Şimdi Ara

Boyunda ve çene kulak önünde şişlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaklaşık 1 ay önce boynumda küçük bir kütle olduğunu fark ettim ve şimdi de favori ile kulak arasında da bu şişlikten var. Goggle ye bakınca şuan ölü gözüküyorum. Benzer bir olay ile doktora gideniniz var mı ? Bugün gitmeyi düşünüyorum
    Edit: Beyler bugün aile hekimim beni KBB ye yönlendirdi ultrason ile bakılması lazım dedi, sanırım öyle hafif bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynque -- 15 Aralık 2020; 17:7:36 >

• Lenf bezleri şişmiş enfeksiyon kapmış olabilirsin. Şüpheli bi cinsel ilişki felan yaşadınmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamgölgesi Ç kullanıcısına yanıt
    Hiç sex yapmadım hocam
  • Tüh üzüldüm hocam bende 1.5 yıldır yapmıyorum

Tümör olma olasılığı var mıdır hocam ya Google öyle diyor
  • Hocam şimdi yanlış birşey diyip seni boşuna korkutmak istemem ama tümörde bildiğim kadarıyla lenflerin şişemeainde rol oynuyor en yakın zamanda doktora bi görünün yaşınız kaç

• Basit bir enfeksiyondan dolayı bile boyun ve kafadaki lenf bezleri şişebilir. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir kan tahlili yaptırıp enfeksiyon var mı yok mu diye bakılmalı eğer varsa duruma göre antibiyotik ile tedavi yapılır. Hemen aklınıza en kötü ihtimali getirmeyin.

Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    göz kapagı ve altı şişlik
    geçen yıl açıldı
    Bel ağrısı ve çıtlaması
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende de vardı(Şu an boyutları çok küçüldü ve çoğu yok oldu) kbb'ye gitmiştim. Galiba Ultrason olmalı emin değilim boynuma cihazla baktıklarında bir şey olmadığı sadece enfeksiyondan dolayı olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle bir şey yoktur sizde de ama bir doktora gidip görünebilirsiniz.

• T Square kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir hocam mesajınız için sağolun
  • Şimdi şişen şeyler lenf nodların ise enfeksiyon olabilir, ama muayene etmeden şişenler lenf nodu mu anlayamayız internet üzerinden. Doktora gitmen gerekiyor o bölgede genç erkeklerde rabdomyosarkoma isimli bir tümöre sık rastlanılır. İnternet üzerinden anlaşılmaz biz sana ne desek yalan olur

• Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 yaş altıyım serbest olan saatlerde aile hekimine gitmeyi düşünüyorum en azından kan taklili, yönlendirme yapar herhalde
    16
  • Halk arasında yağ bezesi denen şey de olabilir, sıkıntı yapacak birşey yok doktora görün mutlaka başka birşey yapma.
  • Batın bölgeni, koltuk altlarını ve genital bölgeni de kontrol et hocam. İnternette lenf nodlarının nerelerde olduğunu gösteren görseller mevcut. En basitinden, aşırı kaşınma, halsizlik, gece terlemesi vs. var mı? Var ise, lenfoma şüphesi bile doğabilir. Dikkatli olmanda fayda var. Eğer bu saydıklarım yok ise, basit bir enfeksiyon rahatsızlığı da olabilir. Antibiyotik tedavisi ile hallolabilir. Sana tavsiyem doktora gidip, muayeneni ol.

• Kenger sakızı çeyne geçer.

• geçmiş olsun

• lostplanetp kullanıcısına yanıt
    Hocam genital bölge sapasağlam koltuk altında fln da sertlik yok aynı şeyleri aile hekimim de söyledi Kulak burun boğaza yönlendirdi yinede
  • Grip gibi basit viral enfeksiyonlarda bile lenfler şişebilir hocam, vücudun bağışıklık sisteminin normal tepkisi bu ama uzun ve sık sık oluyorsa kontrol ettirin bence

• recplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam 13 gün önce boynumda şişlik vardı 1 gün ara ile ceviz büyüklüğünden fasulye büyüklüğüne indi 3 gün sonra da kiraz çekirdeği kadardı şuan hala var. Ultrasonda çıkar herhalde ne olduğu
  • Boyunda ve çene kulak önünde şişlik
    Ultrason sonuçlarım
    Biraz daha korkmaya başladım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.