Şimdi Ara

Brainwavz M2 / M4 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerindeki incelemeleri okudum, çok farklı yorumlar var.

M4 de bass miktarının M2 ye göre daha az fakat yoğun ve anlaşılır olduğu yazılmış, very bright (fazla tiz) gelebilir bazılarına denmiş, sunduğu en yüksek ses anlamında M2 nin M4 den daha iyi olduğunu, M4 ün ise ses yükseldikçe detayların kaybolduğunu ya da karıştığını yazmışlar. En azından benim anladıklarım bunlar.

M2 ve M4 kullanan birisi yorum yapabilir mi bu konuda? İkisinden birini alacam ama kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: usekes

İnternet üzerindeki incelemeleri okudum, çok farklı yorumlar var.

M4 de bass miktarının M2 ye göre daha az fakat yoğun ve anlaşılır olduğu yazılmış, very bright (fazla tiz) gelebilir bazılarına denmiş, sunduğu en yüksek ses anlamında M2 nin M4 den daha iyi olduğunu, M4 ün ise ses yükseldikçe detayların kaybolduğunu ya da karıştığını yazmışlar. En azından benim anladıklarım bunlar.

M2 ve M4 kullanan birisi yorum yapabilir mi bu konuda? İkisinden birini alacam ama kararsızım

?????????
  • Ben yeni m4 şipariş ettim.M2 denemedim ama M4 ün incelemelerini okudum genel anlamda iyi bulmuşlar kulaklığı.Sesin yükseldikçe detayın kaybolduğunu bende okudum ama herhalde çok yüksek seste olucağını düşünüyorum bunun.Şu an herhalde m4 ü saymazsak brainwavz serisinin en iyi kulaklığı m3 tür.Ama bence m4 bu kulaklıklardan daha iyi olacağını düşünüyorum rock için de uygun bir kulaklık.Bence m2 alacağına m4 al eğer düşünüyorsan.Çünkü m4 te b2 den de özellikler var ve okuduklarıma göre şu an en iyi brainwavz kulaklığı olacağını düşünüyorlar en azından öyle hatırlıyorum ben ama m2 ten kesin daha iyidir.Forum da m4 alanlar var incelemesi falan da yazmışlardı o arkadaşlara danışıp karar vermen daha iyi olur.
  • bende m1 ve m4 var m2 siparişi de verdim.brainwavz hastası oldum.bekliyorum bakalım gelince karşılaştırıcam ama henüz ilk m4 ler yeni geldi.burn in olayı tamamlanıpta sağlıklı değerlendirme yapabilen olmayabilir. m4 ün incelemesinde ilk izlenimler var.bass konusunda herkesin içi rahat.ama tiz de tam bir ortak kanıya varılmadı henüz.sesin parlak olduğu kesin.bide kulaklık ayrıntılı ekolayzır ayarı ve sağlam bi müzik kaynağı istiyor.telefondan(w995) dinlediğimde başta biraz moralim bozuldu ama pcden dinleyince iş olumlu yönde değişti.ki ikiside çok sağlam bi kaynak sayılmaz şimdilik izlenimlerim bunlar.bide m4 inceleme sayfasında engin. arkadaşta iki modelde var sanırım oradaki yazılardan veya kendisinden de bilgi edinebilirsin diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

bende m1 ve m4 var m2 siparişi de verdim.brainwavz hastası oldum.bekliyorum bakalım gelince karşılaştırıcam ama henüz ilk m4 ler yeni geldi.burn in olayı tamamlanıpta sağlıklı değerlendirme yapabilen olmayabilir. m4 ün incelemesinde ilk izlenimler var.bass konusunda herkesin içi rahat.ama tiz de tam bir ortak kanıya varılmadı henüz.sesin parlak olduğu kesin.bide kulaklık ayrıntılı ekolayzır ayarı ve sağlam bi müzik kaynağı istiyor.telefondan(w995) dinlediğimde başta biraz moralim bozuldu ama pcden dinleyince iş olumlu yönde değişti.ki ikiside çok sağlam bi kaynak sayılmaz şimdilik izlenimlerim bunlar.bide m4 inceleme sayfasında engin. arkadaşta iki modelde var sanırım oradaki yazılardan veya kendisinden de bilgi edinebilirsin diye tahmin ediyorum.

