Şimdi Ara

Brainwavz M4 / ATH-CKS90 / Monster Turbine hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Player olarak iphone 4s kullanıyorum, daha önce cx-200 st.ii kullanıyodum, performans düşüklüğüne uğradı.. Her türden müzik dinlerim, eski fransız müziklerini de çok dinlerim onlarda sanırım oldukça tiz bulunuyor, bu yüzden tizleri çok tırmalamasın yeter.. İkinci el bölümünden almayı düşünüyorum, ya da gg sahibinden vs. uygun fiyatlı orijinal bulabilirsem araştırıcam.. Fazla zamanım yok bekleyecek, 2-3 gün içinde elimde olmasını istiyorum.. Kararsız kaldım, 3'ünün karşılaştırıldığı yeterli yazı da bulamadım forumda, tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 9 Aralık 2011; 16:36:12 >

''Engin.'' nickli arkadaş şu an M2 satıyor. Brainwavz ile ilgili herşeyi ona danışabilirsin.

Orijinalden alıntı: Faithléss

M4 değilde, M2 olabilir. M4'ün tizleri pek beğenilmemiş.

''Engin.'' nickli arkadaş şu an M2 satıyor. Brainwavz ile ilgili herşeyi ona danışabilirsin.

peki m3 ile m2 karşılaştırması yaparsak bana göre m3 modeli m2 den daha ağır basıyor gibime geliyor araştırmalarıma göre ve hi-fi incelemesinde m3 m2den daha iyi puanlara sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 14 Aralık 2011; 16:27:44 >

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Tesekkurler degerli gorusleriniz icin, egyt nickli arkadastan m4 aldim, burn-in surecini tamamlamasa da iphoneun kendi kulakligindan ve cx200,ii'den sonra mukemmel geldi.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan en kısa zamanda detaylı incelemeni bekleriz. birde ne kadara aldın ayıptır sorması :D

Orijinalden alıntı: alijchan

quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Tesekkurler degerli gorusleriniz icin, egyt nickli arkadastan m4 aldim, burn-in surecini tamamlamasa da iphoneun kendi kulakligindan ve cx200,ii'den sonra mukemmel geldi.

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan en kısa zamanda detaylı incelemeni bekleriz. birde ne kadara aldın ayıptır sorması :D

İnceleme işini üstadlara bırakırım ama elimden geldiğince yorumlamaya calışırım. Forumun ikinci el kismindan aldim dostum, sifir urun, 130 tl'ye.
    Daha Fazla Göster
  • Buna benzer bende bır konu açmıştım.Orda turbine ile cks90'nı karşılaştırdık.Gelen yorumların özetini: turbine'de bass daha yoğun ve eğelenceli ses,cks90 da daha derınden gelen bol miktarda bass.Tizleride bir ayrı guzel cks 90'nın.Ancak mıddlerını pek beğenmemiştim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.