Şimdi Ara

Breaking Bad - (2008–2013) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.985
Cevap
114
Favori
451.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jokě

New York magazine, son 25 yılın en iyi dram dizisi seçti Breaking Bad'i

Aşığım ulan!

• 4. Sezon finalini az önce izledim, izlemiş olan arkadaşlara bir sorum olacak:

Şu risin meselesini tam anlayamadım. Risinin gizli olduğu sigara nerede? Çocuğu kim, nasıl zehirledi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borderline_cc

4. Sezon finalini az önce izledim, izlemiş olan arkadaşlara bir sorum olacak:

Şu risin meselesini tam anlayamadım. Risinin gizli olduğu sigara nerede? Çocuğu kim, nasıl zehirledi?

İnciçiçeği ve walter reis. Sigara ise muamma.
  • 2 arkadaşım yoğun ısrarlarıma dayanayıp diziye başlamıştı. Teşekkür mesajları alıyorum, müptelası olmuşlar. Herkes izlesin bu müthiş diziden mahrum kalmasın istiyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 17 Mart 2012; 1:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

2 arkadaşım yoğun ısrarlarıma dayanayıp diziye başlamıştı. Teşekkür mesajları alıyorum, müptelası olmuşlar. Herkes izlesin bu müthiş diziden mahrum kalmasın istiyorum valla

2-3 hafta önce başladım bu diziyi izlemeye. 4 sezonuda bitirdim bir solukta. Beni benden aldı diyebilirim. Hele son bölümler... O final... Müthişti. 5.sezonun çıkmasını 4 gözle bekliyorum ama epey varmış daha. Yazdan finali izleyip 5.sezonu bekleyenlere Allah sabır versin
  • quote:

Walter bahçesinde bulunan "lily of the valley" inci çiceği ile zehirlemiş. Nasıl zehirlediğini bilmiyorum ama zehirlemiş işte Sigarayı ise Saul goodman almıştır heralde. Çünkü jesse pinkman ile walter tartışırken jesse, walter'ın sigarayı senden nasıl alabilirim sorusuna saul almıştır bugün oraya gitmiştim dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Walter bahçesinde bulunan "lily of the valley" inci çiceği ile zehirlemiş. Nasıl zehirlediğini bilmiyorum ama zehirlemiş işte Sigarayı ise Saul goodman almıştır heralde. Çünkü jesse pinkman ile walter tartışırken jesse, walter'ın sigarayı senden nasıl alabilirim sorusuna saul almıştır bugün oraya gitmiştim dedi.

Cevap için teşekkürler. Vay psikopat walter vay! :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

2 arkadaşım yoğun ısrarlarıma dayanayıp diziye başlamıştı. Teşekkür mesajları alıyorum, müptelası olmuşlar. Herkes izlesin bu müthiş diziden mahrum kalmasın istiyorum valla

2-3 hafta önce başladım bu diziyi izlemeye. 4 sezonuda bitirdim bir solukta. Beni benden aldı diyebilirim. Hele son bölümler... O final... Müthişti. 5.sezonun çıkmasını 4 gözle bekliyorum ama epey varmış daha. Yazdan finali izleyip 5.sezonu bekleyenlere Allah sabır versin

3. Sezondan beri güncel takip ediyorum

• 5.Sezondan haber varmı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

5.Sezondan haber varmı ki?

Son sezon olacakmış. Toplam 16 bölümden oluşacak. 8+8 veya 10+6 seklinde kısa bir ara verilip devam edilecek. Ne zaman yayınlanacağı belli değil ama tahminler 2012 yazı veya 2013 bası diyor. Bence bu yaz yayınlanır o kadar ara verilmesi saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezon bitmek üzere sonunda sizin o meşhur gus denen adamı gördüm bakalım bunun olayı ne olacak diğer yandan altyazıları kontrol etme amaçlı 4. sezonun bölümlerine bakayım dedim anladığım kadarıyla dizinin en iyi sezonu 4. sezon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

5.Sezondan haber varmı ki?

