Şimdi Ara

Brava elektronik acil yardım !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizde 2001 model brava 1.6 16 valf XL var. Araacın elektrik aksamında bir problem var. Bursa da ikamet ediyoruz. bir çok ustaya gösterdik çözemediler.
    Sorun : Arabayı çalıştırdığımda ekranda error veriyor, kaloriferi açıyorum hararet ibresi 120 ye çıkıyor. Kapatınca normale dönüyor. Ekranda hareket esnasında el freni lambası yanıyor. Araç rolantide stop ediyor. Benzin ibresi 0 gösteriyor. Araç çalışırken radyo kanallarıı bile bulamıyor. Dörtlü flaşör düğmesine basınca dörtlüler yanmıyor basmayınca sinyaller de çalışmıyor. herhangi öneri veya yardımda bulunabilirminiz...

• Brava XL yok SX var ELX var İlk önce aracı bilgisayara bağlatıp beynin durumuna baktırmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan65 -- 9 Ocak 2012; 23:35:55 >
  • Çünkü error var bir de alakasız yerler arızalı gibi görünüyor bunların ortak noktası kontak sanki kontağı kontrol ettinizmi kontakta 4 tane ana çıkış var bunlarda sıkıntı olablir birde akünün +tarafının altında büyük bir soket var burada temassızlık olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan65 -- 9 Ocak 2012; 23:36:35 >
  • bilgisayara dün bağlattık hocam bilgisayarda da sadece beyni resetlediler hataları sildiler ama elektronik aksamda herhangi bir sıkıntı bulamadılar. Ancak bahsettiğim sorunlar halen devam ediyor.
  • Arabanın kontağını aç ama çalıştıma fonksiyonlara bak neler çalışmıyor ondan sonra arabayı çalıştır tekrar bak Arabayı hareket ettir tekrar bak bunların hepsini kesin olarak yaz Birde bu nasıl oldu bir işlemden sonramı yoksa aniden mi

Kontağa baktınmı

Birde bunlarla ilgili motor tarafında 40 amperlik sigorta var atık olabilir Sigorta kutusunda bunlarla ilgili sigortalar sağlammı

ayrıca sana iyi bir elektrikçi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan65 -- 11 Ocak 2012; 0:19:35 >
  • eyvallah ustam yarın tekrar bilgilendiiricem sizi. İlginiz için teşekkür ederim ama bursa da gemlik te orhangazi de bu işi çözebilecek bi elektirik ustası bulamadık.
  • ustam çözmüşler olayı ama nasıl yapmışlar anlamadım bende. ilginiz için teşekkür ederim herhangi bir sorun olursa tekrar irtibata geçmeye çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.