Şimdi Ara

Braun Series 7 / 799CC-7WD kullanıcı tecrübeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
6.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almayı düşünen varsa tereddütte kalmamalı, makinanın kestiğini hissetmiyorsunuz bile, hızlı ve hiç irritasyon yapmıyor.
    9 serisinin aradaki fiyat farkını hakedeceğini düşünmüyorum. Benim alışveriş yeni olarak web ten 480 liraya geldi, n11 de 430 liraya da gördüm, ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ama yurtdışına göre fiyatı daha Ucuza satılan nadir elektronik ürünlerden biri.
    Bir bilgi daha, bunu hiçbir yerde görmedim, araştıran olursa işine yarayabilir;
    Benim esas makina alma amacım kafada kullanmak içindi, bu konuda hiçbir türkçe bilgi yok malesef, körlemesine aldım ancak 3-4 günlük uzunluğa kadar kafada da mükemmel iş çıkarıyor, jiletin tahriş ve deriyi kesme ihitmalide ortadan kalkıyor. Kafayı kazıyan, jiletle tıraş olan kişiler için çok iyi bir alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allforone

799cc için konuşayım,
    Almayı düşünen varsa tereddütte kalmamalı, makinanın kestiğini hissetmiyorsunuz bile, hızlı ve hiç irritasyon yapmıyor.
    9 serisinin aradaki fiyat farkını hakedeceğini düşünmüyorum. Benim alışveriş yeni olarak web ten 480 liraya geldi, n11 de 430 liraya da gördüm, ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ama yurtdışına göre fiyatı daha Ucuza satılan nadir elektronik ürünlerden biri.
    Bir bilgi daha, bunu hiçbir yerde görmedim, araştıran olursa işine yarayabilir;
    Benim esas makina alma amacım kafada kullanmak içindi, bu konuda hiçbir türkçe bilgi yok malesef, körlemesine aldım ancak 3-4 günlük uzunluğa kadar kafada da mükemmel iş çıkarıyor, jiletin tahriş ve deriyi kesme ihitmalide ortadan kalkıyor. Kafayı kazıyan, jiletle tıraş olan kişiler için çok iyi bir alternatif.

450 TL civarına 799cc nereden aldın ? Ben 500 TL'ye 799cc alacağıma 9260s alayım dedim.

Ben 9 Serisi 9260s 660 TL'ye aldım. gittigidiyor.com'da alalabilgince adlı satıcıdan aldım.

• Her kış traş bıçağı, jel ve su üçgeninden kurtulmak ister ve traş makinesi arayışına girerim.

Sakalım çok sert, jel ve gilette blue 3 e rağmen sık sık kanıyor yüzümüzün bi yerleri. Sabah sabah kan durdurmak, bulaştırmadan giyinmek ve işe geç kalmamak için akla karayı seçmek...

Yıllar evvel sinbo aldım, dedim boşyna para vermiyim önce traş makinesi ile traş nasıl birşey kalitesiz de olsa deneyimleyeyim. Sinbo bile uğraşınca sinek kaydıya yakın bi traş imkanı sağlıyodu. Ama döner bıçağı içine gidiyor, temizlemek zor, bıçaklar hemen ölüyor.

Neyse uzatmıyım, bu inceleme sonrası braun 799cc araştırmaya başladım. 680 tl falandı vatanda, teknosada. Webdenal falan gibi sitelerde 503 tl ye kadar vardı. Ama onlara da güvenmedim, ithalatçı garantilidir falan diye.

Bu pazar baktım teknosa da 497 tl ye düşmüş hemen sipariş verdim. Az evvel de elime geçti denedim.Gerçekten sinek kaydı traş yapıyor. Boğazda kızarıklık az da olsa yaptı. Ama bu ilk traştı makineyle uzun bi sürerir traş olmamıştım. Sakal kökleri, cilt bi süre sonra alışıyor. Hoş bu hali bile gerçekten keyfliydi. Traş bi çile olmaktan çıktı artık.

Vatan da düşürmüş bu arada 499 tl ye.
    Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an Teknosa'da outlet indirimi var (%25). Kargo dahil 372.75₺ oldu fiyatı. 100€ civarı yapar. Amazon'da bile 200€. Bu fiyata (dövizdeki yükselişi de hesaba katarsak) bir daha zor bulunur diye düşünüyorum.

http://www.teknosa.com/urunler/120240780/braun-series-7-799-cc4-tiras-makinesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • unsal07 kullanıcısına yanıt
    dışarıya kıl döküyor mu makine? önceki modelinde bundan şikayetçi kullanıcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

dışarıya kıl döküyor mu makine? önceki modelinde bundan şikayetçi kullanıcıları

Mesajı yazdığımda yeni sipariş vermiştim. Deneme şansım olmadı.

• ürünü bugün mağaza teslim alıp, 5 dakika önce 3 günlük sakalımı traş ettim ve sinek kaydı bir traş olduğumu söyleyebilirim. açıkçası almadan önce korkuyordum fakat şuan aşırı mutluyum. tabii bu mutluluğun nedeni kendimi kötü sona hazırlamış olmam da olabilir. yanak performansı çok iyi, boyun bölgesinde ise uğraşmak gerekiyor ama bunun nedeni farklı yönlerde çıkan sakallar. ki, ben mac3 ile de zorlanıyordum. biri sağa dönük, biri sola, biri yukarı, diğeri aşşağıya. hal böyle olunda her yönden makineyi geçirdim ve bastırarak yaptım. bu arada makinenin güç ayarı var. ben en performanslı ayarda kullandım, bunu ayarlamak içinde güç düğmesinin sağında ve solunda artı ve eksi işaretli düğmeler var, buradan ayarı kısabilir veya arttırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilee -- 6 Ocak 2017; 1:55:43 >
  • Arkadaşlar bu gün traş makinesi alacağim indirime girmişken.