Müzik kaynağı olark ıpod touch nasıl bir cihaz m4 için yeterlimidir sizce

• valla kullanmadım hocam ne desem yalan olur. ama yetmiyeceğini sanmam.benim durumum tamamen telefonla alakalı.m1 le telefon güzel bi ikili oldular ama m4 de umduğum performansı alamadım( o sorunuda çözdüm artık).yani sıradan mp3ler için dediğimi varsayın.sizin aletin sıkıntı çıkaracağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 1 Aralık 2011; 10:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertklc

Ben yeni m4 şipariş ettim.M2 denemedim ama M4 ün incelemelerini okudum genel anlamda iyi bulmuşlar kulaklığı.Sesin yükseldikçe detayın kaybolduğunu bende okudum ama herhalde çok yüksek seste olucağını düşünüyorum bunun.Şu an herhalde m4 ü saymazsak brainwavz serisinin en iyi kulaklığı m3 tür.Ama bence m4 bu kulaklıklardan daha iyi olacağını düşünüyorum rock için de uygun bir kulaklık.Bence m2 alacağına m4 al eğer düşünüyorsan.Çünkü m4 te b2 den de özellikler var ve okuduklarıma göre şu an en iyi brainwavz kulaklığı olacağını düşünüyorlar en azından öyle hatırlıyorum ben ama m2 ten kesin daha iyidir.Forum da m4 alanlar var incelemesi falan da yazmışlardı o arkadaşlara danışıp karar vermen daha iyi olur.

kimse yoğurdum ekşi demez zaten m3 ile m4 ün kıyaslamasını bekliyorum ama m3 kullanıyorum beklentilerimin çok çok üstünde çıktı rakam büyüdüğü için illa kalite artacak diye mi düşünüyorsunuz acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cks 90 mı brainwavz m2 mi
    13 yıl önce açıldı
    Nanostation loco m2
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı seri için bana göre öyle.Adam daha iyi kulaklık yapıp daha ucuza satıcak hali yok.Ama daha iyi kulaklık yapmak isterken bunu başaramayabilir.M3 10$ daha pahalı zaten şu an bildiğime göre oda kasasının maliyeti falan daha çoktur diye düşünüyorum daha kaliteli bişeye benziyodu yani.Bana biraz rahatsız gibi gözüktü ondan m4 aldım.Sonucta seri adı büyüdükçe genelde daha üst model oluyorlar.Cx serisisi,sm3 falan genelde böyle oluyor.
  • Bass yoğunluğu hariç M3 her türlü döver.. M3'ün bassları da kaliteli ve yerindedir ama az gelebilir bazılarına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Bass yoğunluğu hariç M3 her türlü döver.. M3'ün bassları da kaliteli ve yerindedir ama az gelebilir bazılarına..

Hocam vallahi yoğun değil ama çok kaliteli bassları var en sevdiğim şeylerden biri dinlediğim şarkıda bass gitar seslerini seçebilmektir resmen bu kulaklıkta tek tek seçiliyor
  • Takip
  • Arkadaşlar nereden sipariş verdiniz acaba kulaklığı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3lijh

Arkadaşlar nereden sipariş verdiniz acaba kulaklığı?

mp4nation adlı siteden ya da burada getirtip satan arkadaşlardan. sitenin dez avantajı geç ulaştırması. ama ulaşma kısmında sorun yok takipli olarak geliyor sağlam şekilde..bu arada kulaklıklar garantili sorun olduğunda geri gönderirseniz ilgileniyorlar
  • Çok sağol kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.