Şimdi Ara

Boynumda Çıkan Yağ Bezesi [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce doktora göstermiştim.Krem ve antibiyotik verdi baya şişti ama.hiç patlamadım Subatin 3 une tekrardan randevu aldım (aldırmayı veya patlamaya düşünüyorum artık doktor neye karar verirse) Boynunda daha önce yağ Bezesi çıkan arkadaşlardan yardımlarını bekliyoruz ne yapayim ?

Edit: SS eklenmemiş forum gene uçuyor

http://i.hizliresim.com/gZvJkL.jpg

http://i.hizliresim.com/A58dm7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 25 Ocak 2016; 1:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de ara ara çıkardı böyle yağ bezeleri fakat annem genelde bir şey olmayacağını ve tıbbi müdaheleye gerek kalmadan dağılacağını söylerdi ve gerçekten de öyle olurdu. Sendekiler fiziksel açıdan seni rahatsız edecek derecede büyükse bilemem fakat dediğim gibi onlar olup geçen şeylerdi, bendekiler öyleydi en azından. Doktora görün yine de, umarım ters bir şey çıkmaz.
  • Therocqula kullanıcısına yanıt
    Resim attim hocam rahatsız edici duruyor yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 25 Ocak 2016; 1:34:21 >
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Evet biraz büyükmüş, doktora gidip görün ama dediğim gibi büyütülecek bir şey değildir, ufak bir operasyonla alabilirler diye düşünüyorum, için rahat olsun yani.
  • Biraz daha kulağa yakın olsa lenf sıkıntısı olabilir derdim ama değil gibi görünüyor. Antibiyotik halleder onu
  • Boynun muazzam
  • enfekte lenf bezi olabilir, ultrason yapılması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ense kızarması SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun yok benim boynumda çok bir zararı yok onların. Sen kafana taktığın için rahatsız edici gelir. Sen yinede bir doktora görün.

• Cabuk doktora git hocam, yağ bezesi değilse kötü şeyler olabilir

• hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    Hocam gitmiştim zaten Iltihapli yağ bezesi demişti.Bu ilaçları kullan göz yapıncada sık dedi yalnız bu sıkılacak bir şey değil ya normalde sıkıntım yoktu ama görüntü kirliliği yapmaya başladı rahatsız oldum onun dışından bir ağrı falan yapmıyor

• Therocqula kullanıcısına yanıt
    Hocam ameliyat şart mıdır yoksa o kadar uğraşmadan direk alırlar mı ?

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Açıkçası kesin bir fikrim yok hocam, sadece ufak bir lokal şeyle alınabiliyor diye biliyorum fakat bunu evde yapman kesinlikle çok yanlış olacaktır, steril ortam ve doktorun verdiği karar doğrultusunda hareket etmeni öneririm. Sağlık söz konusu olunca burada kesin bilgiyi aramak pek doğru değil hocam, o yüzden sen yarın bir doktora uğramaya çalış.
  • Bunun duası vardı diye biliyorum, kayboluyor ama sonra başka biyerde çıkıyodu falan öyle bi olayı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Bunun duası vardı diye biliyorum, kayboluyor ama sonra başka biyerde çıkıyodu falan öyle bi olayı vardı.

O bunun degil

• Kasimin arasinda cikti bir tanede yanagimda kasimin arasindaki sinir etti patlattim deldim hala gecmedi digeri kendi kayboldu

• Hamilesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.