Şimdi Ara

BR VS MİKAİL (LUTFEN İKİSİNİ DE KULLANAN YORUMLASİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aga bu behzati gomuyorsunuz gomuyorsunuz sene basi geldiginde en iyisi de behzat diyorsunuz

anlamadim gitti valla kaf 4 bende var ocak ayinda almistim iyiydi gercekten ama kafam karisik

kaf 3 + kaf 4 ya da mikail lti dışındaki dersleri alacagim

ne yapmami tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam ikisi de piyasadaki en iyi matematik öğretmenleri.İkisini de kullanmış biri olarak ben bazı konuları Mikail'den bazı konuları BR'den götürdüm. Mikail'in Fonksiyonlarının üstü yok mesela fakat BR'nin LTİ'si de efsanedir. Örnek videoları mevcut zaten hangisi işinize geliyorsa onu alın. Mikail daha temel daha basitleştirerek özetle mala anlatır gibi anlatıyor BR ise daha çok az bilgin var kabul edip başlıyor.
  • Mutlak Değer ve Fonksiyonları sıkıntılı onun dışında sağlam hoca.
  • pkob icin de diyorlar

• Sıkıntılı dediğim temelin yoksa sıkıntı çekersin. Hatırladığım kadarıyla mutlakta fonksiyon dinlemen lazım diyordu. Fonksiyonda da bunları mutlakta dinlemen lazım diyordu ama anlatmıyordu .d
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Pkob ta sorulsrı hatalı çözdüğü içşn sıkıntı vardı ama bu sene baştan çekti o konuları
  • mikail hocayı ücretli kullanmadım ama birkaç kez problem canlı yayınlarını izlemeye çalıştım. çok sıkıcı anlatıyor bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan bilgiyi vermesi. Amacı konuyu anlamak olan adamın bu tür şeyler takılacağını düşünmüyorum
  • Behzat Rasuli'den kaf 2 kaf 3 kaf 4 (konular kalkınca yalan oldu tabi),mikail hocadan da pko kullandım.Geçen sene ben de bu dönemler aynı soruları soruyordum.BENCE sistemi tam oturmuş biriyle çalışmak daha mantıklı,bir sorun olur eksik ders vs olur tamamlanana kadar sene biter kimse bilemez
  • Mikail Hocanın çıkartacağı ilk TYT kitabından sonra (Ağustos sonu) muhtemelen kazananı olacağı savaş:)
    KAF1 aşırı YGS tipi olarak kaldı.
  • Bende Mikail hocanın çıkartacağı kitabı bekliyorum umarım aksilik çıkmaz söylediği tarihte çıkar kitap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.