Şimdi Ara

boyum çok uzun yaş 16 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

quote:

Orijinalden alıntı: bıldırcınyumurtası

quote:

quote:

quote:

Aynı yaştayız aynı boydayız diye düşünerek girdim konuya ama benden kısasın benim boy 1,97-98 kilo 80 falan, ama hiç bir şekilde kilo gözükmüyor.

umarım ironi yapıyosundur 16 yaşında olduna eminmisin

Evet çok ciddiyim. Okul yolunda çocuklarla karşılaşıyorum abi boyun kaç falan diyorlar. Okula geçerken de biraz geç gittiğim için sırada oluyor herkes ben ağır adımlarla geliyorum millet bana bakıyor gerçekten boyumun uzunluğuna baktıklarına eminim. Yani sürekli bu konu açılıyor, daha bugün kantindeydim bir çocuk aha LeBron'un oğlu geldi dedi Akrabalarım da sürekli söyler.

inanamadım pek ama fotonu atsana bana özelden

Boydan fotoğraf yok selfie falan var salakça Gerçekten neden yalan söyleyeyim sence ? Boyum gerçekten 2 metreye çok yakın yolda herkes bana bakıyor geçerken falan. 1.98 olmuştur hatta ayakkabı numaramda 46 istersen ayakkabının SS atayım ?

Bir küçük şey daha, sana neden yalan söyleyim ki ama boyumun bu kadar uzun olmasını istemezdim 1.75-1.80 iyidir. Neden diye sorarsan çok fazla neden var.

sen kambur felan olmuyonmu

• bıldırcınyumurtası kullanıcısına yanıt
    21'e kadar yolu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oaahhh 1,82 boy varmış ne güzel. Git bir spor salonuna yazıl. Vücudunu adam et. Yaşın da iyi. 2 sene içinde düzgün spor yaparsan üniye gidene kadar fena olursun. Hadi kerata seni...

• quote:

Orijinalden alıntı: Haytham Kenway

21'e kadar yolu var.

1.90 olurmuyum bide kollarım vucudum kalınlaşırmı senin yaşın kaç
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı yaştayız aynı boydayız diye düşünerek girdim konuya ama benden kısasın benim boy 1,97-98 kilo 80 falan, ama hiç bir şekilde kilo gözükmüyor.

umarım ironi yapıyosundur 16 yaşında olduna eminmisin

Evet çok ciddiyim. Okul yolunda çocuklarla karşılaşıyorum abi boyun kaç falan diyorlar. Okula geçerken de biraz geç gittiğim için sırada oluyor herkes ben ağır adımlarla geliyorum millet bana bakıyor gerçekten boyumun uzunluğuna baktıklarına eminim. Yani sürekli bu konu açılıyor, daha bugün kantindeydim bir çocuk aha LeBron'un oğlu geldi dedi Akrabalarım da sürekli söyler.

inanamadım pek ama fotonu atsana bana özelden

Boydan fotoğraf yok selfie falan var salakça Gerçekten neden yalan söyleyeyim sence ? Boyum gerçekten 2 metreye çok yakın yolda herkes bana bakıyor geçerken falan. 1.98 olmuştur hatta ayakkabı numaramda 46 istersen ayakkabının SS atayım ?

Bir küçük şey daha, sana neden yalan söyleyim ki ama boyumun bu kadar uzun olmasını istemezdim 1.75-1.80 iyidir. Neden diye sorarsan çok fazla neden var.

sen kambur felan olmuyonmu

Sıralarımız bana göre küçük çok zorlanıyorum otururken o yüzden ayağım ile sırayı kaldırıyorum öyle yazıyorum o yüzden kambur olmuyorum. Şuan oturduğum masaya bile sığmıyor ayağım sandalyenin iki bacağı üzerinde oturuyorum yani yeriye doğru ittim sandalyeyi anla işte

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Oaahhh 1,82 boy varmış ne güzel. Git bir spor salonuna yazıl. Vücudunu adam et. Yaşın da iyi. 2 sene içinde düzgün spor yaparsan üniye gidene kadar fena olursun. Hadi kerata seni...

tşk güzel yorumun için evladım senin yaşın kaç bana kerate diyon
  • bıldırcınyumurtası kullanıcısına yanıt
    Beslenmene göre değişkenlik gösterebilir, 18.

• 14 yaşımda 1.80-1.81 boyundaydım 19 yaşıma geldim sayılır 1.82 boyum var yani boyun uzaması genetik ve şans işi kardeşim 15 yaşında 3-4 cm uzun benden ve o 3-4 cm farkı şu 2-3 ayda yaptı

kilo ve cılızlıktan kurtulma yoluna da tek çözüm spor salonuna + diyetisyene git
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Oaahhh 1,82 boy varmış ne güzel. Git bir spor salonuna yazıl. Vücudunu adam et. Yaşın da iyi. 2 sene içinde düzgün spor yaparsan üniye gidene kadar fena olursun. Hadi kerata seni...

tşk güzel yorumun için evladım senin yaşın kaç bana kerate diyon

Yarın üniversite mezuniyet törenim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Haytham Kenway

