Şimdi Ara

Brick-Force

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Infernum'un Çok-Platformlu Oyun Brick-Force hakkında bilgiler


    Merkezi Berlin’de bulunan yayıncı ve geliştirici Infernum, ilk oyunu Brick-Force'ın çıkışını duyuruyor. Bu eğlenceli oyun, oyuncuların hep hayalini kurdukları dünyaları ve haritaları tuğla tuğla yaratmalarını sağlıyor. Oyuncular, bu görsel oyun alanlarını toplulukla paylaşıp, diğer oyuncuları ya da bilgisayar hasımlarını avlarken uygun ortam olarak da kullanabilirler.

    İnşa Et, Paylaş, Oyna
    Esprili tasarımıyla bu çevrimiçi oyun, Unity 3D motor sayesinde doğrudan tarayıcıda oynanabilir ve Koreli geliştirici EXE Games ve Infernum’un ortakyapımıdır. Oyuncuların basit yapı bloklarını kullanarak karmaşık ortamlar inşa ettiği kum havuzu (sandbox) modunu, sosyal ağlarda ve akıllı telefonlar ya da tabletler gibi mobil cihazlarda oynamak mümkün. Hem Beta aşaması hem de ücretsiz oyunun yayınlanışının Avrupa ve Kuzey Amerika’da 2012 ilkbaharında gerçekleşmesi planlanıyor.

    Şu andan itibaren, herkes bugün yayına girecek olan web sitesinden beta aşaması için kaydını yaptırabilir:www.brick-force.com. Bugün yayınlanan fragmanda, yaratıcı aksiyon dünyasını ilk kez görebilirsiniz: http://www.brick-force.com/tr/trailer







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram brute Force hk
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.