Şimdi Ara

Boynerden sana özel %15 indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj olarak geldi. Elektronik ve outlet dışında geçerli. Size de gelmiş olabilir mesaj ve mail kutunuzu kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. alinan urun gelmiyor

2. heleki buaralar boynerden urun almak icin her urunde %80 indirim olmasi lazim anca normal fiyata denk gelir.

• Paranızla rezil olmak isteyen alışveriş yapsın. Son 3 sipariş iptal. Güya aksiyonlar aliyoruz deyip iptal. 1 ay paranızı kullanıyr

• Sakin burdan birsey almayin. Ayakkabi aldim biri baska biri baska gonderdiler. Geri iade de hikaye musteri hizmetleri rezalet. Magazalarinda umrunda değil. Bulasmayin benden uyarmasi

• En sorunsuz alışverişlerim Boyner’den oldu. Son zamanlarda iyi değil herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

En sorunsuz alışverişlerim Boyner’den oldu. Son zamanlarda iyi değil herhalde.
    Bende son 2 alışverişime kadar aynı şekilde çok memnundum. Birinde karttan para çekildi. Diğerinde ise 5 adet gömlek siparişi verdim. Tam 1 hafta sonra gömleklerden sadece 1 ini yolladılar ve diğerleri için tedarik sürecinin devam ettiği şeklinde bir mail geldi. 2 hafta sonrada siparişimdeki ürünlerin tedarik edilemediğini ve ücret iadesinin 2-4 iş günü içinde tarafıma yapılacağını belirten bir mesaj aldım. Kendi web sitelerindeki mesafeli satış sözleşmesinde '' SATICI olağanüstü durumlar dışında haklı bir nedenle Sözleşme konusu Ürün/hizmetin tedarik edilemeyeceğinin anlaşılması halinde TÜKETICI'yi bilgilendirerek onayını almak sureti ile eşit kalite ve fiyatta başka bir mal/hizmeti tedarik edebilir ve Sözleşme konusu taahhüdünü bu suretle yerine getirmiş sayılır. TÜKETICI'nin onay vermediği hallerde sipariş iptaline ilişkin hükümler uygulanır.'' denilmesine rağmen tüketiciye önemsemeyen bir tavır içinde sadece mail ve cep telefonuma gönderdikleri mesaj ile (olmayan ürünleri satmaya çalışıp benim gibi belkide bir çok kişiyi oyalayarak) siparişim iptal edilmiştir. Boyner gibi kurumsal bir firmanın bu tavrı eminimki kendilerine bir çok müşteri kaybettirecektir! Zaten ekşisözlük ve şikayetvar gibi sitelerde birçok tüketicinin aynı durumdan şikayetçi olduğunu göreceksiniz.

• Takım satın aldım. Üstünü göndermediler. Altı geldi. Böyle terbiyesizler. Stok yokmuş. Aldığım takımın bütün bedenleri satışta hala... İlk defa olmadı 5. benzer durum. şikayet oluşturdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eleştirilere katılıyorum geçen hafta ayakkabı aldım hiç alakası olmayan bir ayakkabı yollamışlar.

• Hocalar ben de gecen hafta stan smith aldim.Biri orjinal birini çakma yollamiş şere*szler.Bir de kullanilmiş sapsari olmuş ikisi de.Bir daha boynere bulaşanin kendi suçudur bu saatten sonra.Her gun onlarca kisi uyariyor burda

• Ayakkabı aldım numaradan dolayı 3 gün içinde iade ettim, bırakın paramı geri almayı tam 3 ay sonra alışveriş çeki verebildiler. Artık asla bulaşmam, ilk defa tüketici hakem heyetinin kapısını çaldırttılar bana.

• sipariş alıyorlar ama tedarik edemiyorlar çek gönderse neye yarar tekrar sipariş olsa yine göndermeyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: murataslanix

Paranızla rezil olmak isteyen alışveriş yapsın. Son 3 sipariş iptal. Güya aksiyonlar aliyoruz deyip iptal. 1 ay paranızı kullanıyr
    Siparişimi iptal etti THH verdim kazandım savunma bile yapmadılar.! aydır kararı uygulamıyolar icra ya vericem.
  • bir sürü tişört aldım gönderdiler. 1 tanede kazak aldım defolu cıktı iade ettim.
    paramı da hemen geri yatırdılar.
    benim şansıma herhalde...
  • Yeni BOYNER pişmanlıktır (son 6 ay)

• Boynerde yakinda konkortodo verir

• Boyner kodları genelde genel geçer olur eğer kodu kullandığınız paylasabilirseniz deneme şansımız olurdu.benim gibi birçok kişiye gelmemiş mesela en azından deneme imkanımız olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

Takım satın aldım. Üstünü göndermediler. Altı geldi. Böyle terbiyesizler. Stok yokmuş. Aldığım takımın bütün bedenleri satışta hala... İlk defa olmadı 5. benzer durum. şikayet oluşturdum.
    Gecmis olsun ama komik olmus biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Gecmis olsun ama komik olmus biraz

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

Takım satın aldım. Üstünü göndermediler. Altı geldi. Böyle terbiyesizler. Stok yokmuş. Aldığım takımın bütün bedenleri satışta hala... İlk defa olmadı 5. benzer durum. şikayet oluşturdum.
    genelde indirimli sattıkları ürünler bedenlerinin çoğu tükenmiş ürünler oluyor,ama bazen yeni sezonda da yeni serisi çıkmadıysa aynı ürünü satmaya devam edebiliyorlar;tabi bu sefer etiket fiyatından satıyorlar.
  • Düzelene kadar (umarım) bulaşmamak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.