Şimdi Ara

brc marka tüp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar bende 2001 model ford focus var ve brc marka tüp takdırdım,ama daha araç 1 km yapmadan hararet direk kırmızıyı vuruyor ve fan çalışmaya başlıyor,ama gelin görün motor hala soğuk, aynı sorunu yaşayanlar yada anlayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum .şimdiden teşekkürler



  • onda elektirik tesisatı ile ilgili bir sorun vardır.motor soguk ise .başka neden olmaz
  • Hocam bende de Focus var. Gecen sene BRC taktirdim ve hic sorun cikmadi. Size tavsiyem BRC montaj bayisine gitmeniz ve aracinizi tekrar gozden gecirmenizdir
    Saygilar
  • benzindede aynısını yapmıyorsa ozaman elektironik beyne güzel ayar yapamamışlardır.
    zaten dediğiniz gibi yeni takılmış araca ilklerde olur böyle şeyler taktırdığınız yere durumunuzu anlatın eğer yapamazsalar bizi arayın
  • arkadaşım bendede 2000model focus ambiante var aynı sorun bendede vardı brc marka tüp taktırdım 1600 ytlye ama sürekli hararet yapıp duruyordu tamirci tamirci gezdirdim arabayı servise bile götürmüştüm ama ne fayda dünya kadar para harcadım ama en sınnda başka bi tüpçüye götürdüğümde lpg takılırken birşeyin yanlış ve eksik takıldığını gördük daha sonra bir problem yaşamadık.sen en iisi başka bi tüpçüye götür arabayı.
  • for focus marka aracımdaki tüp takdırdıktan sonraki hararet sorunumu halletim arkadaşlar ,radyatörde hava varmış,şu anda çok güzel ayrıca tüpte çok güzel uyum sağladı yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • EE takarken dikkat etmiyolarmı havasını nie almamamışlar
  • gelde anlat işte sorunlarıda kendilerinde hiç bulmuyorlar,olur mu tüple alakası yok diyorlar,ben mi açıpta hava yaptırdım, kaputu tek açan tüpçüydü,aracı alır almazda hareret yapmaya başladı,neyse 30ytl başka tamirciye verdim bilgisayara bağladı arbayı bi de havasını aldı.
  • Tupu nerede taktirmistin arkadas?
    Soyle de taktiracak arkadaslar dikkatli olsunlar.Isini duzgun yapan baska bir yer arasinlar.
    Ben merkez bayiine taktirmistim herkes ovguyle bahsetti diye.Montajda falan hicbir sorun yasamadim cok memnundum.TAkildi, 1-2 depo kullan gel ayar yapalim dediler.Gittik ayarladilar, gayet guzel ilgi falan.Sonra ayari bozuldu herhalde,1000-1500km denedim, 15kurus yakan araba 18-19-20 kurus yakmaya basladi, gelin bakalim dediler.Gittim, bi arkadas bilgisayar bagladi, gayet guzel ilgilendi, evet ayari bozulmus dedi.Digeri daha bakip-dinleyip anlamadan basladi konusmaya: Yok yakiti normalmis, bu araba boyle yakarmis, ikide bir ayariyla oynayinca beyin ariza yaparmis v.s. v.s. E siz cagirdiniz diyorum, arkadas bilgisayara bagladi yakit fazlaymis diyorum yok dinlemiyo adam.Ayardan sonra yakit 16 kurusa indi, sonra 1000km sonra falan yeniden artmaya basladi yakit sarfiyati.YIne gittim, bu sefer o dinlemeden konusan arkadas vardi, ayni muhabbete basladi hemen.Gecen sefer de ayni muhabbeti yaptin diyorum, adamda hic utanip sikilma da yok.Aynen devam ediyo konusmaya.
    Gul gibi sirketi bir adam gozumden dusurdu valla.
    Yazik gercekten.Bu tur, kendini herseyi biliyo, diger herkesi de aptal zanneden insanlar calistiklari kuruma zarar veriyorlar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: efemetin

    gelde anlat işte sorunlarıda kendilerinde hiç bulmuyorlar,olur mu tüple alakası yok diyorlar,ben mi açıpta hava yaptırdım, kaputu tek açan tüpçüydü,aracı alır almazda hareret yapmaya başladı,neyse 30ytl başka tamirciye verdim bilgisayara bağladı arbayı bi de havasını aldı.

    kardeş ben sana bişey demedimki zaten takanlara kızdım su hortumunu bağlarken araç hava alır. bunuda su ile havasını boşaltırlar nie yapmamışlar dedim
  • yok ben sinirimden ne dediğimi bilmiyorum kardeş kusura bakma.
  • normal mi sıralı mı?
    kaça taktırdınız
  • kardeş kusura bakma biraz geç oldu ama 1,600 ytl sıralı sistem brc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.