Son sezon olacakmış. Toplam 16 bölümden oluşacak. 8+8 veya 10+6 seklinde kısa bir ara verilip devam edilecek. Ne zaman yayınlanacağı belli değil ama tahminler 2012 yazı veya 2013 bası diyor. Bence bu yaz yayınlanır o kadar ara verilmesi saçma

Bence de 2013'e kalmaz. Yazın izleriz en geç. Ama 8+8 olayını yapmasalar iyi olur bence. Bölündü mü sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

2. sezon bitmek üzere sonunda sizin o meşhur gus denen adamı gördüm bakalım bunun olayı ne olacak diğer yandan altyazıları kontrol etme amaçlı 4. sezonun bölümlerine bakayım dedim anladığım kadarıyla dizinin en iyi sezonu 4. sezon

Evet. Hele son bölümler dehşeti vahşet
  • Bende 4.sezonu şimdi bitirdim . Dizideki favori sahnem 3.sezon 6.bölümde
    hank'in karavanı bastıgı zaman jesse nin " burası özel meskenimdir rahatsız edilmek istemiyorum " dedikten 1-2 saniye durduktan sonra b*tch demesi beni gülmekten öldürüyor
  • ben dizi izlemem.. sürekli aynı şeyi takip etmekten hoşlanmıyorum lakin bu dizinin methini çok duydum. tüm sezonlarını indirdim , bir solukta izledim. gerçekten adamlar yapmış, tek kelimeyle kalite bir yapım. şimdiden 5. sezon için sabırsızlanıyorum.

Jesse ile Walter arasında sürekli arıza çıksa da o baba oğul ilişkisi yok mu.. kanımca diziyi götüren bu harika ilişki. ayrıca bu dizide Jesse Pinkman'ı tek geçerim. hele bi ''bitch'' demesi varki sanmıyorum dünya üzerinde bu kelimeyi bu iştahla söyleyen çıksın.

lafın özü severek takip ediyoruz yo!
  • Üşüyoruz Jesse reyiz.
    Üşüyoruz Walter reyiz.
    Üşüyoruz Hank reyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 18 Mart 2012; 12:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

Bende 4.sezonu şimdi bitirdim . Dizideki favori sahnem 3.sezon 6.bölümde
    hank'in karavanı bastıgı zaman jesse nin " burası özel meskenimdir rahatsız edilmek istemiyorum " dedikten 1-2 saniye durduktan sonra b*tch demesi beni gülmekten öldürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 18 Mart 2012; 15:44:15 >

• cnbc-e de reklamına denk gelmiştim.Müziği çok hoşuma gitmişti.Dedim indireyim yurda gidince izlerim.Bir çırpıda 4 sezonuda bitirdim.Ne diziymiş be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

Bende 4.sezonu şimdi bitirdim . Dizideki favori sahnem 3.sezon 6.bölümde

Aynen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

ben dizi izlemem.. sürekli aynı şeyi takip etmekten hoşlanmıyorum lakin bu dizinin methini çok duydum. tüm sezonlarını indirdim , bir solukta izledim. gerçekten adamlar yapmış, tek kelimeyle kalite bir yapım. şimdiden 5. sezon için sabırsızlanıyorum.

Jesse ile Walter arasında sürekli arıza çıksa da o baba oğul ilişkisi yok mu.. kanımca diziyi götüren bu harika ilişki. ayrıca bu dizide Jesse Pinkman'ı tek geçerim. hele bi ''bitch'' demesi varki sanmıyorum dünya üzerinde bu kelimeyi bu iştahla söyleyen çıksın.

lafın özü severek takip ediyoruz yo!

oyunculuk mükemmel

Hani Walter Reyizz merdiven altına parayı almaya geliyordu.Or...pu Skyler parayı patronuna vermişti.O sahnede Bryan Cranston'ı ağzı açık izledim,ancak bu kadar güzel oynanırdı.
    ekleme:sahneyi buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 18 Mart 2012; 16:45:47 >

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.