Şimdi Ara

Boyner holding backup hizmeti. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
29.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım bu konuda rekor bende tam 53 dk konuştu. Esasında şimdi düşündüğümde söyledikleri gayet mantıklı yardımcı olabilecek konular fakat günümüz teknoloji çağında artık her şeye cep telefonundan bağlanıp kolayca ulaşılabiliyor. Bunun için ayrıca üste para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Kendimi HAYIR'a şartlandırdım ve başardım
  • Az once benide aradilar aradiklari numara 05493660459 biraz konustum canim sikilinca yuzune kapattim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce beni aradılar. Çenesini ... abartısız yarım saat konuştu kadın. Musallat oldu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

Az önce beni aradılar. Çenesini ... abartısız yarım saat konuştu kadın. Musallat oldu resmen.

keşke beni de arasa da bir güzel bağırıp çağırsam..

hatta keşke herkes bağırıp çağırsa da bir daha aramamayı öğrenseler.

O kadar akıcı konuşuyo ki konuşmama fırsat vermiyo. Bi de ailenizin arabası ne dedi fiat bravo dedim. Ayda 30 lira sizi etkilemez diyo. Ailenin ekonomisti sanki. Neler var yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

Az önce beni aradılar. Çenesini ... abartısız yarım saat konuştu kadın. Musallat oldu resmen.

böyle arayanlara direkt bölüp

NE İÇİN ARADIĞNIZI 1 CÜMLEDE söyleyin diyorum

dinliyorum, hadi hoşçakal.

bitti.
  • Inanırmısınız salaklığıma geldi ve kart bilgilerimi alıp geçirmişler bana. Aradılar ve son iki hanesi falan filan diye aldılar kart numaramı. Yani ellerinde zaten var olan kartımın eksik hanelerinide benden öğrenmişler, bi düşünürüm belki daha sonra katılırım dedim kapattım. Bu arada sürekli denemişler çekmeyi bugün bankayı aradım ve kartımı kapattırdım ve paramı geri almak için talepte bulundum ayrıca internetten bakupın numarasını aradım buldum istemiyorum dedim bunun üzerine yine başka biri backup tan arayıp pişkin pişkin başka bi ücretten faydalanmam için bi saat kafamı ütüledi istemiyorum dedikçe üsteleyip durdu kapattmak zorundayım deyince tamam yarın tekrar aricaz dedi utanmadan iptalde etmiyorlar napıcam bilmiyorum

• Arkadaşlar lütfen yardım edinn!!
    Bugün aradılar bir sene önce aramışlar onaylamışım ses kaydı varmış..iptal edersem 305 tl taahhüt bedeli devam edersem 1200 tl ücreti varmış..ne belge gönderdiler ne imza attım. Ne yapabılırım ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Vossvoss

Arkadaşlar lütfen yardım edinn!!
    Bugün aradılar bir sene önce aramışlar onaylamışım ses kaydı varmış..iptal edersem 305 tl taahhüt bedeli devam edersem 1200 tl ücreti varmış..ne belge gönderdiler ne imza attım. Ne yapabılırım ??

Bence artık iyice abartmışlar.. beni de biri aradı bilmem ne onayı vermişim iptal etmezsem master cartınızdan para çekilecek dedi. iyi de ben kredi kartını uzun zamandır kullanmıyorum nasıl olur deyince o da sinirlendi. beyefendi master veya visa kullanmıyor musunuz dedi. iptal etmezsem onlardan para çekilecek dedi. Aklıma Amerikan expres geldi o an. yok benim sadece american expres kartım var dedim. inceleyip geri dönücez dedi. tabi engellediğim için geri dönemedi
    Diyeceğim o ki sallıyorlar kimden ne kopartırlarsa.

• vay arkadaş bunlar hala yaşıyormuş ya la
    az önce aradı beni, hopideki kadın profillerden birine bakarak aradı sanırım, giyotin hanım dedi. sesimin en kalın tonuyla buyrun sedef hanımcım dedim. kendi kurumunu tanıtacak 1-2 cümle sonra bey demeye başladı, sesimi iyice incelttim. ayol sedef hanımcım hastayım diye niye erkek muamelesi yapıyonuz saçlarını yoldurtma bana dedim burda muhabbet kıyağa sardı şakalaşmaya falan başladık.
    sonra olayı anlattı, fiyatlar hizmetler için çok uygun süpper bi iş yapıyorsunuz tatlım dedim. ulan tam tatlım derken patron odaya girmezmi, benim ses gene boru gibi. neyse öksürdüm falan gülmemeye çalıştım. patron gidene kadar boğazımı temizleme numarası falan zaman harcadım.
    patron odadan çıktıktan sonra "ama ben bu saydğın hizmetlerin hiçbirini kullanmıyorum sefil fukaranın önde gideniyim sedeeef. bak hastayım 1 haftadır hastaneye gidemiyorum sesim olmuş haarun gibi. bırak yılda 4-6 uçak bileti almayı, havaalanı olan şehre denk gelirsem gökyüzünü izliyorum. otel desen öğrenci yurduna falan denk gelip 1 gece misafir olursam "ohh be otel gibi yer akşam yemek derdim yok" diyorum kendi kendime. sende benim gibisin dmi kız, asgari ücretle çalışıyosun kesin. bak asgariden fazla alıyosan söyle kartının son kullanım tarihini istiycem ona göre" dedim. çat telefon kapandı

• Boynerden uzak durun.Geçen sene internet sitelerinden alışveriş yaptım. Sonra o ürünü hiç kullanmadan iade ettim.

Bunlar benim paramı eksik yatırmışlar.Ben bunlara bir kaç defa mail attım hiç birine cevap vermediler.

Sonra Tüketici hakem heyetine verdim bunları. 7 ay bekledim ve kazandım. THH savunma istemiş bunlardan. Savunma bile yapmamışlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.