Şimdi Ara

Bozulan musluğu kiracı mı yaptırır ev sahibi mi? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
665
Cevap
9
Favori
141.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VeNoM

30 sayfalık konuya bak...
    Bu tarz mesajları da derleyip toplasak 1-2 sayfa yapıyor, katkınız yadsınamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne oldu musluğun son durumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardas hem suclusun.hemde yag gibi uste cikiyosun.sen adamin saglam teslim ettigi malzemeyi boz.sonra utanmadan burda konu ac insanlara sor.kiraci oder diyincede ortaligi ververeye ver.ulan dunyanin hakkaten civisi cikmis.ne utanma kalmis ne ahlak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omfarcan -- 30 Mayıs 2019; 19:40:10 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenas -- 30 Mayıs 2019; 21:9:57 >
    Musluk durduk yerde bozulmaz.. Her bozulan musluk da değiştirilmez.. Kapatırken su kesildiği halde duracağınız yerde abanmayı alışkanlık hale getirmişseniz birkaç ayda contayı öldürürsünüz, hatta musluk göbeğinden yiv atlatabilirsiniz.. Bunun contası zamanla sertleşir, 1-2 yılda bir değişir. 1 liralık conta. Bu kadar basit işi bilmiyorum veya külfetine katlanamam diyorsanız ev sahibine söyleyin, elinde anahtarla evine girip değiştirip gitsin bunu mu istiyorsunuz..

Musluk senin zamanında bozulduysa sen yaptıracaksın ey kiracı.
    Bu kadar ağlayan bir kiracı daha önce görmedim, ha çok üçkağıtçı kiracı da gördüm, bu hafif kalır onların yanında..

Utanmadan bir de 2011 tarihli muğlak bir konuyu kendine siper yapmaya kalkmış sonunda, komik.
    Yok maaşının yarısını kiraya veriyormuş, verme o zaman git maaşının 1/4'üne eşit olan yerlerde otur.

Adama bak ya, kaç gündür dandik bir musluk yüzünden insanları meşgul ettiği yetmediği gibi halen üste çıkmak için çabalıyor, yazık..

Evim kirlenmesin aletlerim bozulmasın diyorsan kiraya verme

bozulmasında kiracı suçlu ise, kiracı yaptırır.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

bozulmasında kiracının suçu yok ise ev sahibi yaptırır (ben de ev sahibiyim. kiracımın kombisinin yıllık bakımını bile kendim yaptırıyorum)

bozulmasında kiracı suçlu ise, kiracı yaptırır.
    yillik boya banadayi da yaptirman lazim.
  • Babama ev tuttuk 2 yıl önce. 20 küsür yıllık kombi var evde. Sözleşmeye de çalışır durumda kombi aynı şekilde teslim edilmelidir yazmış:) Bozuldu 1-2 kere vermedi tabi. Tamamen bozulursa ve yeni kombi isterse direk avukata verecem:) Çıkarken depozitoyu kaptırmamak için ne yapmak lazım? Kontrat da boya dan bahsetmiyor. Boya aynı şekilde duruyor. Genede ister mi çıkarken boyanmasını. Yıllar önce 3 ay kiracılık yapmıştım ve çıldırıp ev almıştım kendime. İyiki de almışım bir kaç ay sonra emlak balonu şişmeye başlamıştı. Zengin adamdan korkacaksın. Bunlar doymaz. 1 tane evi olan orta halli adamlardan tutmak lazım. 10 tane evi olanların evi boş boş kalsın. Ev sahibini araştırmadan tutmamak lazım.

Orijinalden alıntı: kambochian

yillik boya banadayi da yaptirman lazim.

Alıntıları Göster
    isterse yaptırırım

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • Otelin musluğu bozulsa otel servisini çağırırım. Evin bozulsa maliyeti düşükse kendim yaparım elimden gelir diye,yüzgöz olmam onun icin. Sinirlerimi de kaldırmam. Maliyeti yüksekse ev sahibinden isterim. Bunun pek tartışılacak tarafı yok. Konu kilit :p Bu ne be haftalardır musluk. O kadar sıkıntımız var forum buna odaklanmış.

PS5 DİJİTAL-SONY65XG9505-AsusB760F wifi ddr5,i7 13700K,Inno3D RTX 4080 iChill X3,Kingston Fury Beast rgb Ddr5 32GB 6000MHZ,Corsair 2tb mp600 pro nh nvme, Fsp hydrogpro hg2-1000w atx3.0,Gamebooster nitro 360 sıvı soğutma,Gamepower warcry atx,Monster aryond a32 v1.3-Citroen EC4X 100kwh.İphone 15 Pro Max 512 siyah.Apple watch Series 9 45mm.Airpods pro 2.nesil.
  • ev sahibinin yerine ben olsam o musluğu söker yerine de kör tıpa yaparım. ev benim değil mi öyle uygun gördüm.

kanunda ve ya yönetmelik de kör tıpa atılamaz denilmiyor aksine tasarruf yetkisi ev sahibinde. mal benim öyle uygun gördüm derim.
  • bu gün komple musluk flex kablosu tesisat bağlantı aparatı fln değişimi yaptım banyodaki lavaboya 130tl tuttu. İşçilik kendimden olduğu için fiyat bu ha öbür türlü 200 dü. Ev kendimin, kiracı olsam hakikaten zoruma giderdi yani.

