Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.111
Cevap
50
Favori
1.636.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: le50

    arkadaşlar bravalardaki orjinal radyo teyp çok can sıkıcı, bunu sökmek mümkünmü? sırf bu radyo teyp yuzunden arabadan soğuyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    arkadaşım orjinali söktürüp yerine cd çalar taktırabilirsin, cdçaları taktırabilmen için ayrıca satılan teyp çerçevesi var:

    http://www.otomediamarket.com/main/product_detail.asp?pro_ID=2632&sub_cat_ID=987&cat_ID=275

    linkte inceleyebilirsin. bu çerçeve olmadan takanlarda var ama güzel durmuyor çok basit duruyor sanki emanet gibi.

    ben teybimi taktırırken araştırmıştım; aksesuarcılara gittim ellerinde olmadığını yalnız getirebileceklerini fiyatınında 50-60 euro felan olduğunu söylemişlerdi, teyp çerçevesinin orjinal italyan olanı ankara oto ünlü de 49 ytl di, ben yan sanayisini 25 ytlye almıştım. şimdi gayette memnunum.
  • Arkadaşlar. Daha önce de bu soruyu sormuştum. Brava elx alalı 5-6 ay oldu. Araçta son bir aydır devir gezmesi problemi yaşıyorum. Araç kafasına göre sanki boştayken gaza basılıyormuşcasına devir 40 lara kadar geliyor. Benzinli, tüp taktırmadım. Fiat servisine götürdüm, ilkinde potansiyometreyi değiştirdiler ve boğaz kelebeğini temizlediler, 10 gün kadar sorunsuz kullandım fakat daha sonra gene aynı sorun ile karşılaştım, aynı serviste tekrar temizlettim boğaz kelebeğini ama nafile. Servisten boğaz kelebeğini değiştirmek gerektiğini söylediler bu sefer. Sadece boğaz kelebeği 500 küsürmüş. İşçilik nekadar bilemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? Bostancıdayım. Sanayiye bir ustaya götürsem mi? Bu tarz bir problem ile karşılaşan arkadaşlar var mı aramızda? Artık arabaya binmek istemez duruma geldim. Oysa aracımı çok ama çok seviyorum. Lütfen yardım edip fikirlerinizi paylaşın
    Şimdiden teşekkürler.
  • bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cga_art

    Arkadaşlar. Daha önce de bu soruyu sormuştum. Brava elx alalı 5-6 ay oldu. Araçta son bir aydır devir gezmesi problemi yaşıyorum. Araç kafasına göre sanki boştayken gaza basılıyormuşcasına devir 40 lara kadar geliyor. Benzinli, tüp taktırmadım. Fiat servisine götürdüm, ilkinde potansiyometreyi değiştirdiler ve boğaz kelebeğini temizlediler, 10 gün kadar sorunsuz kullandım fakat daha sonra gene aynı sorun ile karşılaştım, aynı serviste tekrar temizlettim boğaz kelebeğini ama nafile. Servisten boğaz kelebeğini değiştirmek gerektiğini söylediler bu sefer. Sadece boğaz kelebeği 500 küsürmüş. İşçilik nekadar bilemiyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? Bostancıdayım. Sanayiye bir ustaya götürsem mi? Bu tarz bir problem ile karşılaşan arkadaşlar var mı aramızda? Artık arabaya binmek istemez duruma geldim. Oysa aracımı çok ama çok seviyorum. Lütfen yardım edip fikirlerinizi paylaşın
    Şimdiden teşekkürler.


    aynı sorun benim arabamda da var arabam lpgli olmasına rağmen hem benzinde hemde tüpde de yapıyor, gaz ayarına gittiğimde usta bunun rolenti problemi var dedi kendi kendine rolenti düşüyor ve çıkıyor, rolenti motorunda sorun olabilir dediler bende ustama götürdüm baktırdım, rolenti motorunu söktü iyice temizledi sonra boğaz kelebeğinide iyicene temizledi, rolenti bir süre düzene bindi ama şimdi yine aynısı, kendi kendine düşüyor ve yükseliyor 500 ila 1000 devir arasında gidip geliyor, bende rolanti motorunu değiştirmeye düşünüyordum ama eğer senin dediğin gibiyse rolanti motorunu değiştirmenin bi anlamı yok.
    başka bilgisi olan veya başından böyle bi sıkıntı geçen, aracını yaptıran arkadaş varsa bilgilendirirse seviniriz...
  • Ben dün sanayide hatırısayılırı bi ustaya götürdüm. Boğaz kelebeğine giden elektrik tesisatını da elden geçirdiler fakat nafile halen devam ediyor. Usta artık tek seçeneklerinin boğaz kelebeğini değiştirmekkaldığını söyledi. Arbanın şasi numarasından kelebeğin fiyatını araştırdık, 800 ytl civarında çıktı. Bu fiyat normalmidir? Sanırım ben bu aybaşına kalmadan yaptırıcam. Çünkü arabayı evin önüne parkettim kullanmıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mutsuz4

    mrb arkadaşlar bugun servise gittim ve arabdaki benzin pompasını değişmesini söyledi ve 500 ytl gibi bir masraf cıkarttı ..bende direkt olarak sanaiye gittim ve servisten ayrılma bi usta nın yanı sadece pompanın değişe bilecegini ve 150 ytl ye yapabilecegini söyledi bende gittim brava için bitane 3 barlık bir benzzin pomopası aldım ve yarın kendim değiştirecegim eger becere bilirsem az cok bu işlerin içinden geldik bizde:) eger başarılı olursam fotograf larını cekebilirsem buraka koyarım basına gelenler 500 ytl vermekten kurtulur en azından...


