Şimdi Ara

Brightmobil mi Motorola mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bugün itibariyle telefon alma kararı verdim. Bütçem 1600 lira . Biraz araştırmam sonucu Brightmobil adlı bir siteye ulaştım . Sitede kusurlu ya da swap ürünler satılıyo fiyatlar yaklaşık olarak 300 ila 500 lira arası daha ucuz. Bu siteden galaxy s3 buldum fiyatı 1634 lira ama aklımda soru işaretleri var ve bu site hakkında internette pek bişey yok öte yandan aklımdaki diğer düşünce motorola razr maxx almak. Bunu da forumdaki özkaracalar arkadaşımızın vasıtasıyla almayı düşünüyorum. Ben size yine de telefon da aradıklarımı anlatayım hem aklımda ki soru işaretlerini giderin hem de benim için daha güzel bi alternatif varsa beni bilgilendirin. Telefonda internet vazgeçilmezim 1 günde en az 5-6 saat vakit geçiririm internette ve öyle her yerde telefonu şarj etme durumum yok (motorola razr maxxı bu yüzden istiyorum ) en son çıkan oyunları bulup oynamak isterim sistemi sonuna kadar zorlarım. Müzik en azından gün içerisinde 1 saat dinlerim. Kamerayı çokça kullanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Razr al sakat işlere bulaşma.
  • Ben de garanti iş olsun diyorum ama bi yandan razr maxxı elime alıp inceleme fırsatım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzakar

Ben de garanti iş olsun diyorum ama bi yandan razr maxxı elime alıp inceleme fırsatım olmadı

Razr Maxx daha Türkiye'ye gelmedi şu anda Türkiye'de sadece Razr modeli var.Yani Razr Maxx'ı yurtdışından alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Ben de garanti iş olsun diyorum ama bi yandan razr maxxı elime alıp inceleme fırsatım olmadı

Razr Maxx daha Türkiye'ye gelmedi şu anda Türkiye'de sadece Razr modeli var.Yani Razr Maxx'ı yurtdışından alman lazım.

Mesajda da yazdım forumdan özkaracalar arkadaşımız yurtdışından 1325 tl'ye getiriyor razr maxxı . Telefondan emin olabilsem alıcam özkaracalardan ama öte yanda galaxy s3 var. Zor bi tercih.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

Mesajda da yazdım forumdan özkaracalar arkadaşımız yurtdışından 1325 tl'ye getiriyor razr maxxı . Telefondan emin olabilsem alıcam özkaracalardan ama öte yanda galaxy s3 var. Zor bi tercih.

Kusura bakma mesajda dikkat etmemişim.Bana göre Razr Maxx'ın tasarımı daha iyi özelliklere gelirsek S3 her yönden fark atıyor.Birde yurtdışından gelecek telefon alacaksan IMEI konsuna dikkat et.

• Uğraşma öyle sitelerle garantili al kafan rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.