Şimdi Ara

Braum Hakkında Biraz Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce Braum ile 2 oyun attım ve takımda jarvan olduğu için ulti kombosuyla oyunları rahatlıkla kazandık.
    Biraz yardıma ihtiyacım var.
    1- Braum hangi şampiyonlara karşı alınmaz?
    2- Eksi yönleri nelerdir?
    3- İgnite mı almalıyım yoksa Exhaust mu ?
    4-Build tam olarak nasıl olmalıdır?
    Attıgım 2 oyunun SS'leri
     Braum Hakkında Biraz Yardım



    _____________________________
  • Thresh/Nami/Sona gibi dürtmeli şampiyonlara karşı almam.
    Dürtmesi bana göre iyi değil bir thresh gibi dürtemezsin adamları.
    Exhaust al.
    _____________________________
    Bilgisayar Mühendisi
    Nerde eski donanım haber.
  • Teşekkürler
    _____________________________
  • 1- braum çoğu şampiyona karşı alınabilir hatta namiye karşı özellikle tercih edildiği oluyor. kalkanı nami ultisi için bire bir.
    2- tank suptan beklenilenlerin hepsini karşılıyor bence. leona alistar taric bunların hangisi dürtüyor ? yani braum için dürtmesi kötü demeyin lütfen
    3- ignite genellikle burstleme durumunuz varsa tercih ediliyor yani genenllikle annie blitz gibi herolara. bence braum için bitkinlik daha faydalı
    4- build olarak dağın suretini kesin çıkmalısın. eğer karşıda thresh morgana yada liss gibi ağır cc varsa mikael çok önemlidir. bunların dışında çok tercih edilmeyen zekenin sancağını ben kullanıyorum (bana göre çok op) ama istemeyebilirsin sana kalmış. bundan sonrası demir solari broşu mr için çıkılır. zırh için de randuin iyi gidebilir.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesequ1ck

    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce Braum ile 2 oyun attım ve takımda jarvan olduğu için ulti kombosuyla oyunları rahatlıkla kazandık.
    Biraz yardıma ihtiyacım var.
    1- Braum hangi şampiyonlara karşı alınmaz?
    2- Eksi yönleri nelerdir?
    3- İgnite mı almalıyım yoksa Exhaust mu ?
    4-Build tam olarak nasıl olmalıdır?
    Attıgım 2 oyunun SS'leri
     Braum Hakkında Biraz Yardım

    Karşıda Morgana olduğunda almaman senin hayrına olur bana kalırsa. Q tuttuğu an canının azımsanmayacak kısmını kaybetmiş oluyorsun.

    Eksi yönü özellikle yakından minyon döveceği ya da uzaktan dürtemeyeceği için karşında uzaktan dürten supportlar varsa ki Leona-Blitz dışında Nami,Janna,Thresh hepsi sana hasar verebilir.

    Exhaust ignite seçimini bence elindeki şampiyona göre değil karşındaki takıma göre yapman doğru olur. Mesela karşıda bi Zed varsa banko exh. alırım. Jinx gibi kaçma mekanikleri yeterince iyi olmayan rakip adcler var ise ignite daha mantıklıdır benim için.

    Build için probuilds.net'i kullanabilirsin. Eğer turnuvaları takip ediyorsan orada bulunan pek çok oyuncunun seçimlerini görebilir ve kendine bir build dizebilirsin.
    _____________________________




  • Cevaplarınız için teşekkür ederim çok işime yarıyacağına eminim
    _____________________________
  • Aslında çok iyi bir şampiyon ancak skilleri sadece 5 snlik bir etkisi var. Onun dışında yapabileceği sadece tanklamak. Ama yinede adc koruyabilirsin pasifinle çok rahat. Bana göre braum karşıda en fazla 1 suikastçi varsa alınmalı. Diğer türlü çok iş görmüyor. 2si adc ye dalsa hangisini durdurcaklar. Onun yerine al bi bliz yada tresh adamı kite manyağı yaparsın. Braum dediğim gibi skilseti çok güçsüz. Sadece ultisi işe yarıyor ama oda sadece belli biryerde. Yani birazdaha mobility ve rakibi tek başına etkisizleştirebilen bi şampiyon takımın kötü gittiği bir maçta daha çok işe yarıyabilir. Mesela janna. Yada Lulu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jax jungle rehberi olan var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşiftaşını çek onun dısında gunatesi civili aldınmı karsıdan herkesı 1v1 alırsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Can çıkmalısın Q dan gelen damage artıyor :)
    _____________________________
  • @UKisuke Yuh hiç dikkat etmemiştim
    Teşekkürler
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.