Şimdi Ara

Brand mi Cassiopeia mi Kennen mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle merhaba. Champion tavsiye konusu pek aktif degil cevaplar bazen gec bazense hic gelmiyor.
    Bu 3 hero arasinda kaldim. Skill tutturma konusunda sikinti cekmem o yuzden skill tutturmali olan champlari seviyorum. Siz hangisi onerirsiniz ve neden? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cassiopeia zordur, öyle kolay kolay öğrenilmiyor aslında. Kennen mid lane'i güzel domine ediyor tabii, teamfight'ın kaderini de değiştiriyor. Brand de çok güzel bir champion. Ben olsam Kennen veya Brand alırdım.
  • Cevabin icin tesekkurler. Up arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum..
  • ilk cassio oynadığımda 14 e 2 oynamıstım dominionda(zehirinin el işareti olan yere attıgını bilmiyodum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yslm12 -- 29 Ekim 2011; 22:00:01 >
  • Düşünmeden Cass alabilirsin en iyi ap carry bana göre team fightta ultin ve zehirlerle isi bitirirsin earlydede oldukça etkili kennenin ap ratiosu düşük brandde oldukça iyi bı ap bence cassin ardından ikinci sırada geliyo bence cass almalisin
  • Mehmet Ali Brand

Fasülye fç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 29 Ekim 2011; 23:09:35 >
  • branddan çektiğim kadar hiçbirşeyden çekmedim desem yalan olur ama aralarında tek korkulacak brand onun için kennen al brand çok yüksek damage sahip kombosunu bitirebilirse kill alır ama tek skili kaçırır veya manası biterse kennen kill :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    vla mi kennen mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cassi mükemmel bir champ bana göre. Kassın ya da kasmasın fark etmez her türlü iş yapıyor. Orta seviye itemlerle 2vs1 yapmıştım carrylere karşı sadece skill spamlayarak. Teamfightın kaderini değiştirebilecek bir ultiye sahip
  • harras : cassi

nuke : brand

kennen nereye koysak ikisinin ortası gibi bişey..
  • Cassiopeia cok iyi hem hpsi hem skilleri ile stack skillini bi başladınmı amana bitene kadar yolu war botlarla oynarken 52 kill alabildigim tek herodur kendisi ap itemleri dizince zehirinden bile adam aldıgı oluyor....:D :D
  • Cass alışırsan opopop.Brand da zevklidir ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 29 Ekim 2011; 23:43:28 >
  • Cassiopeia tabiki akıyor karı

Ayrıca Cassiopeia Takımyıldızı adıdır
  • Kennen bence. Nedense onu alınca hep iyi skorlar elde ediyorum ve ultisi tam takımı taşımalık. Brand'te öyle ama cassi çok zor kardeşim rankedta filan feedlersin söleyim.
  • cass'ı tek oyunda çözen bi ben mi varım diye düşünmeye başladım. çok zevklidir cass ve brand'la oynamak. kennen de öyle ama alacaksan cass al derim kesinlikle çok eğlenceli oynaması e spam sürekli :D
  • casii çok zor hero .kennen adamı deli eden bir hero.brand çok güzel ben olsam brand alırım şekli falanda güzel.bide eğlenceli bir heroya benziyor.
  • cassiopia daha etkilidir.brand almasam cassiopia alırdım.
  • Cevaplar için teşekkürler Cassiopeia ve Brand alacağım kenneni aradan cıkardım
  • Herkes cassiopea çok kolay bir champ sanıyor ve kendisinin çok iyi kullandığını zannediyor buralarda.
  • dostum kennen aldım daha hiç sıkılmadım oyun çok güzel geliyor hem ad hem ap hero sıkılınca build değiştiriyorum skilleri sayesinde stun u bol her türlü gidiyor kennen:) almanı tavsiye ederim
  • Ben Cassiopeia öneririm.En başta rylai ve ya Rod çıkıp team war ortasına atlayıp herkez sana döner dönmez ulti basmak paha biçilemez bir duygu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.