Şimdi Ara

BRC Sequent 24 kullananların yorumu gerekli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araca LPG taktırmak üzereyim. 1500 YTL sequent 24 için istediler.

Ancak forumda genelde Fast modelinin daha iyi olduğu yönünde iddialar var.

BRC ile ilgisi olan şirketler kendi açılarından, bunun yanlış olduğunu,Sequent modelinin daha iyi olduğunu, genelde, Fast modeline göre daha yeni bir teknoloji olması odağından hareketle açıklamışlar.

Bu konuda sadece BRC Sequent kullananların olumlu ve olumsuz yorumlarını yazmaları için bu başlığı açtım.

Not 1: Bu başlıkta hiçbir otogaz ve ilgili şirketinin bu konuda olumlu ve olumsuz yorum yapmaması, bilgi vermemesini rica ederim. Onların sitelerinde zaten yeterince kendi açılarından açıklamaları var. Sadece kullanıcı görüşleri için konu açılmıştır.

Not 2: Yazımlarda Türkçeye özen gösterilmesi rica olunur.

Verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• şimdi insanların yorumundan sonra çok daha fazla aklınız karışmış olabilir..

Öncelikle şunu belirteyim ben 300 ytl 400 ytl fazlada olsa Squent 24 taktırmak için gitmiştim..Teknolojinin yeni olması fln cezbetmişti beni...

Ama diyorum ya ben fast taktırırken 2 adet aracın Squent sistemini çıkartmaya gelmesi cidden gözümü çok korkuttu(bi adet passat,bi tane hyundai accent)..

Squent 24'ün plastik beyin olması.

Yeni bir teknoloji olmasına rağmen FAST modelinden ucuz olması beni düşünüdüren noktalardı..Fast'ten memnunum..

----------

Ama tabiki belki sorunlu olan duyumlar hep beni ve seni bulmuştur o yüzden kararsız kalıyoruz..

Şimdiden hayırlı olsn..

Gerçekten, yeni teknoloji diyorlar ve Windows benzetmesi yapıyorlar ve buna rağmen Fast modelinin fiyatı daha yüksek... Yani şu anda Windows 98'in fiyatının XP'den yüksek olması gibi garip bir durum olurdu, dediklerinde tutarlılık olsa...

Prins taktıracağım 300 fazla verip, onun da yaygınlığı yok...

Neyse, konuyu dağıtmasam iyi olacak...

Fast ve Sequent kullanıcılarının yorumlarının devamı bekleniyor...

Not 1 ve not 2'ye uymak kaydıyla.

• lpg ile ilgili zaten topic açılmış ona baksan daha iyi edersin burada aradığın bilgiyi bulursun benim sana tavsiyen brc türkiye distiribütörü 2a mühendislik googlede arat bulursun sitesine gir sana en yakın yetkili servisi seç ve oradaki ustalar ne diyorsa onu yap yanlız benim bilgidim kadarı ilede fiyatları 1800 galiba burası ciddi bir firma garantili iş yapıyorlar ben taktıdım brc sequemnt24 çok memnunum arabam 2004 toyota taktırırken çok araştırdım tartirini yada brc dediler ben brc'yi tercih ettim satış sonrası servis anlayışı daha uygun geldi bana ama sanayide hangi ustaya gitsem ben brc bayisiyim demişti ben kendi internet sayfasındanyetkili servisine taktırdım 6 ay oldu hiç birşey yok çok memnunum
    araştırmaların şu kanıya vardım önemli olan takan ustanın tecrübe ve bilgisi bu yüzden biraz pahalı olsunyetkili serviste taktır arkdaşa taktırmamış depo içindeki bir malzemeyi eksik takmışlar 2 yıl sonra kaza yapınca anladı gazı kesmemiş kaza anında
    fiyatı 170 ytl ciddi firma bayisi ile çalışderim

• 2005 yılında yapılan yorumları dahi araştırdığıma ve daha sonra bu konuyu (topic değil) açtığıma emin olabilirsiniz.

