Arkadaşlar Bp(battle priest) nasıl olur hakkında sizlerden öğreneceklerim var;
1- Bp priest fabric giysilere ne bonus basar.
2- takı olarak ne takar.
3-statların 76 kadar int ondan sonrası str yemi verilir.
Şimdiden saolun
3 hp 2 str
quote:
Orjinalden alıntı: I3uR4K
3 hp 2 str
What dedin gulüm
Kıyafetlerin 3'ü hp 2'si str demek istemiş.
kıyafetler tamamen sana kalmış ya 3hp2str yada 3str 2 hp ,,,,takılar en azından 2 tane unıque olucak(wp,we,ske belt,rol,roc vs) eline en kötü ihtimal toto+7 alıcan we buffer ol tabi ardream takılcaksan
benim itemler şöle bak koçum
+7 ii +8 pp set (hepsi str) takılar 2 tane +10 hp gerisi +10 str inte 76 vercen gerisi str benim char böle ve işime yarıyo bayağı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: zehirlimanyak
+7 ii +8 pp set (hepsi str) takılar 2 tane +10 hp gerisi +10 str inte 76 vercen gerisi str benim char böle ve işime yarıyo bayağı tavsiye ederim
ben olsam birasda hp e verirdim stat pointlerden hp az olur
quote:
Orjinalden alıntı: DgCn31
quote:
Orjinalden alıntı: zehirlimanyak
ben olsam birasda hp e verirdim stat pointlerden hp az olur
benim lwl 59 ve hp buffsuz 1400 buffuda ekleyince hp çok iyi oluyo defansta iyi attck zaten malum karşındaki ister warior olsun ister assas oynamayı biliyosan 3-4 kişi dalmadıkları sürece adreamda iş yapıyom bu arada server edena
sen bp den anladığından emınmısın yazdıkların hiç anlamıyomuşsun gibi gösterıo bp hp str takımıı takar ya görev takısı takıcaksın yada paran varsa rol_roc(rol def ten dolayı) çok param var dıosan rof takarsın küpeler dual we def str ve resıstans verır. belt olarak iron belt olmadı glass belt oda olmadı ske belt oda yoksa görev belti hp verıo pendant olarak wp çok paran varsa iron neckle ustunu eline alacağın silaha göre ayarla 2 hp 3 str veya 3 str 2 hp +8 iron felan alabılıosan ful hp sağlam silah alamıyosan yarı yarıya giyin +72 de full str de giyilirde başka turlu uniqler yoksa full str gıymen delice olur spıke trus derken göt kızarır fazla param yok bp açıcam diosan görev takıları ii sayılır elıne bi +7 totomic clup 3 str 2 hp tak str hp takı asla kullanma görev takıları zaten ii hp verıo
bn kıyafetleri str basatım takıları ise görev takısı kullıyorum
küpeler opal earring görev takısı pendant wp belt skeleton belt yüzükler görev üstümde fabric 8 set var full str basılı ayaklık fabricin bi üstü elimde hell breaker +7 dd25 102int kullanıyorum (bu servere bağlı) server xigenon bana yetiyor bu char
kıyafetlerinin 3 parçasına hp 2 sine str basar
takı olarak lupus pendant / amulet of hp kesinlikle öneririm amulet of hp 15 healt bonus verir ( senin hp zaten düşük olucak ) takılarını daha çok hp/defans veren takılar olarak tercih et
int i 78 e kadar ver +8 üstlük 78 istiyordu galiba
eline de ii Hb almanı öneririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme