Şimdi Ara

Brazos Dual Core C60 1.33Ghz AMD işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Brazos Dual Core C60 1.33Ghz AMD işlemci
    --AMD Radeon HD6290 Discrete-Class Graphics ekran kartı
    -- Ram 2GB DDR3-1333MHz 2*4 max 8GB
    -- Ekran 11.6" WSVGA (1024*600)
    -- Video Output 1x HDMI, 1x VGA
    -- 2 x 2.0 usb ve 1 x 3.0 usb
    -- 500GB -- Webcam HD (30fps@720p)
    -- Battery 3-Cell Li-Ion ...........özellikler bunlar olan netbookla;

1. internette rahat gezinebilir mi? 10 kadar sekme açılabilir mi?
    2. hdmi girişi var burdan tv de hd film (32" samsung lcd de mesela) izlenebilir mi?
    3. yine vga dan yada hdmi dan lcd ye bağlayıp internet sekmelerini sıkıntısız açabilir miyim? wireless inden bağlanıp lcd de online film izleyebilir miyim?
    4. windows 7 rahat çalışır mı? yoksa kasar mı?
    5. oyun oynanabilir mi (öyle abartılı oyunlardan bahsetmiyorum)

tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 5 Kasım 2012; 22:12:17 >

• arkadaşlar, bu işlemciye ve ekran kartına sahip netbook kullanan yok mu? yeğenime asus eee serisinden almıştık 1-2 sene önce, çok berbat bir performansı var. bu da öyle midir?
  • Abime aldım aynısını benim core duo t2300 youtubeda hd video oynatmazken o oynatıyodu sana şöyle açıklıyayım intel atom intel atom 10 kg et 1 tane ekmek amd fusion 5kg et 5 tane ekmek demek biraz garip oldu ama :D yani amd daha makbul o seviyede
  • bu makina dediğinden daha iyi ayrıca dediğin işlemleri de fazlasıyla yapabilirsin bunla

http://www.pcdepo.com/sony-vaio-sve1112m1eb-notebook-urun8733.html

buda dediğin işlemci abime aldığımdan daha ucuz ama paran varsa üsttekini öneririm

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-ao725-c68kk-ao725-amd-siyah-c60-133ghz-2gb-ddr3-320gb-116-maxamd-bt-cam-w7str/productdetails.aspx?I_ID=62470

• quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

AMD Brazos Dual Core C60 1.33Ghz AMD işlemci
    --AMD Radeon HD6290 Discrete-Class Graphics ekran kartı
    -- Ram 2GB DDR3-1333MHz 2*4 max 8GB
    -- Ekran 11.6" WSVGA (1024*600)
    -- Video Output 1x HDMI, 1x VGA
    -- 2 x 2.0 usb ve 1 x 3.0 usb
    -- 500GB -- Webcam HD (30fps@720p)
    -- Battery 3-Cell Li-Ion ...........özellikler bunlar olan netbookla;

1. internette rahat gezinebilir mi? 10 kadar sekme açılabilir mi?
    2. hdmi girişi var burdan tv de hd film (32" samsung lcd de mesela) izlenebilir mi?
    3. yine vga dan yada hdmi dan lcd ye bağlayıp internet sekmelerini sıkıntısız açabilir miyim? wireless inden bağlanıp lcd de online film izleyebilir miyim?
    4. windows 7 rahat çalışır mı? yoksa kasar mı?
    5. oyun oynanabilir mi (öyle abartılı oyunlardan bahsetmiyorum)

tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar,

Bu üründen ben de aldim. İzlenimlerimi sizinle paylaşmak isterim..

- Ürün Atom işlemcili bilgisayarladan iyi
    - Windows 7 Ultimate kurdum ancak istediğim performansı alamadım. Belkide beklentilerim fazlaydi. XP'ye donmeyi dusunuyorum ancak henuz forumlardan uygun sürücülerini bulamadim. Eğer böyle devam ederse Ultimate'den vazgececegim.
    - Ürün kibar ve hafif ancak şarj konusunda Asus Eee Pc'ler kadar başarili değil. Max 2 saat 45dk civarinda gidiyor (Ekran parlaklığı en az seviyede)
    - Ürünün çözünülüğü (1024*600) ve ne yazik ki bu durum benim açımdan hiç güzel değil. Açıkçası sipariş ederken bu noktaya hiç dikkat etmemiştim. Yabancı forumlarda 1024*768 yapabilenler var ancak "çalıştır-regedit" den yapilan ayarlarda bende hata verdi olmadi. Asus Eee Pc'lerde xp kurdugumuzda da ayni durum oluyordu. Windows 7'de 1024*600 Xp'de 1024*768 olabiliyordu.

Ürünü tavsiye ederim ancak 11"6 yerine 13"3 çok da fark etmez derseniz 13"3 MSİ tavsiye ederim. Gecenlerde beyaz bir modeli satışa sunulmuştu onu da düşünebilirsiniz arada 300 TL'lik fark var..

Bu arada XP driver'larini bulan ya da goren varsa paylaşir misiniz??

• paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.