Şimdi Ara

Bozuk Word dosyasını açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
20.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bazı word dosyalarını açamıyorum. Dosyaya tıkladığımda 'word bu dosyayı okuyamadı bozulmuş olabilir' şeklinde ileti alıyorum. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Ve Windows 8 de word excel dosyaları nerededir?

• dosya salt okunur olabilir sağtık özelliklerden salt okunur özelliğini kaldır bazı sürümlerde engellemeyi kaldır butonu da işe yarar onun dışında

linkinden office deki bu problemin çozümü ile ilgili makaleyi okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

dosya salt okunur olabilir sağtık özelliklerden salt okunur özelliğini kaldır bazı sürümlerde engellemeyi kaldır butonu da işe yarar onun dışında

linkinden office deki bu problemin çozümü ile ilgili makaleyi okuyabilirsin

yok dosya salt okunur değil. Linkten de birşey anlamadım windows 8 kullanıyorum bugün bilgisayarcıdan yüklettim office 2010 programını ama internetten bazı dosyaları indirdiğimde bu hata çıkıyor başka ne yapabilirim. İnternet cafeden girdim. aynı dosya sorunsuz açıldı. Bugün yüklenen office porgramında neden böyle bir hata oldu anlamadım. Sorun word dosyasında mı yoksa bunu açamayan office programında mı?

• xxxxxxx dosya kaydedilemedi, çünkü kaynak dosya okunamadı.

Daha sonra yeniden deneyin veya sunucu yöneticisine danışın.

Sabit diske kayıt et dediğimde de bu ileti çıkıyor. Anlamadım valla bu internetteki dosyalar bana acil lazım. Yok mu başka yardımcı olacak arkadaş?
  • dosya başka bir bilgisayarda çalışıyorsa zaten problem senin office programındadır tamamen kaldır tekrar kur kaldırırken de revo kullan bu arada office tek uygulama şeklinde kurulmadığı için tek uygulama şeklinde kaldırılamıyor tek tek office ye ait olan tüm uygulamaları kaldır ve sorunsuz bir office kur en kötü ihtimalle google document ile aç dosyayı copy-paste ile kendi oluşturduğun bir word dosyasına kopyala olmadı open office kullan bu 3 yolun her biri problemini tek başına çözecektir
  • quote:

dosya başka bir bilgisayarda çalışıyorsa zaten problem senin office programındadır tamamen kaldır tekrar kur kaldırırken de revo kullan bu arada office tek uygulama şeklinde kurulmadığı için tek uygulama şeklinde kaldırılamıyor tek tek office ye ait olan tüm uygulamaları kaldır ve sorunsuz bir office kur en kötü ihtimalle google document ile aç dosyayı copy-paste ile kendi oluşturduğun bir word dosyasına kopyala olmadı open office kullan bu 3 yolun her biri problemini tek başına çözecektir

bazı dosyaları açıyor bazı dosyaları açmıyor word de. Bende anlamadım
  • sen yazdıklarımı dene başka bilgisayarda çalışan bir dosya senin bilgisayarında çalışmıyorsa problem senin bilgisayarında bu belli birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen yazdıklarımı dene başka bilgisayarda çalışan bir dosya senin bilgisayarında çalışmıyorsa problem senin bilgisayarında bu belli birşey

dediğiniz gibi open office'i yükledim. Orada da bahsettiğim dosyalar açılmadı. Office'i yüklettiğim bilgisyarcıya götürdüm laptopu ve çözüm olarak ofice 2010u silip tekrar yükledi. Ama sorun çözülmedi. Bazı dosyalar hala açılmadı. bilgisayarcı benim dosyaların çok eski sürümle yüklenmiş olduğunu bu yüzden 2010 ile açılmadığını söyledi. 2007 yüklemeyi teklif etti. Yarın 2010u silip 2007 yükleyecek. Sizce böyle birşey mantıklı mı?
  • quote:

sen yazdıklarımı dene başka bilgisayarda çalışan bir dosya senin bilgisayarında çalışmıyorsa problem senin bilgisayarında bu belli birşey

ya şimdi olmadı sana özelden link atayım bahsettiğim doc uzantılı dosyanın linkini. Şimdi şöyle bir durum var. İnternetten indirilen word dosyası bazen açılırken aynı dosya bazen açılmıyor. Aynı dosya başkası değil. Acaba sitede mi sorun var diyeceğim. İnternet cafede 2003 yüklü ve dosya sorunsuz çalışıyor. Benim bilgisayarda ise 2010 yüklü problem çıkıyor nedense. Bilgisayarcı da anlamadı bu işi. Sorun ne kimse bilmiyor. Aynı hatayı open office ile de aldım. Open office de okuma hatası veriyor
  • normalde office 2010 sürümü .doc formatını açabilmelidir standard olarak .doc 2003 sürümlerinde kullanılan formattır fakat 2010 üst sürüm olduğu için .doc formatında problem çıkarması şaşırtıcı ama aklıma tek bir şey geliyor dosyanın korumalı olması eğer dosya korumali ise 2003 sürümlerinde dosya koruması gibi olaylar yaygın olmadığı için 2003 bu dosya korumasını göremediğinden dolayı açabiliyor olabilir aklıma gelen tek şey bu böyle bir durumda bu dosyayı 2003 haricinde hiç bir sürüm açamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.