanında duman ve ısı sensörlerinide alıcam ama th10 umu th16 yımı seçmeliyim karar veremedim.

hocam selamlar,
    evet. 10 olan 10 amperlik, 16 olan ise 16 amperlik. ben 10 amperlikle demirdöküm nitron kombi çalıştırıyorum
  • Arkadaşlar, Temel den başlayıp Ev Otomasyon Sistemi kurmayı planlıyorum ama bazı problemleri aşamadım.
    Şöyle ki; Evime en basitinden Lambaları ve prizleri (Doğal gaz kaçağı, Klima kontrolü, RF cihaz kontrolü v.b.) Wi-Fi üzerinden kumanda edecek bir sistem arıyorum. Fiyat / Fayda ve stabil çalışma olarak

* Broadlink
    * Xiaomi
    * Sonoff markalarına ulaştım.

Ama bir çok yazılımsal problemi aşsak bile özellikle lambaları kumanda etmek için kullanılan anahtarlarda donanımsal problemleri aşamıyorum.

* Sonoff marka cihazlarda (https://www.itead.cc/smart-home/sonoff-t1.html ) anahtara Nötr girmek gerekiyor.

* Xiaomi marka cihazlarda (https://xiaomi-mi.com/s...bee-version-double-key/ ) avrupa tip anahtar kasası uyumu yok.

* Broadlink cihazlarda ise (https://www.broadlink.com.tr/tr/beyaz-anahtar ) benzer şekilde kasa sorunu tam olarak aşamamışlar çift taraflı bant ile montaj yapılmasını tavsiye ediyorlar :)

Benim sıkıntım çok sık taşınmam nedeni ile (yaklaşık 2 yılda bir) montajı pratik, taşınması kolay bir çözüm arıyorum.

Ben de bu anahtarların devresini söküp avizelerin içine takarak çözmeyi düşündüm ama bunda da anahtar kapalı olduğu sürece tesisat devreye enerji gitmemesi sıkıntı olacak. Anahtar ı iptal edersem de eşim ve annem babam lambaları yakmakta zorluk yaşayacaklar

(Komitatör hattının birini direkt bağlayabilirim ama evde sadece 1 komitatör var, taşındığım yerlerde komitatör yoksa yine aynı sorunları yaşayacağım ve bütün evin lambalıra bunu takmak istiyorum.)

Sizden ricam bu şartlara uygun bir stabil çalışan sistem tavsiyesi.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.