Şimdi Ara

Brava üstüne 1.2 Hyundai-Clio Sport Tourer!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13 yaşındaki Brava'mı değiştirme vakti geldiğini düşünüyorum,seçenekler sıfır Hyundai İ20 1.2 ve Clio Sport Tourer 1.2.Tepkileri duyar gibiyim haklısınız Brava'dan sonra hiiç çekilmeyecekler inip iteceğim gelecek yapacak ama bir şey yok hanım 2. el araba istemiyor bütçe de bukadar!



  • iki araba da bravadaki keyfi vermez fiatın en iyi araçlarından birinden ineceğinizi unutmayın.ama ikisi arasında tercih olacaksa clio sport tourer olurdu tercihim
  • Brava keyfini hiçbirinin vermeyeceğinin farkındayım ama o keyfi almak için çok para vermek lazım.Benim araba şu anda serviste,yerine kiraladığım Renault Symbol'ün 1.5dci motoru alt devirler hariç hiç fena değilmiş!Ama o motorlu bir Clio bile bütçenin çok üstünde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talin

    Brava keyfini hiçbirinin vermeyeceğinin farkındayım ama o keyfi almak için çok para vermek lazım.Benim araba şu anda serviste,yerine kiraladığım Renault Symbol'ün 1.5dci motoru alt devirler hariç hiç fena değilmiş!Ama o motorlu bir Clio bile bütçenin çok üstünde.

    1.5 dci ile 1.2 clio çok farklı çekişi dizel olanı yüksek tork sayesinde yokuşlarda vites yükselterek çıkmanızı sağlarken 1.2 benzinli olan vites küçülterek çıkmanızı sağlar.2 seçenek arasında clio sport tourer daha mantıklıdır çekişin pek önemi yoksa.Bu araçların fiyatları ne kadar peki?
  • Clio 1.2 Sport Tourer 35.550,
    Hyundai İ20 1:2 32.300

    bunlar en düşük donanımlı olanları...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talin

    Clio 1.2 Sport Tourer 35.550,
    Hyundai İ20 1:2 32.300

    bunlar en düşük donanımlı olanları...

    Yeni toledo yu düşündünüz mü hiç?

    http://www.seat.com.tr/modeller/yeni-toledo/galeri.aspx

    1.2 TSI 105 HP motor teknik verilerini aşağıya linkini veriyorum.

    http://www.seat.com.tr/popup.aspx?id=19884&typeid=689

    Şehir içi 7 litre,şehir dışı 4.6 litre tüketimi var linkten de bakarsanız göreceksiniz.Bence toledo 1.2 TSI test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.Seat bildiğiniz üzere WV grbunun aracıdır.Yine de karar sizindir.Tam emin olmamakla birlikte TSI motora LPG uygulanamıyor diye biliyorum yinede araştırın bir.




  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    Toledo'ya bakarım ama seçmeye gelince zaten iş çok karışık,başka seçenekler de var 1.2 motorda Corsa,Fabia ,Aveo gibi,hatta lpg li Dacia Sandero da ilginç bir seçenek ayni fiyat düzeyinde..neyse şu bizim araba servistenbir çıksın bakacağız...

    Toledo benim bütçenin üzerinde imiş ,İbiza sözkonusu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talin -- 6 Kasım 2013; 11:47:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.