O yıllarda dahi bu şekilde bir tartışma mevcut değilmiş. Sequent 24 mü Fast mı, diye sormuyor kimse. Ancak son zamanlarda Sequent 24 aleyhine yorumlar ortaya çıktı. Bunun gerçeklik payı en iyi şekilde sadece kullanıcıların görüşleriyle anlaşılabilir, düşücesindeyim.

Sorun yetkili bayii değil. Zaten -her ne kadar 2 mesajıma cevap vermeseler dahi- 2A'nın sayfasındaki yetkili servisleri tek tek aradım. 1500 YTL fiyat verdi içlerinden biri.

Fazla paradan da kaçıyor değilim. Zira, Prins bildiğim kadarıyla 300-500 YTL daha pahalı ancak servis ya da yedek parça sıkıntısından dolayı tercih etmiyorum.

Zaten yetkili serviste takılacak ancak Sequent 24 hakkındaki bu olumsuz düşüncelerin kaynağı ne? Yukarda Sn. forum üyesinin belirttiği 2 kişi Sequent 24'ü neden söktürmüş?

Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Sn. beakaert.

• sequent 24 kesinlikle daha yeni model resmi distiribütör sadece seq 24 getiriyo millet el altındanda fast modeli bulup (kaçak göçek) takıyor ve seq 24 ü bayiden alamadığı için( kaçak daha cazip resmi ditribütör ürünü daha pahalı cep telefonun daki muhabbet)ve fast modelini övdükçe övüyor bir kişide çıkıp arkadaş ben resmi yolardan ülkeye giren ürünü alıp takamıyom bayilikte alamıyorum ama bunu bulup takıyom diyemiyo fast takan fasti seq 24 takan seq 24ü övüyor
    seq 24 kesinlikle fastten yeni modeldir daha gelişmiştir( ben bu bilgiye ulaşmıştım) bende seq 24 takılı fast modelde birkaç parça fazla bikaç sensör daha var sanırım
    işin gıcık yanı koca memlekette bukadar bu işi yapan var birtaneside ispatlı olarak bu daha yeni model demiyor olaya baştan yalanla giriyor( ticari anlayış ahlak 0 sadece kendileri bilir kimse okuyup anlamaz)
    en gıcık olduğum konu plastik beyin yok demir beyin o sadece elktronik devrevi muhafaza eden bir yapı ve eminim metal oluşu veya plastik oluşu kalite ile ilgili deil devrelerin ısınma konusu ile açıklanacak bişeydir plastik beyin diye bir cümleyediyorum
    ben seq24 ten bir sıkıntı duymadım fasttede çok şikayetçi birilerini duymadım ama bence seq 24 kesinlikle yeni versiyon ama malesef bu söyleyecek delikanlı montajvı yoook(seq yeni versiyon abi ama biz buntakıyoruz bununda bir sıkıntısı yok diyemiyor adam )
    bu arada bu forumda birsürü lpg işiile uğraşan montajcı var seni tebrik ederim onlara cevap hakkı vermemissin çünkü onların cevap hakkı bence yok
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business

• Yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

"Daha sonra çıkma, yeni olma" ne kadar ölçüt alınabilecek bir yöntemdir, iyiyi bulmada; bunu merak ediyorum.

Telefonlardan örnek vermişsiniz, oradan devam edeyim. Örneğin Nokia'nın 1100 modeli dün çıkmış olsun. N70 ise 1 ay önce çıktı. Şimdi belki arada bir uçurum oldu örneği iyi seçemememden kaynaklı, telefon modellerini pek bilmediğimden. Ancak birbirine yakın telefonlardan biri sonra çıksa bile önceki daha kaliteli olabilir, sonraki daha basit olabilir. Bu nedenle daha değişik faktörlere ihtiyaç var, diye düşünüyorum.

