Şimdi Ara

Brand Tam Kombo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Heal, qss, bilimum bariyer vb. şeyler kullanmadan Brand'in tam kombosundan ölmeden kurtulabilen var mı ?

Poppy oynuyordum. Çimende pusuya yatmış bir Brandle karşılaştım. Bir anda alevler ortasında kaldım ve akabinde afedersin kömür telisi gibi eridim.
    Bence oyundaki en sağlam komboya ait bir şampiyondur kendisi.
    Komboyu yaptı ve arkasına bakmadan yürüyerek gitti. Ekseri iki saniye sonra kızarmış domuz yavrusu gibi oldum.

Çekicimin üzerinde dik durarak alkışladım.

• Qnun stunını yememek önemli aldığın karaktere göre değişir kurtulmak.Poppy ile ulti atıp adamı ucurabilirdin.Mr kasarak kurtulursun,dodge,flash veya fiora isen adamın qsune w atar sen onu stunlarsın sonra olaylar olaylar

Brand kombosu cidden hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER :(
  • Eqwr mi kombosu yoksa daha şekil şukul bir kombosu var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Q atıp o çarpmadan e atmak daha havalı. Ve adam anlayamıyor ne olduğunu

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Jayce qe gibi. Ya da Diana qr atıp q değmeden sıfırlama olayı gibi gibi. Güzelmiş.

• Oyun sonuna doğru pasifi %30lara kadar vuruyor sen ne diyorsun. Tekli hedefe u atınca pek faydasını göremiyorsun da Oyun sonu anormal hasar bırakıyorsun. Ne olduğunu anlamadan çok triple aldım. Ama şu an midde talon ve katarinadan daha çok çekiyorum şahsen. Özellikle talonun inanılmaz saçma oynanışı sebebiyle. Adam yürüyerek herhangi bir duvara ulaşıyor daha yakala yakalayabilirsen. 2 levelde pasif patlattı peşine ignite ne olduğunu anlamadım. Ya cd ya mana ya hasar bi şekilde şu heroyu dengeleme lazım. Katarinada şöyle bir şey var. Heroyu takip edemiyorsun. Sanmıyorum oynayanların da bilerek yaptığını ama aşırı şekilde bir yer değiştirme mekaniği var. Geçen biri 3lu alıp gelmiş. Ya herif dalga geçer gibi içimizden geçip gidiyor. Hasar da bırakıyor. Tam tutucam diyorsun pat arkanda bitiyor. Tamam heronun hakkını vermişler de bize hamle şansı vermemişler. Resmen klavyeye rastgele bas ordan buraya hopla. Yeni olduğu için belki alışamadık ondan böyle de bu kadar yer değiştiren adama karsi ne skilshot atabilirsin ne de başka birşey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nick cok iyi degilmi ya :D

• Brandın kombosunu yersen ölürsün zaten normal. Mesele qsunu yememek. mobilite yok herhangi bir cc yediği zaman teklersin zaten :D

• spirit visage
  • quote:

Orijinalden alıntı: hads--

spirit visage

Bence banshee daha hoş bir alternatif.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Oyun sonuna doğru pasifi %30lara kadar vuruyor sen ne diyorsun. Tekli hedefe u atınca pek faydasını göremiyorsun da Oyun sonu anormal hasar bırakıyorsun. Ne olduğunu anlamadan çok triple aldım. Ama şu an midde talon ve katarinadan daha çok çekiyorum şahsen. Özellikle talonun inanılmaz saçma oynanışı sebebiyle. Adam yürüyerek herhangi bir duvara ulaşıyor daha yakala yakalayabilirsen. 2 levelde pasif patlattı peşine ignite ne olduğunu anlamadım. Ya cd ya mana ya hasar bi şekilde şu heroyu dengeleme lazım. Katarinada şöyle bir şey var. Heroyu takip edemiyorsun. Sanmıyorum oynayanların da bilerek yaptığını ama aşırı şekilde bir yer değiştirme mekaniği var. Geçen biri 3lu alıp gelmiş. Ya herif dalga geçer gibi içimizden geçip gidiyor. Hasar da bırakıyor. Tam tutucam diyorsun pat arkanda bitiyor. Tamam heronun hakkını vermişler de bize hamle şansı vermemişler. Resmen klavyeye rastgele bas ordan buraya hopla. Yeni olduğu için belki alışamadık ondan böyle de bu kadar yer değiştiren adama karsi ne skilshot atabilirsin ne de başka birşey.

güzel qq olmuş tebtik ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.