Şimdi Ara

Boyunuz Kaç Yaşına Kadar Uzadı Ve Yüzme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba Arkdaşlar Boyunuz kaç yaşına kadar uzadı benim kardeşim var biz kısa boylu bir aileyiz sülalede dayılar biraz uzun sadece o kadar anne baba kısa benim boyda 1.68 gibi benim 16 yaşında bu sene lise 3 e geçen bi kardşeim var oda benden uzun gibi 1.69 1.70 gibi en kötü benledir ama yan yana gleince benden uzun eminim o bari uzasın diye onu haftalık 4 gün yüzmeye yazdırcam boyu kaç uzar Ben ergenlikte sigara alkol fln o yüzden boyum uzamamıştır derler bide kardeşimi küçükken ailem doktora götürmüş iğne vuralımmı fln diye eskiden çok daha küçüktü yaşıtlarına göre şimdi toparladı aralığı ama gine kısa doktor iğne vurmadı bunun afedersiniz penisi fln kontrol etmiş demiş daha ergenliğe girmedi bu 13 yaşındayken ben buna sordum bu 13.5 - 14 yaş arası ergenliğe girdi 8.sınıfa gidiyordu geç ergenliğe girdi boyu uzamaya devammı eder çünkü 16 yaşında %95 boy beli olur derler ama bu ergenliğe yaşıtlarından 1-2 sene geç girdi

• annen baban o boydaysa kardeşin öz ise 1.80 i bulması çok zor uzamaya devam eder mi sorusu ise herkeste farklı 3.5 yılda 23 santim uzadım bazı insanlar 7-8 yıl boyunca aynı oranda uzarken bazıları uzamayıp uzamayıp bi anda atar sonra yavaş yavaş azalır durur kardeşin senden 10 santim falan uzun olabilir en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 yasima kadar boyum uzadi. Liseye baslarken 170 civariydim maksimum. Lise sonda boy 193'tu. Annemin boyu 175 babam 182.

Boy genelde 20 yasina kadar uzarmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 23 Eylül 2016; 3:14:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • annem 165 babam 173 2 yıl yüzmeye gittim 19 yaşındayım ve 168 boyum var sakalları kesince 15 gözüküyorum..İş başvurusuna giderken 5 cm uzatan tabanlardan kullanıyorum . Toplum içinde genelde arkaplanda göze batmayan(kâle alınmayan) tiplerden oluyorum ne yazııki. Küçük boylu olmak arkadaşlar arasında önemli değil ama tanımadığın bi ortamda senden yaşça küçük insanlar abilik taslıyor o biraz kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.