Şimdi Ara

Braun 380S-4 Islak Kuru traş makinesi resimli+videolu inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 hafta kadar önce Braun 380S-4 traş makinesini Vatan Bilgisayardan 9 taksitli olarak 202 TL ye aldım.
    Bu tarz ürünler kişisel bakım ürünü olduğu için herkesin cildine uyum göstermezler.
    Ben de uzun uzun araştırdım ama maalesef 4-4 lük bir ürün yok.
    10 kişi beğense 2 kişi beğenmemiş ve şikayet etmiş oluyor.
    Bu nedenle bir riske girdim ve bu makineyi aldım.
    20 yılı aşkındır jilet ile traş olurdum. İlk kez makine ile traş oldum hassas olan, kızaran yüzümde hiçbir sıkıntı yok.

Makine su geçirmiyor, bu nedenle duş altında bile traş olunabiliyor.
    Temizlemek için de suyun altına tutmanız yeterli.

Resimlere ve tanıtıma geçelim:

Kutudan; makine, koruyucu fermuarlı kılıf, temizlik jeli + fırçası, şarj cihazı ve kullanma kılavuzu çıkıyor.

Makine de elde gayet rahat.

Video da çektim ancak 1.59 GB boyutu var, bunu kalitesini düşürmeden boyutunu nasıl düşürürüm bana anlatabilen çıkarsa videoyu da ekleyeceğim.

Yüzümdeki sakallar 1.5 günlük. Normalde bu sabah traş olmam gerekiyordu ama video çekimi için olmadım.

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=dYn4kGF0eWE

(Videonun sonunda favori alırken kameranın şarjı bitti)
    Sormak istediğiniz birşey var ise elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 7 Haziran 2014; 17:58:26 >

• Hocam hayırlı olsun, gule gule kullanın. Yalnız bu traş makinelerini alırken dikkat etmek gerekiyor. Cildiniz hassas ise ve mAkine kuru kullanım için uygunsa cildi inanılmaz tahriş ediyor. Tecrübeyle sabit. Bir hevesle kuru mAkine almıştım, yüzüm çarşamba pazarına dönmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle bir sıkıntı olmadı çok şükür.
    Jilette oluşan kızarıklık dahi olmuyor.
    Normalde 5-7 dk. gibi bitiyor traş. Ama anlatımdan dolayı videoda biraz uzun sürdü.

• Fişe takılıyken çalışmıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Fişe takılıyken çalışmıyor sanırım.

şarj yuvası yuvarlak bu kutu. bu nedenle o şekilde traş olmaz.
    zaten 1 saatte şarj doluyor ve en az 1 hafta yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Hocam hayırlı olsun, gule gule kullanın. Yalnız bu traş makinelerini alırken dikkat etmek gerekiyor. Cildiniz hassas ise ve mAkine kuru kullanım için uygunsa cildi inanılmaz tahriş ediyor. Tecrübeyle sabit. Bir hevesle kuru mAkine almıştım, yüzüm çarşamba pazarına dönmüştü.

Hocam bahsettiginiz olay bende var. Yuzum asiri derece tahris oluyor. Bu durumda kuru calisan makina almamam gerekiyor sanirim degil mi ?

• Öner kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şu makineyi almış bulundum. 25 tl hediye çekimin olması hepsiburadadan almaya itti beni.104 tl vermiş oldum.
    http://www.hepsiburada.com/liste/braun-cruzer-6-clean-shave-tiras-makinesi-islak-ve-kuru/productDetails.aspx?productId=sgbraun86611&categoryId=26012156

Anlamadığım nokta clean shaver serileri normallere göre baya bi ucuz sebebi nedir anlamadım. cruzer 5 ile aynı fiyattı 6 iyidir dedik bunu aldım. Umarım pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 9 Haziran 2014; 15:23:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun arkadaşım.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Öncelikle makineniz hayirli olsun

Bu aralar bende bir makine alacagim ama kablolu calisabilenlerin daha avantajli oldugunu düsünüyorum cünkü bu yekpare kasa olanlarin bataryasi ölünce garanti de bittiyse alet resmen cöpe gidiyor. Kablo ile calisabilenler dus altinda kullanilmiyor ama dus altinda tras olacagimi acikcasi hic zannetmiyorum. Sizin bu modeli alma sebebiniz nedir? Yani kablo ile calisan modeller varken neden bu modeli aldiniz?
  • güzel

• @Rapscallion

Açıkçası batarya durumunu düşünmedim.
    Ben de duşda kullanmadım ama batarya değişiminin de zor olacağını düşünmüyorum.
    Makineden ve kesiminden memnunum.
    Video eklediğim için traş sonrası resim koymadım ama cidden sinek kaydı traşı var.
    kullanımı da kolay. Dolayısıyla şu an için problemim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 13 Haziran 2014; 10:23:02 >
  • Bu güzel inceleme için çok teşekkürler Öner arkadaşım.

Bu model Braun 3 serisi ve gene Braun 3 serisi olan ama cooling teknolojisi ilave edilmiş
    Braun Cooltec modelini incelemiş miydiniz bu modeli almadan önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Bu güzel inceleme için çok teşekkürler Öner arkadaşım.

Bu model Braun 3 serisi ve gene Braun 3 serisi olan ama cooling teknolojisi ilave edilmiş
    Braun Cooltec modelini incelemiş miydiniz bu modeli almadan önce?

Onu incelemedim.
    Zaten bu makine Vatan bilgisayarda var, başka yerde bulamadım.
    bir hata sonucu eleğini deldim, benden kaynaklı bir durumdu.
    elek delinince haliyle suratımı kesmeye başladı.
    Braun Türkiye'yi aradım bir elek fiyatı 95 tl dediler. 15 tl de kargo = 110 tl.
    Amazon.com dan 135 tl ye iki tane aldım (kargo dahil)
    yaklaşık 10 günde geldi ama sorunsuz şekilde kullanıyorum.
    Cihazın bir şarjı ile 7-8 kez traş olabiliyorum.
    işyerinde traş istiyorlar diye her gün traş oluyorum.

Bu modele çok rağbet olmayınca konuyu da fazla detaylandırmaya gerek görmedim ama 350-400 tl verip de makinesinden memnun olmayanlar var forumda.
    Ben bu cihazdan şahsen memnunum.

• EVet, ne yazık ki bu tip makinelerin elekleri ülkemizde neredeyse makine parasına satılıyor, o yüzden
    Allah'dan şu ebay'ler falan var da paramız çar çur olmuyor. Dünya para vermektense nispeten fiyat/perf
    ürünü alıp onunla yola devam etmek daha önemli bir başarı bence, siz de bunu başarmışsınız, tebrikler.
  • 2 aydır kullanıyorum. İşim gereği her gün tıraş oluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Sinekkaydı yapıyor. 1 tam şarjla yaklaşık 1 hafta gidiyor. zaten 1 - 1,5 saatte de tam şarj oluyor.
  • Sen bi de 9 Serisini gör :)
  • Konuyu açalı 2.5 sene olmuş.

Batarya halen ilk günkü gibi sorunsuz. 1 tam şarj ile bir hafta tras oluyorum.

Amazon dan aldığım iki elek var diye yazmıştım yukarıda. O eleklerin biri hala kutusunda duruyor. Açmadım.

Diğer elek hala sorunsuz.

Makineyi halen kullanıyorum ve bir sıkıntım yok.

200 tl parayı bence fazlasıyla hakediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.