Şimdi Ara

Boyner hopi kombosu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
11
Favori
32.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilmeyenler için hatırlatma yapalım; alışverişinizde hediye paracık kullandıysanız, alışveriş iade edildiğinde hediye paracıklar 72 saatliğine geri yükleniyor. hediye paracıkla ne alacağına karar veremeyenler için güzel yöntem. ayrıca bu şekilde farklı zamanlarda yüklenen hediye paracıklar birleştirilebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyner internet sitesinde urun çeşitliliği cok azalmış, aradigim urunleri bulamadim. Yakin zamanda stok yenilemesi olur mu acaba?

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. 500/200 ile aldığım ürünleri yarın kargo ile iade etsem hopi paracık iadesi ne zaman gerçekleşir. 400/150 bitmeden 10 ocağa kadar yetişir ise kombo yapmak istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

Mağazalarında da pek birşey yok.

• çark nerede arkadaşlar anasayfada heryere baktım yok ??

çark enrede hocam ? HOPI uygulamasında çarkı goremedım ben . ?

• eyvah eyvah, ock60, 400e150 ile birleşmiyoor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    çark 31 Aralık a kadar hergün 1 çevirme hakkı veriyordu bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluefour B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.Takip etmek lazım anlaşılan. Bİr daha ne zaman başlar acaba ?

• mağazadan iade etme durumunuz varsa bir kaç saat içinde paracık yüklemesi gerçekleşiyor. Yalnız burada kritik durum şu; paracıklar yüklenince bildirim gelmiyor, takip etmeniz gerekiyor.

• funky soul kullanıcısına yanıt

şu an yok.

• Neler aldınız arkadaşlar tavsiye de verin. Şu an ki hesapla 800 e 400 tl mi ödüyoru?

Teşekkürler. İadeyi yaptım hediye paracıklar 3 gün kullanım süresi ile geri yüklendi. 400/150 ile 200 hediye paracığı birleştirdim. 767 liralık mont 407 liraya geldi. Ödemeyi de 500/200 ile aldığım gift kart ile yaptım. Gift kart 300 liraya denk gelmişti. Yani mont 300 liraya gelmiş oldu. Hatta daha da aşağıya geldi çünkü gift kartımda 93 lira kaldı :) Kombonun kombosunun kombosu oldu benim için. Kaz tüyü kaliteli bir montu 300 liraya almak sweatlerin 300 lira olduğu zamanda benim için bedava  

• cagrxx kullanıcısına yanıt

400/150 oluyor. Ben bir adet mont aldım. Yarın 500/200 de aldıklarımı iade edip 200 paracık 150 indirim ile bir adet daha mont alacağım. 400/150 ile de sweat, kot ceket, pantolon vs alacağım

• Ya bu egift kodu halen gelmedi aradık kargo ile gelecek deniyor durumla karşılaşan oldu mu normal mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boynerde gecen haftaya gore az cok ürün cesidi artmis. Arti hopide 400/150 indirim var. Gift kartlari degerlendirmek isteyenler bir baksın.

Alacak ürün bulamıyorum. Fiyatları şişirme olmayan normal fiyatlı önerdiğiniz ürünler var mı

• Bulabildigimi attim, bazisinda son stok vardi bitti. Canta, tshirt pantolon aldim. Fiyatlar cogunluk şişirme, ama ben favorilerde olan bir canta alacaktim zaten, ustune de bedeni uyan bir iki sey denk geldi bana, oyle tamamladim sepeti. Öyle genel itibariyle ucuz marka veya urun kategorisi yok. Ben de sepeti tamamlamak icin cok ugrastim, insallah iptal etmezler.

Bende beden konusunda sorun yaşamamak için mağazaya gidip favorilediklerimi denedim. Alışverişimi 400 lere bölmek uğraştırdı. Sırt çantası almak istiyorum benimde ihtiyacım var. Öğrenci değilim 1-2 günlük seyahatlerde kullanabileceğim sırt çantası arıyorum. Siz hangi çantayı aldınız önerebilir misiniz

• Bana 2 tane lazimdi. Asagida linkleri var. Birinin hacmi 20, ötekininki 27 lt. Satis fiyati piyasa fiyatina hemen hemen.

https://www.boyner.com.tr/adidas-sirt-cantasi-1006291

https://www.boyner.com.tr/adidas-sirt-cantasi-1046993

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.