Şimdi Ara

Breaking Bad'i bitirmek üzereyim dizi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Breaking Bad 5.sezon 8 bölümdeyim istesem bugün bitirim işten eve gelince direk 3-4 bölüm izliyorum gerçekten Harika bir dizi ve hafta sonuna saklıyorum kalan bölümleri şuana kadar izlediğim dizileri yazıyorum

Game Of thrones

The walkıng dead

Under the dome

Teen Wolf

Orphan Black

ve bu diziler arasında arkadaşımın ısrarı üzerine yaklasık 3 hafta önce Breakıng Bad'e basladım ve izlediğim diziler arasında en iyisi listemde 1. sıraya yerleşti diyebilirim ve şimdi listemdeki bazı diziler absürt gelmeye başladı bana Breaking bad ile hiç birini kıyaslayamıyorum ve üzülüyorum aslında bu dizi bittiği için ve yeni bir diziye baslamak istiyorum tavsiyelere açığım

Not : Aşağıdaki dizilerin açıklmasını okuyun lütfen ona göre tavsiye verin zaten bazılarını izleyeceğimi sanmıyorum

Supernaturel ( Aslında güzel ama beni geriyor biraz )

Lost ( Çok eskilere dönülüyor geçmiş zamana pek ılımlı değilim )

Prison break ( Bunla ilgili herhangi bir düşüncem yok )

Dexter ( Bu diziyi çok övüyorlar izleyenlerden fikir almak isterim )

How I Met Your Mother ( Dramatik gerici dizileri seviyorum ondan bunuda düşünmüyorum )

• Homeland, Tudors, Boardwalk Empire
  • The Sopranos
    Oz
    The Wire
    Six Feet Under
    Rome
    Band of Brothers

vsvs. Bunları izle, Breaking Bad'den sonra bir üst level'a atlamış olursun.
  • Dexter iyidir baştan sona 8 sezon hiç bozmadan final yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost ve Prison Break'i de izle bence. Ardından Dexter, Homeland, Sherlock ve Shameless'ı tavsiye ederim.
  • Kullanıcı adından belli zaten etki yaratmış

Supernaturel ve how ı met your mother'ı izlemelisin kesinlikle tavsiyem pişman olmazsın..

blue mountain state var ve üstüne basa basa izlemeni tavsiye ediyorum.

onun dışında misfits,shameless,fringe,game of thrones,the walking dead,chuck,vikings,da vinci's demons var.Eğer izlemediysen spartacus serisi kesinlikle izlenesi.

aklımda olanlar bunlar.eğer daha tavsiye istersen listeme bakabilirim şuan ulaşamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.aslan -- 23 Ekim 2013; 14:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.aslan

Kullanıcı adından belli zaten etki yaratmış

Supernaturel ve how ı met your mother'ı izlemelisin kesinlikle tavsiyem pişman olmazsın..

onun dışında misfits,shameless,fringe,game of thrones,the walking dead,chuck,vikings,da vinci's demons var.Eğer izlemediysen spartacus serisi kesinlikle izlenesi.

aklımda olanlar bunlar.eğer daha tavsiye istersen listeme bakabilirim şuan ulaşamıyorum :)

Keşke yazdıklarımı tam olarak okusaydın neyse yınede saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Vikings Gibi Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Heisenberg_

quote:

Kullanıcı adından belli zaten etki yaratmış

Keşke yazdıklarımı tam olarak okusaydın neyse yınede saol

Okumadan direk tavsiyeye geçtim ben

the walking dead ile game of thrones'i izliyormuşsun zaten tamam onları çıkar o zaman.Sen aşağıda yazdığın 5 dizi üzerindemi duruyorsun

• e.aslan kullanıcısına yanıt
    Aşağıda 5 dizi var ama 2 tanesi üzerinde duruyorum o 3 taneyı bosuna söylemeyın dıye yazdım acıklamasını belırttım parantez ıcınde
  • quote:

Aşağıda 5 dizi var ama 2 tanesi üzerinde duruyorum o 3 taneyı bosuna söylemeyın dıye yazdım acıklamasını belırttım parantez ıcınde

valla kardeşim ben tavsiyelerimi verdim sen ister izle ister izleme pişman olmayacağın diziler hepsi..gerçi zevk meselesi o ayrı mevzu
  • quote:

quote:

valla kardeşim ben tavsiyelerimi verdim sen ister izle ister izleme pişman olmayacağın diziler hepsi..gerçi zevk meselesi o ayrı mevzu

Saol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.