Şimdi Ara

Boynerde 150 tl lik alışverişe shell den 30 lik yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boynerden 150 tl ve üstü alışverişe 30 tl shell den akaryakıt kampanyası var. son gün 30 nisan. detaylar linkde

http://www.boyner.com.tr/yardim2.aspx?utm_source=anasayfa&utm_medium=banner_shell&utm_content=btn&utm_campaign=shell_akaryakit#Tab=7

• "Puanların harcanması için kartın Shell Club Smart sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir." şeklinde bir uyarı var Boyner'de bana verilen sarı kağıtta.
    Ama elimdeki Money Club kartları sisteme kaydedemiyorum. İlla Shell Club Smart Card mı olması lazım şimdi?
  • quote:

Kampanyaya katılım için “SHELL” yazıp 1 boşluk bırakarak Club Smart veya Money Club kart numarası ile Boyner E-Ticaret Mağazası’nda 150TL ve üzeri alışveriş sonrası ekranda çıkacak veya SMS/e-mail ile ulaşan şifre Turkcell hatlar için 2313’e, Avea ve Vodafone hatlar için 0 532 754 25 52’ye kısa mesajla göndermelidir.

Money Club kart ta kampanyaya dahil verilen bilgiye göre..
  • Öyle fakat sisteme kaydedemediğimden dolayı gittim Shell Club Smart Kart aldım iki tane...
  • Money Club kart dediği Migros kartı mı?Bu kartla da benzin alınabilecek mi?
  • Arkadaşlar yeri değil ama bu fish cardla verilen %25 çekler var elimde boyner-benetton-network vs fishcardla yapılan alışverişlerde geçerli.İhtiyacı olan varsa ücretsiz kargo ile gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s****

Arkadaşlar yeri değil ama bu fish cardla verilen %25 çekler var elimde boyner-benetton-network vs fishcardla yapılan alışverişlerde geçerli.İhtiyacı olan varsa ücretsiz kargo ile gönderebilirim.

sevinirim adresi pm atabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elbette.Gönderiniz
  • Bu kampanya "16-30 Nisan 2013 tarihleri arasında Boyner E-ticaret Mağazası’nda işaretli markalarda Boyner Anahtar’la yapılacak 100TL ve üzeri alışverişlerin %20’si kadar hediye çeki kazanılır."
    ile birleşiyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Money Club kart dediği Migros kartı mı?Bu kartla da benzin alınabilecek mi?

Ben de onu merak ediyorum işte tam olarak... Elimde Money Club Card var fakat ShellSmart sistemine kaydedemiyorum.
  • kampanyaya katıldım.

Shell'den 30 TL yakit puaniniz kartiniza 10 Mayis'da yuklenecektir.Harcamadan once kartinizin Shell sisteminde kayitli oldugundan emin olunuz. Bilgi: 4442020

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecburen Shell Club Smart Card aldım, anca öyle kaydolabildim. Artık bekleyeceğiz bakalım 10 Mayıs'ı...
  • ben de sırf bu kampanyadan yararlanabilmek için shell club smart kart aldım ve kaydoldum.
    ilk kayıtta başlangıç puanı adı altında 50 puan 30/04/2013

ve 04/05/2013 tarihinde de kazanılan puan diye 3000 puan yüklenmiş.

10 mayıs puanı mı erken yüklendi veya bu puan başka bir şey midir anlam veremedim.

Sizlerde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalper

ben de sırf bu kampanyadan yararlanabilmek için shell club smart kart aldım ve kaydoldum.
    ilk kayıtta başlangıç puanı adı altında 50 puan 30/04/2013

ve 04/05/2013 tarihinde de kazanılan puan diye 3000 puan yüklenmiş.

10 mayıs puanı mı erken yüklendi veya bu puan başka bir şey midir anlam veremedim.

Sizlerde durum nedir?

şimdi baktim benim karta da yüklenmiş.sanirim erkenden yüklediler.toplam 3051 puan.

• Eşimle benim kartıma da yüklenmiş. Acaba ayın 10'u olmadan yakıt alsak bir sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim şu an...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Eşimle benim kartıma da yüklenmiş. Acaba ayın 10'u olmadan yakıt alsak bir sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim şu an...

aynı şeyi düşünüp sıkıntı olabileceğine karar verip opetten world kampanyası ile aldım. Ayın 10 undan sonra da shell e uğrarım artık :)
  • quote:

quote:

Eşimle benim kartıma da yüklenmiş. Acaba ayın 10'u olmadan yakıt alsak bir sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim şu an...

aynı şeyi düşünüp sıkıntı olabileceğine karar verip opetten world kampanyası ile aldım. Ayın 10 undan sonra da shell e uğrarım artık :)

Ben iki kartımla da aldım yakıtımı az önce. Herhangi bir sıkıntı yok. Siz de alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Ben iki kartımla da aldım yakıtımı az önce. Herhangi bir sıkıntı yok. Siz de alabilirsiniz.

teşekkürler.

• 30 TL lik yakıt almak için shelle gittim. 20 tl de karttan çektirdim pompacıya 50 doldurmasını söyledim.
    boyner kampanyasımı dedi, evet dedim. sonra pompa ekranından bişeyler yaptı yakıtın litre fiyatı 1,036 oldu daha sonra 11 litre civarı yakıt doldurdu.
    bu ne dedim, birşeyler anlattı boyner kampanyasında böyle oluyor falan dedi.

sonuç olarak 45TL ye denk gelecek kadar yakıt aldım.
    5 TL uçtu, pompacı böyle oluyor dedi. eyvallah dedik.
  • eğer isteyen arkadaşlar olursa boyner kampanyalarını söyliyebilirim fırsat buldukca boyner personeliyin denebilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.