Şimdi Ara

Logitech driving force GT vs formula force EX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar benim aklıma bir soru takıldı. Yakın bir zamanda wheel set almayı düşünüyorum ancak driving force GT vs formula force ex arasında kaldım. İkisini de kullanmadım bu nedenle buraya sormak istedim. Bildiğim kadarı ile ikisinde de force feed back var. Ancak ikinci ellerinin birisi 200tl (formula force ex) iken diğeri 400-450tl (driving force GT). Yani aralarındaki fiyat farkı çok fazla. Driving force GT nin 900 derece dönme açısına sahip olması dışında ne gibi artıları var? Sizce fiyat farkına değer mi? Ben bundan 7-8 sene önce çok dandik bir snopy wheel set kullanmıştım. Ondan sonra bu iki cihazında muhteşem hissettireceğine eminim. Ancak almışken 400-450 TL verip driving force mu almalıyım yoksa formula force ex i mi tercih etmeliyim emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thanma -- 28 Ekim 2018; 7:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hiçbirini kullanmadım ama dfgt alcam yakında.Cok araştırdım. Dfgt ex den force feedback konusunda daha iyi ve en büyük özelliği 900 derece dönmesi ben her türlü dfgt derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT 160 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.