Şimdi Ara

Brake dans konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben foilman umarım herkes iydir.Ve her şey yolundadır...Benim brake dans konusunda bir sorum olacaktı....Şu aralar bi
    brake dans sevdası sardı beni (tüm dünyada olduğu gibi)
    Daha fazla uzatmadan artk sorumu srmak istiyorum...Brake dans 'ı nerede nasıl ve ne kadar 'a öğrenebilirim...Bu arada ben mersin'de oturuyorum.....Bu soruyu mersin'in teknik şartlarına göre cevaplarsanız sevinirim..

Teşekkürler......!!!!

Foilman

• foilman breake dans olayı öldü. şu an house,trance ve undergraund var. mersindeki disco ları bilmiyorum fakat burada break dans yapanlara gülüyorlar zaten büyük disolarda o tarz müzikte çalmıyor. bir clup dj i olarak belirteyim dedim.
  • Break dance 80lilerin meşhur dansıdır yerini evrim geçirerek diğerlerine bırakmıştır. Zaten disco dansları her 10 senede bir değişir. Bkz 60lar 70ler 80 ler 90lar 00lar 10 lar bla bla bla
  • www.style2ouf.com da bayaa video bulabilirsin.
  • SLM arkadaşlar madem brake olayı tarihteki sayfalarını aldı.Bana underground home vs dans eşitleri hakkında bigi verin.....Anlıyacağınız hareketli bir dans türü öğrenmek istiyorum.....Almak istediğim bilgi dans türü hakkında akademik bilgi değil ....
    Bu tür dansları nerede ne nasıl öğrenebilirim.'? bahsettiğiniz dans türleri hakkında genel bilgi ve videolarını hangi sitelerden indiebilirim.....Bu konuda y,yardımcı olur musnuz?
  • horon tep
  • Moruk eğer Break Dance hakkında bilgi istiosan benle mutlaka iletişim kur MSN : kezzap@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dans Eğitimi Toplam 11 CD

1-Tango
    2-Tango 2
    3-ChaCha
    4-Cha Cha 2
    5-Salsa
    6-Oryantal
    7-Vals
    8-Rock&Roll
    9-DansMüzikleri 1
    10-DansMüzikleri 2
    11-Night of The Tango DanceMusic

Hepside uygulamalı figür anlatımlı. Dans Öğrenmek için kursa gitmenizze gerek YOk cdler VCD - DVD ve Bilgisayarda izlenebilir.

TOplamda Tümü Set Halinde 20 YTL

Poşetinde ve Sorunsuz paketleme ile...

İletişim Adres : mynewbeetle@hotmail.com
  • break dance öldü mü?
    Popülerlik olarak ölebilir ama break dance kadar güzel estetik ve hoş bir şey yok.Hem vucudunun kaslarını hemde zekanı kullandığın dans türüdür.Ben yıllarca yaptım yapmaya çalıştım.Şimdi göbek bağladık olmuyor.

Break danceyi pek öğretemezler.Birde break dance 3 çeşittir.Hangisini öğrendiğine bağlı.
    !-power 2-bugy 3 elektro bugy hatta 4.ye sadece elektroyuda koyuyorlar.

Elektro-bugy biraz yetenek ister.O konuyada yeteneğin olmalı ama power hem yetenek hem kas hem denge hemde zeka ister.

Bunlardan poweri(kafa üstünde dönme gibi olanlar) arkadaş çevresiyle öğrenirsin.
    Diğelerini televizyondan izlesen yeter.Bir kaç ayak hareketi filan.

Eğer çok istiyorsan öğren gerçi yaşına bağlı belli bir yaştan sonra çok zordur.

Karizmasıda ayrıdır haberin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.