Şimdi Ara

brightmobil hakkında bilgi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
11.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: althan

mrhaba bende iphone5 almayı düşünüyorum. yenilenmiş urunlerde cızık vs olma olasılığı varmı acaba. 2 kere mail attım ama cvp yazmıyorlar.

Merhaba

yenilenmiş ürünler sıfır telefondan farksız olarak gönderilecektir. Çizik ezik veya darbe olma olasılığı yoktur. Böyle bir durumda cihaz değiştirilecektir.
  • 30.11.2013 tarihine kadar 250 TL üzeri ürün satın alan herkese Toshiba Hafıza kartı HEDİYE

www.brightmobil.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: brightmobil

30.11.2013 tarihine kadar 250 TL üzeri ürün satın alan herkese Toshiba Hafıza kartı HEDİYE

www.brightmobil.com

Merhabalar.
    Siteniz üzerinden bir telefon almak istiyorum fakat şu noktada kararsız kaldım SWAP ürün almam mı daha iyi yoksa YENİLENMİŞ ürün mü almamı tavsiye ederisinz.
    Yenilenmiş ürün bir miktar daha uygun ama ikisinde de kullanılmamış ibaresi var açıklamalarda teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otorite54

quote:

30.11.2013 tarihine kadar 250 TL üzeri ürün satın alan herkese Toshiba Hafıza kartı HEDİYE

www.brightmobil.com

Merhabalar.
    Siteniz üzerinden bir telefon almak istiyorum fakat şu noktada kararsız kaldım SWAP ürün almam mı daha iyi yoksa YENİLENMİŞ ürün mü almamı tavsiye ederisinz.
    Yenilenmiş ürün bir miktar daha uygun ama ikisinde de kullanılmamış ibaresi var açıklamalarda teşekkürler.

Merhaba

tercih sizin 2 kategorideki ürünlerde kullanılmamış, sıfır ayarnda sadece yenilenmiş olan modellerde yazılım güncelleme ve mekanik onarım yapılarak sorunlar giderilmiş. her 2 kategoriden de aynı adetlerde satışlarımız oluyor. bütün ürünler 2 sene distribütör garantiliwww.brightmobil.com

• arkadaşlar ben brightmobilden 4 kez cihaz satın aldım swap ve yenilenmiş kategorisinden hepsi muazzam çıktı hiç sorun yaşamadım yenilenmiş ürünlerde sıfır gibi geliyor güvenle alım yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otorite54

quote:

www.brightmobil.com

Merhabalar.

Merhaba

tercih sizin 2 kategorideki ürünlerde kullanılmamış, sıfır ayarnda sadece yenilenmiş olan modellerde yazılım güncelleme ve mekanik onarım yapılarak sorunlar giderilmiş. her 2 kategoriden de aynı adetlerde satışlarımız oluyor. bütün ürünler 2 sene distribütör garantiliwww.brightmobil.com

merhabalar.
    Sadece kredikartı alışveriş mi oluyor mağaza yada nakit alabileceğimiz bir yer yokmu

• Starfaller S kullanıcısına yanıt
    Merhaba

İnternet üzerinden kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz. @Starfaller
  • Geçen yıl aldığım 5800 sıfır sorunluydu,aradığımda henüz bir günlük cihazı servise vermem gerektiği söylendi.Müşteri ilişkileri çok zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-5c-16-gb-mavi-swap-1

Bu ürünü almayı düşünüyorum ürün sıfır sadece kulaklığı yok sanırsam ?
  • Arkadaslar ben siteden yenilenmis huawei p6 aldim sifirdan hicbir farki yok gayet guzel ayni gun kargoya veriyorlar 2 yil da garantisi varvtavsiye edilir almak isteyenlere

• quote:

Merhaba

İnternet üzerinden kredi kartı ile alışveriş yapabilirsiniz. @Starfaller

slm merhaba bende htc one almayı düşünüyorum swap kullanılmamış olandan swap aldığımız zaman kutusu açılmamış herşeyi içinde olarak mı bir ürün geliyor normal bir mağazadan aldığımız bir ürün gibi mi oluyor
  • serkanoo kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Htc one swap özelinde evet orjinal kutu ve aksesuarları gönderilecektir.
  • 06.08.2014 tarihinde HTC Sensation Gray telefon aldım. 2 gün geçmeden arızalandı teleservis'e yolla diyolar. Son derece güvenilmez kesinlikle alışveriş yapılmayacak bir sitedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSSerhat -- 11 Ağustos 2014; 9:36:51 >
  • Cebimi satıyorum diye bir siteleri var. Örnek olarak; sorunsuz ve temiz ikinci el iPhone 4S telefonu 500 liraya alıp, brightmobil sitelerinde, kullanılmış ve yenilenmiş olarak1169 liraya satıyorlar..
    Aynı telefonun sıfır swap olanını piyasada 900-950 liraya bulabilirsiniz..

https://www.cebimisatiyorum.com/product/4

https://www.brightmobil.com/en-ucuz/iphone-4s-16gb-siyah-yenilenmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Brightmobil'den Blackberry Z10 aldım ürün sıfır kullanılmamış olarak yazıyordu,aynen dedikleri gibi orijinal kutusunda hiç açılmamış olarak geldi.
    ve çok uygun bir fiyata aldım tavsiye ederim.
  • https://www.brightmobil.com/en-ucuz/htc-one-m8-gray

Bu ürünü almayı düşünüyorum,ürünle ilgili bilgi alabilir miyim ? Ürün sıfır açılmamış kutusunda ve full paket mi ? Bir de kredi kartına taksit nasıl oluyor kaç taksit yapabiliyoruz ?
  • İpad air 2 16gb wifi+4g fiyatı 1399 tl.
    Sıfır ürün olduğu yazılmış.
    Aynı ürün vatan da 1799 tl.
    Swap ürün olsa bir nebze anlam verebilirim falat sıfır ürün yazıyor.
    Nasıl buladar ucuz ve güvenebilirmiyim sizce?
    Daha önce alışveriş yapanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

• quote:

Merhaba

Htc one swap özelinde evet orjinal kutu ve aksesuarları gönderilecektir.

şimdi mirasyedi benim oğlan. ben canlıyken yiyor daha. buna karne hediyesi sözü verdik. ıphone 5 olur. 5s olur. 6 ya da 6 plus olur. sitenizde ya da n11 de açtığınız sitede bir ürününüzü önerin satın alayım. bu işinize yarar diye. kasa kısmı önemli değil. ancak içi yeni olmalı. aradığım özellik bu. ya da sıfır. teşekkürler.
  • Merhaba bu ürün hiç kutusu açılmamış bir ürün mü yoksa yenilenmiş bir ürün mü ? İlgilenirseniz sevinirim.https://www.brightmobil.com/en-ucuz/htc-one-m8-gray
  • Ne kadar iyi bilmesemde telefoncudan aldığım cihazın üzerinde brıghtmobıle yazıyordu. Araştırdığımda telefon demo cihaz çıktı. Belki böyle sorunlar çıkabilir dikkat etmek lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.