Şimdi Ara

Bridgestone turanza t005 kullanan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
35.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bullbaba kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam AB Etiketine dikkat ediyorum haklısınız  

  • selam ben aldım 005 i temmuzda bu ay kışlıklara geçene kadar kullandım az km yapıyorum ama ben çok beğendim. benim gibi 14 cant kullananları da düşünen birisaya teşekkür ederim diğer bütün markalar alt sınıf lastik veriyorlar falken hariç. öncedden goodyear efficent grip compact ve mişlen energy kullanan biri olarak şu an çok memnunum. Bir de nerede yaşarsanız yaşayın yaz lastiklerini kışın kullanmayın sertleşeceklerdir kışın en azından 4 mevsim lastik kullanın hem lastikleriniz hem de siz güvende kalın göreceksiniz 5 yıl sonra bile yaz lastiklriniz hala diri olacak gerçi ben az km yapıyorum orası ayrı tabi bu arada sıcak iklimdeyim benden başka kış lastiği kullana yok çevremde

  • Rezalet 8000 kmdir kullanıyorum hem sesli hem tutmuyor bunun yerine Michelin ps4 tercih edin kullanım ömrü olarak t0005 e göre daha kısa olur tabi

  • 185/65 R15 olanını 2018 ibiza için aldım, testlere yorumlara kandım almaz olaydım.

    Kullandığım eski lastik hankook kinergy eco2 idi aracın üzerinde gelen, o kadar memnundum ki her yönüyle, keşke aynı lastikle devam etseymişim.

    Bana gelen lastik 24. Hafta üretimiydi, lastikler yeni olduğundandır kullandıkça düzelir belki dedim, 5000 km oldu hala aynı. Kalkışlarda tutmuyor, virajda zaten tutmuyor hemen bırakıyor, kuru performansı rezalet. Eski lastiklerle daha esp ışığının yandığını görmedim, hatta bu yüzden esp arızalı mı sensörlerde birşey mi var diye ara ara düşünürdüm.

    T005 sağolsun espnin çalıştığını anladım, en ufak zorlamada arka kopuyor gidiyor, esp garibimde yırtıyor kendini.

    https://www.youtube.com/user/km77video Şu kanalda özellikle vag grubu araçlarına bakın, bir çoğu geyik testinde düşük sonuçlar alıyor, tesadüfe bakın hepsinin altından da t005 çıkıyor.

    İsraf olmayacağını düşünsem gidip cpc veya michelin primacy4 alacağım, o kadar kendinden soğuttu beni lastik.




  • T005 185/65 R15  ebadında ilginçtir Adac testinde 1. olmuş.Hankook kinergy eco2 petlastan bile geriye düşmüş ve 14. olmuş. Bende 15 jantta testlere kanıp Ventus prime 3 alıp memnun kalmadım.

    https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/tests/reifen/sommerreifen/185-65-r15h/alle-testergebnisse//

  • Civicte turanza er300 var çöp
  • Megane orjinal fabrikasyon lastik turanza var aman allahım takoz kütük ne dersen de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

    Civicte turanza er300 var çöp

    Civic'lerde Turanza Er300 değil daha kötüsü Turanza Er33 var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Civic'lerde Turanza Er300 değil daha kötüsü Turanza Er33 var.



    Alıntıları Göster

    Doğru karıştırdım hocam sonuç olarak çöp 

  • Bende kullanıyorum iki ay önce aldım 4 tanesini 3900 e bundan önce de yine aynı markanın kış lastik olanı üzerinde takılıydı aracımın, ben memnunum.

  • 2017 sıfır aldığım a3 aracımla beraber gelmişti. O zamanlar trde olmayan bir modeldi.

    Bence kötü bir lastik.
    Tam bir karakteristik başarı sağlayamış bie lastik. Hiçbir konuda en iyi değil. Ama hiçbir konuda da en kötü değil. Her açıdan ortalama bir lastik.

    Çok dayanamadım ilk kışlık yazlık değişimimde 2018de bir arkadaşıma uyguna satıp michelin pilot sport 4 aldım.

    Dağlar dünyalar kadar fark var diyebilirim. 2.5 yıldır kış sezonu hariç kullanıyorum. Tek sorunu 10 derece altında biraz geç yumuşuyor. E zaten 7 8 derece altı iklimdede kışlığa geçiyorum.
  • Commander kullanıcısına yanıt
    2018 de 1 yaz kullanılmış takımı arkadaşıma 500 e vermiştim. Pilot sport 4 225 45 r17 takımını 2300 e almıştım. Hey gidi hey fiyatlara bak :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

    2018 de 1 yaz kullanılmış takımı arkadaşıma 500 e vermiştim. Pilot sport 4 225 45 r17 takımını 2300 e almıştım. Hey gidi hey fiyatlara bak :/

    Bilseydim ben alırdım :)

  • Aracım Ford kuga 2017 , üzerinde fabrika çıkışı michelin latitude tour lastikler vardı rezalet bir lastik 4 sene 45 bin km kullandım ama daha 15 bin km deyken yağmurlu havada kayma sonucu kaza yaptım. İnanın sanki frene değil gaza basıyorum sanıp bir ara pedala bile baktım , yaklaşık 2 yıldır araç sürekli pati çekerek kalkıyordu yokuşlarda. Yakıt performansı 8.6 kata kadar çıktı. Bugün turanza t005 leri taktılar, ilk izlenim ses ve sarsıntı önceki lastiklerime göre azaldı yakıt bir anda 5.9 kata kadar düştü. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor ilerleyen zamanlarda tekrar bilgi veririm.

    lastikler bridgestone turanza t005 235/55 r17 103Y XL
  • bi tık sert ama yol tutusu frenlemesi cok iyi ve t005 205 55 16 lastigi 70 bij kmdir kullaniyorum hala cok iyi durumda dis derinligi vs catlak cok az ama değiştirecem
  • reko kullanıcısına yanıt

    bana begeni uyarısı gelince bugunku durumuda anlatayım..T005 leri 44500 km değiştim.çok yoğun çatlak (yanaklarda) ve patinaj oluşuyordu..kışın yazlık lastik olarak goodyear eagle F1 asymmetric 5 xl aldım .açıkcası keşke daha önce değişseydim dedim...aracaın konforu 2 kat arttı..yol tutuşta daha güvenli..uzun yol yakıt değerleride stabil artma azama yok..şunu net söyleyebilirim (eagle F1 ile 6000km de yol yaptım) keşke lastikleri daha önce değişseymişim..ben t005 i önermem alana da niye aldın demem çünkü fiyatı nispeten daha uygun ve fiyat aralığındaki diğer lastiklere göre daha güvenli..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.