Beslenmene göre değişkenlik gösterebilir, 18.

sigara hiç içmedim içmicemde çeşit çeşit yiyecekler yerim kola içiyrm bi tek içte
  • 63 STéyLé Senin .. .. . .. . . . Mardinli Serseri Orana Kayarak Fiksin
  • 1.82 boya can kurban gelişir rahat ol ama tavsiyem body'e fln başla
    la.
  • Kardeş sen naptın yaw o yaşta bu boy ne demek yerinde olsam yaşıtlarla boyumu orantılamak için ayakları keserim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unrealworld790

Kola pek tavsiye etmiyorum.şuan bıldırcın yumurtası gibi narin olabilirsin,ama kolayı bırak ve yemeğine özen göster,sonra tavuk yımırtası gibi sağlam olursun :)

hahaha bıldırcın yumurtası aklıma bimde görmüştüm ordan geldi nick kolada şeker oldu için kiloyu artırmazmı

şekerin dışında bi ton şey var kolada ,iştah kesen ve ya zayıflatan bi ton madde.
  • 15 yasinda 192 boyunda 66 kiloyum

• quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

15 yasinda 192 boyunda 66 kiloyum

Maşallahın var kardeşim benimde yaş 21 boy ~200
    Çok uzun boyluysanız ve kilonuz yoksa gerçekten kötü duruyor kilo almanız gerekir en az 85 felan sıkıntıları oluyormu oluyor dolmuşta sırada manita ararken(en büyük sıkıntı bu işte ) avantajlarıda oluyor boyum uzun diye komplekse girmeyin giyiminize özen gösterin paspal paspal giyinmeyin (lafım size değil alacaksanız düzgün mal alın yani :D )kıyafette düzgün olurda birde azıcık karizma varsa bütün dikkatler üzerinize toplanıyor
    Uzun lafın kısası boyu veren Allah, şukur diyip olabildiği kadar olacak bu boyu bulamayanlarda var şükredip komplekslere felan girmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

15 yasinda 192 boyunda 66 kiloyum

Maşallahın var kardeşim benimde yaş 21 boy ~200
    Çok uzun boyluysanız ve kilonuz yoksa gerçekten kötü duruyor kilo almanız gerekir en az 85 felan sıkıntıları oluyormu oluyor dolmuşta sırada manita ararken(en büyük sıkıntı bu işte ) avantajlarıda oluyor boyum uzun diye komplekse girmeyin giyiminize özen gösterin paspal paspal giyinmeyin (lafım size değil alacaksanız düzgün mal alın yani :D )kıyafette düzgün olurda birde azıcık karizma varsa bütün dikkatler üzerinize toplanıyor
    Uzun lafın kısası boyu veren Allah, şukur diyip olabildiği kadar olacak bu boyu bulamayanlarda var şükredip komplekslere felan girmeyin

boyum uzun diye bir takıntım yok ama fazla zayıfım. birde boy kilo orantısız olduğu için dengesiz yürüyorum. mesela küçük bir dokunuşta bile dengem bozuluyor.tek sıkıntı bu.minibüse felanda bindiğimde ayaktaysam boynumu eğmem gerekiyor yoksa kafam tavana değiyor

• Ergenlik dönemindesin daha ne yersen birşey yapmasanda daha çabuk erir metabolizman şuanda usaın bolt gibi farkında değilsin. hele bi 20 falan ol ozaman toparlanır. zaten insan oğlunun ennn çirkin olduğu yaş grubu 14-19. sivilceler mi dersin saçma sapan vücut yapılarımı dersin tarz yapıyım derken kaş çıkarmak mı dersin. lanet dönemdir geçer.
  • SA
    Kusura bakmayin ben bu forumda yeniyim konu acamadım size bir sorum olacakti simdi ben 15.5 yasindayim boyum 178 annemin babamin boyu kisa babam 1.61 annem 1.58 filan bende ergenlige 12 yasindan tam dort ay once girdim(anlarsınız ya :D) boyumun da 1.87 1.88 filan olmasini istiyorum sizce olabilir mi bu arada dedem filan uzundur amcalarim amcaogullarimin boylari uzun sizce ne kadar daha uzarim okuldaki arkadaslarimin boylari hep benden uzun bende iki haftadır belimi esnetip dik durma çalışmaları yapıyorum evde günlük 30-40 saniye evde demire asılıyorum barfix cekiyorum balık yagı kapsulu ve gece yatmadan once bir bardak sut iciyorum boyumu cok fazla kafama takmaya basladim daha once benden kisa olan arkadaslarim beni gectiler artık surekli boyumu dusunuyorum keske biraz daha uzasa diyorum bende bu sebepten oturu biraz daha uzamak istiyorum mumkunmudur sizce kac santim uzayabilirim.
    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
  • Benim yaş 14 boy 1.66 bende sınıfın yarısından azda olsa uzunum

Dayım Türbede Yatıyor boyu 2 metre 20 cm vede yaşın 16 ise daha uzarsın tahminimce ama kilo aldıgın zaman daha düzgün oluyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.