Şimdi Ara

Braun MGK3020 6 İN 1 Mediamark ta 179 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyaci olan degerlendirsin piyasa fiyatinin yarisi fiyata.
    Ben hic kullanmadim sadece internette denk geldi.
    Belki mediamarkin banka kampanyalari filan varsa onlarlada birlestirilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine mediamarkt yine alınmıyor.

• klasik media markt ürün alınamıyor..
  • piyasa fiyatının yarı fiyatına değil aslında. piyasa fiyatında. diğerleri fırsatçı karaborsacılar sayesinde piyasa fiyatının iki katında.
  • Bu mediamarkt konularının engellenmesi lazım. Adamların yaptığı milleti aptal yerine koymak. Philips için aradım sürekli stok geliyor kontrol edin diyor bana. Sitede var gözüküyor. Cılkını çıkardı MM
  • ben bunu daha makinelerin fiyatları yükselmeden önce 150ye mmden almıştım, 1 hafta geçti göndermediler. ben de iptal edip n11den 160a almıştım.
  • braun ben önermiyorum arkadaşlar. braun traş makinesinde iyi fakat bu tarz şekillendirme makinelerinde philips daha iyi iş görüyor. 2 markanında en üst segment ürünlerini kullandım. braun hiç memnun etmedi. şuan elimde mgk7020 var. ben 400 liraya almıştım şuan 600 700 tl olmuş. bu makineden önce philips QG3381 kullanıyordum 3 sene kullandım sonunda bozulduğu için değiştireyim dedim ama bu makinenin yarısı kadar etmez mgk7020.

ek olarak traş makinesindede Braun 799cc kullanıyorum. traş konusunda 1 numara fakat şekillendiriciler olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 12 Mayıs 2020; 16:53:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir başlık fazla olanı var bende yanında traş bıçağı ile 210a almıştım korona hemen öncesi. Önermiyorum. 3 yıllık powertec ile devam ediyorum. Powertec TR 3200

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saç için sakın almayın ufak tefek düzeltme yapar çok uzun sakalda bile tıkanır

• Paylaşım için teşekkürler.

Bundan bende var. 2 senedir filan kullanıyorum. Şarj sıkıntısı var aldığım günden beri az gidiyor 40 dakika diyor ama hiç bulamadım o süreyi. Bir de şarja takılı iken çalıştırdığınızda şarj etmiyor yani kablolu kullanamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.