Şimdi Ara

Bozuk bir 'iPod mini' ne işe yarar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bunun anlamak için onu sökmek lazım :) Örnek foto aşağıda..
    iPod u sökmemizin amacı bu boşuna sökmüyoruz oyun olsun diye herhalde.. Hitachi 4GB microdrive disk.. Bu disk işimize yarayacak..Bunu Flash Disk olarak kullanacağız..
    Tüm ayrıntılar burada..
    http://kemalguven.blogspot.com/2007/09/bozuk-bir-ipod-mini-ne-ie-yarar.html

Microdrive diskler CF kartlarla aynı işlevi görürler boyutları aynıdır..Aynı slotlara sığarlar.. Bazıları dijital kameralarda CF kart olarak kullanılır..(ne iyi bir haber değil mi??) Ama bu durum iPod mini ler için geçerli değildir..Sürpriiiiz.. Creative MuVo nun eski modellerinde yani kartın arkasındaki seri numarasında 13G1766 yazıyorsa dijital kameralarda kullanılır..iPod minilerde bu numaranın sonu 68 ile biter..CF kartları fiyatları yüksekken ve daha piyasaya doğru dürüst 4GB kart çıkmamışken bazı uyanık kullanıcılar karttan daha ucuz olan bu media player lari alıp içindeki diski makinalarına takıp şakır şakır foto çekince firmalar uyanmış ve bu diskleri kilitlemişler ve "Locked True IDE Disk" haline getirmişler.. Bunlar FAT 32 formatlanıyor..Makinelerimiz ise FAT 16 imiş.. Şimdilerde derler ki ileride True IDE Diskleri de kullanabilen makinalar çıkacak biz de o zaman kullanabilecez derler..Vallahi ben bunu diyenlerin yalancısıyım.. Kart benim EOS 5D de çalışmıyor bu arada :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 10 Eylül 2007; 14:54:49 >

• Hehe bu iyi haber

Kalemlik olayı süper

O kartıda Allah bilir kaç yıl sonra sökerim.iPod'uma el bebek gül bebek gibi bakıyorum
  • super ya
    ama ben bozuk olsa bile yapmam
  • bozuk bir ipod tamir edilir.
  • tebrikler valla bunun bu şekilde kullanıldığını da öğrenmiş olduk.
  • gayet iyi bi çalışma olmuş. Kalemlik yapana kadar küçük kardeşi yada çocuğu olan birine verin en azından çocukta bi göz aşinalığı olur ( tabii pilini ve hafızasını söktükten sonra ) ilerde ipodların hangisi sahte hangisi gerçek daha iyi ayırt eder en azından. ama kalemlik de fena fikir değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone dock ne işe yarar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.