Braun 7 Serisi 2 tane makine var.Bu makinelerin farkı nedir ? Hangi makine daha üstün bilgisi olan var mı ?

http://www.hepsiburada.com/braun-7-serisi-7899cc-temizleme-ve-sarj-unitesi-ile-islak-ve-kuru-tiras-makinesi-p-HBV0000022L9V?magaza=Hepsiburada

http://www.hepsiburada.com/braun-series-7-799cc-7wd-cc4-tiras-makinesi-p-SGBRAUN790

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Farkı ne olursa olsun yaklaşık 200tl az bir fark değil. Her ikisi de aynı aynı dönem teknolojisine sahip. Bütçe varsa 9 serisini alın. Ama ikisi arasından birini alacaksan ucuz olanını alın. 200tl farkı karşılayacak fark yok.
  • vitaalamode V kullanıcısına yanıt
    Merhaba

200 lira fark önemli değil ben o kadar vermeyeceğim.Teknosa'da falan 550 lira falan yani fiyat farkı çok az gibi bir şey.

Dün Hepsiburada.'da indirim vardı 530 tl ye inmişti.Bu yüzden iki cihaz arasında kaldım
  • Merhabalar,

Üniversite okurken sarı renkte 5414 kullanıyordum. (2004) Bataryası bitikti, kablo ile tıraş oluyordum. Arada bir sakalımı sıkıştırıp canımı yaktığı oluyordu ama o zamanlar bile jilete/berbere göre mükemmel tıraş oluyordum. Elimi aşağıdan yukarıya doğru gezdirdiğimde kesinlikle en ufak pürüz olmazdı. Sadece boynumun alt kısımlarında biraz kalırdı. Braun kullanan bir memur bile -eğer çok gür değilse- her gün tıraş olmak zorunda kalmaz diye düşünüyorum. Neyse bunları neden anlattım? Şöyle ki 7 serisini alırken fazla düşünmedim. Zaten markanın kalitesini biliyordum. Cihazı daha da geliştirmişler. 7 serisi hiç sıkıştırma yapıp canımı yakmadı. Boyun kısmında biraz daha iyi eskiye nazaran. Alışkanlıktan mı nedir tıraş kremi hiç kullanmadım bu cihazda.
    9 serisini çok merak ediyorum ama şimdi bu kadar para vermişken bunu da bir kenara atamam :)
  • Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

En son mesajımdan sonra bir hareket olmamış. Tekrar konuyu gündeme getirelim;

Bu cihazı 25 Ocak 2016 tarihinde almıştım. Yorumlarımı da zaten yukarıda okudunuz.

Şimdi ise bir sorun ile karşılaştım. Cilde temas eden yüzeydeki kromaj soyuldu. Artık tahriş etmeye ve canımı yakmaya başladı. Aldığımdan beri haftada bir kez tıraş oluyorum.  Braun Series 7 / 799CC-7WD kullanıcı tecrübeleri

Haftada bir kez kullandığım ve orjinal sıvısı ile temizlediğim cihazın bu hale gelmesi biraz canımı sıktı açıkçası. Braun Series 7 / 799CC-7WD kullanıcı tecrübeleri Braun Series 7 / 799CC-7WD kullanıcı tecrübeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fâni85 -- 9 Şubat 2019; 19:36:34 >

• fâni85 F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde bu tarz ürünlerin parçaları (başlığı) oldukça pahalı olduğu için zamanından önce değiştirmeyi bırakın zamanı geçse dahi değiştirmeyi pek aklımıza getirmiyoruz. Bu ürünün başlığı kullanılmaya başladıktan sonra;
    Sakal yapınıza + tıraş olma şeklinize + temizleme şeklinize ve tıraş olma sıklığına bağlı olarak max 18 ay kullanılabilmekte. Ama en sağlıksı 12 ayda bir değişim yapmaktır, aksi durumda maalesef başlıkta deformasyonlar meydana gelmekte ve ciddi ölçüde tahrişe maruz kalabilirsiniz. Başlıkta en ufak bir değişim gözlemlerseniz daha fazla kullanmayın.
  • 7899cc modelini 2018 Aralık ayında 699 liraya aldım kısa süreli tecrübeme istinaden memnun kaldım, ufak tefek tahrişe yol açtığı için servise göndermiştim Para iadesi yaptılar ki tam o sırada fiyatı 1000 lira üstüne çıktı.
    O zamandır indirim bekliyorum. Önümüzdeki ayın 10na kadar indirdim olmazsa alacağım artık :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temizleme sıvısı hiç bir yer de yok :)

Hepsiburada üzerinden satılan sıvılar da orjinal değil.
    braun ile iletişime geçtiniz mi? Braun çok ilgili davranıyor, ben 7 serisi makinamı servise gönderdim tüm süreçlerde ilgili biri beni aradı bilgi verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    Akşam Facebook üzerinden ulaşmayı deneyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Benim için de konuşun, indirim bekliyorum 7 serisi için xD

• Azref merd A kullanıcısına yanıt
    Cevap vermiyorlar

Ben, Yurtdışından gelen makinanın garantisini sormak için e mail attım dönüş yaptılardı, ayrıca temizleme sıvısını nerden bulabilirim diye sordum ona cevap vermemişler..

7 serisi şuan 990 bandında,tahmin edemiyorum ucuzlama olur mu olmaz mı. Alsam mı almasam mı :/ birde mediamarkt 'da kurulmalı modeli var sanırım 1399 yapmışlar fiyatını.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.