Forumda abartmak gerekirse kullanıcıdan çok şirket var ve hiçbiri de kendi markasını 2. sıraya koymuyor. Yeterince reklam da var zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa
    "fast takan fasti seq 24 takan seq 24ü övüyor"......
    "en gıcık olduğum konu plastik beyin yok demir beyin o sadece elktronik devrevi muhafaza eden bir yapı ve eminim metal oluşu veya plastik oluşu kalite ile ilgili deil devrelerin ısınma konusu ile açıklanacak bişeydir plastik beyin diye bir cümleyediyorum"

umarım benim yazımdan dolayı değildir bunlar...bende sonuçta son kullanıcıyım bana söylenenleri aktardım..onlar ne derse inanmadım tabiki ama dediğim gibi 2 aracı o şekilde görünce korktum sadece..LPG konusunda çok ii bilgili deilim yoksa parçaları alır evin önünde takardım.

• Size değildir Sn. barbozone, sanırım Sn. pulpa kâr maksadı ile veya artniyetle karalamalarda bulunanlar için sarfetti bunları.
  • Arkadaşım bende 24 ar ve memnunum ama takan yerlerin hemen hepsi takıp başından svma eğilimi gösteriyorlar sorunlarla ilgilenseler kesinlikle çok güzel bi kit ben tüm sorunlarımı kendim çözdüm örneğin ...
  • 8 aydır LPG kullanıyorum.
    BRC seq24 taktırdım.
    LPG den memnunum . Çok ekonomik.
    BRC den memnun değilim , Keşke başka marka taktırsaydım.
  • 3 aydır seq 24 kullanıyorum, gayet memnunum, bildiğim kadarı ile 2A fast modeli için garanti vermiyormuş.

quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

8 aydır LPG kullanıyorum.
    BRC seq24 taktırdım.
    LPG den memnunum . Çok ekonomik.
    BRC den memnun değilim , Keşke başka marka taktırsaydım.

quote:

Orjinalden alıntı: burak__y

3 aydır seq 24 kullanıyorum, gayet memnunum, bildiğim kadarı ile 2A fast modeli için garanti vermiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 5 Nisan 2007; 13:05:03 >
  • ben yaklaşık bir ay önce lavato marka tüp taktırdım şu an için memlunum bende tüp taktırmak için araştırırken ankarada daha önce seq takan bir firmanın (bölge temsilcisi) yetkilisiyle konuştuğumda artık seq takmadıklarını özellikle seq 24 ün sorun yarattığını fast daha iyi sonuç verdiğini belirtti bende ondan sonra lavato taktırmaya karar verdim ama şunu söyleye bilirim bu devirde benzinli arabaya binilmezmiş gaz doldurmaya gittiğimde depoyu 45 ytl dolduruyorum ve 480 km yol yapıyorum 95 kuruş yakıyor harika bir duygu istediğin kadar gezebilirsin.
  • bende de yaklaşık 8 aydır sequent 24 var, 2a yetkili servisinde taktırdım. çok memnunum.
    bildiğim kadarıyla BRC'de sıralı sistemlerin kronolojik gelişimi şöyle:
    Sequent
    Fast Sequent
    Seq24 ve Seq56
    Şu anda 4 silindire kadar seq24, daha üstü silindire sahip motorlara seq56 takıyorlar. BRC firmasının desteği ve yazılım geliştirmeleri bu iki ürün üzerine devam ediyor. Eski ürünlerin herhangi bir geliştirme ve desteği yok. Garantisi de yok. Yani, Fast Sequent taktırırsan sorun çıktığında ustanla bir başına kalırsın.

BRC'nin kendi sayfasını da bir incele istersen:
    http://www.brc.it/default.aspx?lang=en

• Sn civcivic yanlış düşünüyorsunuz peki burada yazılacak yanlış bilgileri kim düzeltecek siz o yeterliğe sahipmisiniz adam yazıyor bande brc var şu sorunlarım var diyor ama aracında fest mi yoksa 24 mü takılı yazmıyor bu arada belirteyim 10.12.2004 tarihinden itibaren(yaklaşık 2.5 sene yapar) sequent24 kullanıcısıyım aracınız nedir montaj yaptırdınız mı her konuda size yardımcı olabilirim. saygılar sunarım
    quote:

Orjinalden alıntı: civcivic

Açılan konuda belirtildiği gibi, bu konu sadece kullanıcıların görüşlerini almak için açılmıştır. Otogaz işiyle uğraşanların yorumu istenmemiştir. Yönetimden bu yorumları silmelerini rica ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.