• Böyle saçma bir konu olurmu yaa adam sana evini kiraya vermiş evi sen kullanıyorsun tabiri caiz ise evi sen eskitiyorsun.O musluğun ömrü durduk yerde dolmaz aç kapat yapa yapa bozulur kim aç kapat yapıyor kullanıyor evsahibi mi? Tabiki sen.

İyi valla adama garezim var evini hayvan gibi kullanayım kırayım dökeyim 3 ayda bir musluğuydu kapısıydı duvarıydı kırıp dökeyim sonra da yanlışlıkla oldu şöyle oldu böyle oldu ÖMRÜ DOLDU deyip evi adama yenileteyim.

BULURSANIZ ANCAK BÖYLE BİR KERİZ BULURSUNUZ.

Konuyu açan arkadaşın gerçekten akıl sağlığı yerinde mi acaba? Gerçi genelde böyle tipler mal mülk sahibi oldumu 120 derece törnistan yaparlar röller değişir.

Agresif pislik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism72

Babama ev tuttuk 2 yıl önce. 20 küsür yıllık kombi var evde. Sözleşmeye de çalışır durumda kombi aynı şekilde teslim edilmelidir yazmış:) Bozuldu 1-2 kere vermedi tabi. Tamamen bozulursa ve yeni kombi isterse direk avukata verecem:) Çıkarken depozitoyu kaptırmamak için ne yapmak lazım? Kontrat da boya dan bahsetmiyor. Boya aynı şekilde duruyor. Genede ister mi çıkarken boyanmasını. Yıllar önce 3 ay kiracılık yapmıştım ve çıldırıp ev almıştım kendime. İyiki de almışım bir kaç ay sonra emlak balonu şişmeye başlamıştı. Zengin adamdan korkacaksın. Bunlar doymaz. 1 tane evi olan orta halli adamlardan tutmak lazım. 10 tane evi olanların evi boş boş kalsın. Ev sahibini araştırmadan tutmamak lazım.
    Böyle kurnaz tilki ev sahipleri de var tabiki.

Ben 4 tane ev değiştirdim hepsi kiraydı sonuncusu ise tam bir kıtıpiyoz du görmeniz lazım 90 model bir kombi çalışıyor ama öyle işte evde ne lamba var düğme var hepsi ölüyor sadece evi boyatmış.Maddi açıdan zor zamanlardaydım mecburen evi kiraladım.Evi bana kiralarken bir anlatıyor bir pazarlıyor ki şaşarsınız acaba başka evden mi bahsediyor diye düşünmüştüm bir an.

Neyse çok kısa bir sürede toparlanmaya başladım işlerim rast gitmeye başladı çok şükür.

Maddiyatımı toplar toplamaz kombimi son model ile değiştirdim lambalar düğmeler vs. aklınıza ne geliyorsa hepsini yeniledim.Yenileme işlemini yaparken ev sahibi ile karşılaştım kendisi 3 kat yukarıda oturuyor.Ne yaptığımı vs. görünce gözlerinin içi gülmüştü sanıyordu ki evini yeniliyorum!

Tüm söktüğüm eski ekipmanları bir koliye doldurdum eski kombiyle birlikte dükkanımın deposuna götürüp muhafaza ettim 8 ay sonra inşaattan girdiğim evimin nihayet bitmesi ve oturulacak düzeye gelmesi sebebiyle evimi Allahın izniyle son kez taşımaya niyetlendim.

Taşınacağımı kendisine söyledim çıkacağım günüde söyledim okey mi? Okey anlaştık.O gün eve geldiğinde yüz ifadesini bir göreceksiniz arkadaşlar kombi eski kendi kombisi, duvar lamba düğmeleri kendisinin ki odalara astığım lambalar sökülmüş kendi sadece ampülleri geri takılmış.Evi sadece boyattım.Resmen götüme döndü yüzü utanmasa beni s... edecekti oradan öyle bozarmalar kızarmalar dumur olmalar...

Eeeeee öyle göte öyle .... sendeki kurnaz akıl da bizde ki sirke küpü mü müstehak olsun sana dedim içimden.Zaten insan olarak ta hiç ısınamamıştım kendisine hiç haz edememiştim.

Ben kirada oturduğum zamanlar kendime kural edinmiştim evi nasıl almışsam öyle teslim ederdim ne eksik ne fazla olması gereken de kesinlikle budur.

Agresif pislik.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.