Şimdi Ara

Braum Hakkında Biraz Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce Braum ile 2 oyun attım ve takımda jarvan olduğu için ulti kombosuyla oyunları rahatlıkla kazandık.
    Biraz yardıma ihtiyacım var.
    1- Braum hangi şampiyonlara karşı alınmaz?
    2- Eksi yönleri nelerdir?
    3- İgnite mı almalıyım yoksa Exhaust mu ?
    4-Build tam olarak nasıl olmalıdır?
    Attıgım 2 oyunun SS'leri

4- build olarak dağın suretini kesin çıkmalısın. eğer karşıda thresh morgana yada liss gibi ağır cc varsa mikael çok önemlidir. bunların dışında çok tercih edilmeyen zekenin sancağını ben kullanıyorum (bana göre çok op) ama istemeyebilirsin sana kalmış. bundan sonrası demir solari broşu mr için çıkılır. zırh için de randuin iyi gidebilir.

Orijinalden alıntı: Awesequ1ck

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce Braum ile 2 oyun attım ve takımda jarvan olduğu için ulti kombosuyla oyunları rahatlıkla kazandık.
    Biraz yardıma ihtiyacım var.
    1- Braum hangi şampiyonlara karşı alınmaz?
    2- Eksi yönleri nelerdir?
    3- İgnite mı almalıyım yoksa Exhaust mu ?
    4-Build tam olarak nasıl olmalıdır?
    Attıgım 2 oyunun SS'leri

Karşıda Morgana olduğunda almaman senin hayrına olur bana kalırsa. Q tuttuğu an canının azımsanmayacak kısmını kaybetmiş oluyorsun.

Eksi yönü özellikle yakından minyon döveceği ya da uzaktan dürtemeyeceği için karşında uzaktan dürten supportlar varsa ki Leona-Blitz dışında Nami,Janna,Thresh hepsi sana hasar verebilir.

Exhaust ignite seçimini bence elindeki şampiyona göre değil karşındaki takıma göre yapman doğru olur. Mesela karşıda bi Zed varsa banko exh. alırım. Jinx gibi kaçma mekanikleri yeterince iyi olmayan rakip adcler var ise ignite daha mantıklıdır benim için.

Build için probuilds.net'i kullanabilirsin. Eğer turnuvaları takip ediyorsan orada bulunan pek çok oyuncunun seçimlerini görebilir ve kendine bir build dizebilirsin.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim çok işime yarıyacağına eminim
  • Aslında çok iyi bir şampiyon ancak skilleri sadece 5 snlik bir etkisi var. Onun dışında yapabileceği sadece tanklamak. Ama yinede adc koruyabilirsin pasifinle çok rahat. Bana göre braum karşıda en fazla 1 suikastçi varsa alınmalı. Diğer türlü çok iş görmüyor. 2si adc ye dalsa hangisini durdurcaklar. Onun yerine al bi bliz yada tresh adamı kite manyağı yaparsın. Braum dediğim gibi skilseti çok güçsüz. Sadece ultisi işe yarıyor ama oda sadece belli biryerde. Yani birazdaha mobility ve rakibi tek başına etkisizleştirebilen bi şampiyon takımın kötü gittiği bir maçta daha çok işe yarıyabilir. Mesela janna. Yada Lulu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Keşiftaşını çek onun dısında gunatesi civili aldınmı karsıdan herkesı 1v1 alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.