Şimdi Ara

Brezilya Sambacıları | 2026 Amarika | Şanpiyon belli 2. kim? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
1
Favori
18.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu topla hacamat ederler bizi çok kötü oynuyoruz
  • Neyi ezdiniz tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

bu başlığa uğramam ama ezdik yazmayın bari. kendinizi rezil edersiniz.

Hocam uğramamakla en iyisini yapıyorsun,ben şahsen konuya uğradığımda komedi dizi izlediğimden daha çok gülüyorum arkadaşlar sağ olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

bu başlığa uğramam ama ezdik yazmayın bari. kendinizi rezil edersiniz.

Hocam uğramamakla en iyisini yapıyorsun,ben şahsen konuya uğradığımda komedi dizi izlediğimden daha çok gülüyorum arkadaşlar sağ olsun.

İTALYA-PORTEKİZ-İNGİLTERE-İSPANYA gibi futbol devleri yok ama BİZ varız. Büyük ihtimal Arjantin Fransa falanda eklenir bunlara
  • Neyi ezdiyseniz gunese serip kurutun da yiyelim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 119 dk direk

• Ilk maçta bu takım alarm veriyor demiştim. Ama işin garibi şimdi defans yaptı Brezilya ama daha kötü bir sonuç ortaya çıktı. Görünen iyi bir planları da yoktu maçla ilgili. Scolari bildiğinden şaşmasın. Dere geçerken at değiştirilmez demişler. Set hucümu bundan iyidir.

• Bu hücum hatırla brezilya nin işi çok zor . Yıldız oyuncuları gününde olursa bir ihtimal var tabi

• Ne ezdiniz bee...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçte ezdiniz gibi bi havanız yoktu. Kalan havanızı da Kolombiya alacak zaten merak etmeyin.
  • Pinilla denen yetenek yoksunu 9 yıldır gol atamayan futbol fakiri yerine başka bir oyuncu olsaydı şu an Brezilya evin anahtarını komşuya vermiş evden çıkmıştı.

Aynen ezdiniz qrdşm aynen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolombiya fena çakar kardeş ben söyleyim şimdiden :(
  • Rakibimiz Kolombiya oldu beyler. Şili maçı gibi bu maçın da antreman havasında geçecegini düşünüyorum.
  • Siz 1-1'e ve 119 dk'da direkten dönen top sonrası kazanılan bir maça ezdik diyorsanız, o zaman siz hiçbir zaman Hollanda gibi 4-5 gol atınca ezdik diyebilme şerefine ulaşamıycaksınız.
  • kolombıya yı gecemez brezilya. gecerse de dua etsinler almanlar turnuva ya ısınmasın.

• Umarım ahları tutar. Sanki takımdaki adamlar çok üstünmüş gibi bizi Kaka ve Ronaldinho izlemekten mahrum bıraktılar
  • başlığa bak

• ya benim anlamadığım bir şey var Jo Ve Fred gibi gereksiz adamları kadroya almak yerine Kaka ve ya Ronaldinhoyu takıma alsaydı scolari neymar ilerde hemen arkasında Kaka olsa fena etkili oynardı brezilya
  • Rakibimiz kolonbiya

• Güncel

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.