    mutsuz sana tavsiyem orjinal pompayı takman. Piyasada bulunan pompa motorları çin malı ve ilerde sorun yaratması mümkün. Ben çıkmacıdan orjinal marea dan çıkma pompa motoru taktım. Beni 2.5 sene sanırım idare etti. Sonra yeniden ötüyordu. Gidip orjinal parçasını alıcaktım ki aracımı sattım. (alıcısına o sorunu söyledim tabiki) Kaldili orjinal benzin pompası(samandıra ile) 500-600 YTL olmaması lazım. En ben baktığımda 400 TL küsürdü, hatta yedek parçacı 360 TL ye kadar indirim yapıyordu. Parçayı bence iyi araştır. İlla yetkili servisten alman gerekmiyor, yedek parçacıları bir araştır.
  • slm arkadaşlar ben yeni bir bravacı olarak aranızdayım
  • bundan 2 hafta önce 2000 mdl bir brava aldım 12200 ytl ye sizce fiyat nasıl??
  • ya arkadaşlar bu nasıl topik hiç kimse yokmu burda yaaa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rüzgar55

    ya arkadaşlar bu nasıl topik hiç kimse yokmu burda yaaa


    arakadaşım hayırlı olsun aracın?araba kaç binde?
  • birde arkadaşlar bravaların orjinal amortisör markasını bileniniz varmı? benim arabanın amortisörlerin değişmesi gerekecek sanırım.hafta sonu servise vermeyi düşünüyorum aracı.her nekadar servis de olsa bazen değişecek parçaların ne olduğunu bilmek daha iyi oluyor.çünkü orjinal denilip farklı marka kullanılabiliyor.bilen arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
  • araba 110 binde ama ben 10 günde 2000 km yaptım canavar gibi bi araba
  • araba 110 binde ama baya temiz bi araba masrafsız eski sahibi çok titiz davranmış. üzrinde lpg var aldesa ama bildiğin yer uçağı lpg ile 185 km hız yapıyo benzinden bi farki yok sadece kapı kolları çatlamış güneşten. oda bu arabaların karakteristik özelliği.
  • ya arkadaşlar bide bu arabaların kapı kollarını nereden bulacağım ben daha önce alan varmı içinizde kaç liradır bunlar ?? pahalı olduğu söyleniyor.
  • tekrardan hayırlı olsun.iyi günlerde kullanırsın inşallah
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rüzgar55

    ya arkadaşlar bide bu arabaların kapı kollarını nereden bulacağım ben daha önce alan varmı içinizde kaç liradır bunlar ?? pahalı olduğu söyleniyor.

    öncelikle hayırlı olsun,Mevla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin İnşallah.formun geçmiş sayfalarında bu konuya değinmiş ve de tavsiyelerde bulunmuş arkadaşlar göz gezdirirsen soruna cevap bulabilirsin sanırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rüzgar55

    ya arkadaşlar bide bu arabaların kapı kollarını nereden bulacağım ben daha önce alan varmı içinizde kaç liradır bunlar ?? pahalı olduğu söyleniyor.


    merhaba arkadaşım aynı sorunla bende karsılaştım orjinal kapı kollarının teki yetkili servislerde 58 ytl ye satılmakta. ben değişmedim biraz daha yıpransın kolların üzerindeki plastik kısımı kazıtıp altındaki demir kısmın cıkmasını sağlicam sonrada o demir kısmı aracın rengine boyatım o şekilde kullanıcam. bu işlemi bazı bravacılar yaptırmış ve gayet memnunlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rüzgar55

    slm arkadaşlar ben yeni bir bravacı olarak aranızdayım

    hoşgeldiniz sefalar getiridiniz
  • MERHABA ARKADAŞLAR, YA KFAMA TAKILAN BİRŞEY VAR YARDIMCI OLABİLİRZ ÇOK SEVİNİRİM.
    CUMA GÜNÜ AKNKARAYA GİTMEYİ PLANLIYORUM AMA LPG YOK BENZİNLE NE KADAR YAKAR UZUN YOLDA BİLEN VARSA
    YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rüzgar55

    slm arkadaşlar ben yeni bir bravacı olarak aranızdayım


    HOŞGELDİN RÜZGAR55, BRAVAN HAYIRLIOLSUN.
    BURALARDA HER AN BİRİLERİ OLMUYOR, HAYAT MÜCADELESİ İŞTE.
    ÇALIŞIYORUZ
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.