Şimdi Ara

Boyner holding backup hizmeti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
29.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyner mağazasından kredi kartıyla aışveriş yapmıştım bir de indirim kartı forumu doldurmuştum. Geçenlerde biri aradı boyner holding adına ve back up diye bir hizmetten bahsetti. o an ne gibi olumsuz bir durumdaysan arıyormuşsun her türlü yardımı yapıyorlarmış.. işte araban yolda kaldıysa tamirci , dişin arıyorsa dişçi veya kapıda kalmışsan çilingir yolluyorlar . buna benzer şeyler . Baştan sadece 33 ytl ile bir yıl boyunca paket üyeliği dedi. ödemeler nasıl olacak diyorum adam bir sürü şey söyleyerek cevap veriyor gene de ödemelerin nasıl yapılacağını anlatmıyor. Açıkcası bir oldu bittiye getirip kabul ettirtmeye çalışıyorlar. Neyse ısrarlı sorularım sonucunda aylık 33 ytl olduğunu öğrendik. Daha sonra bana fazla geldiğini söyledim o zamanda eğer 3 tane kişi önerirseniz bir taksididi almıyoz dedi, daha da sonra ne oldu bilmiyorum ne anlattı artık 1 lira bile ödemeden bir yıllık paket alacaksınız dedi vs vs. Ama adam ne diyo idrak edemiyorum öyle tempolu konuşuyor ki. Neyse isterseniz size kitapcık yollayalım dedi. olabilir dedim sonra benden kredi kartımın son kullanma tarihini istedi.. Buyur.. Dİrek çekecekler parayı. Tabi bunu hiç kimseye söylemeyeceğimi belirttim. O da bana zaten sizin bilgilerinizi görüyoruz kredi kartınızın numaranızı söyleyebilirm dedi. Orda tepem attı. Demek kredi kartlarının numaralarını kendi bilg ibankalarında saklıyorlar. Tekrar istedi son kullnama tarihini. NAH diyerek (içimden ) kapattım telefonu.. Bana pek güvenli gelmedi yaptıkları şey dolandırıcılık olabilir mi ?

• Boyner grubunun tek kelime ile tarifini yapmak gerekirse: SAHTEKÂR ...
    Bu adamların yemediği nane kalmadı. Halkı defalarca dolandırdılar. İndirim kartı adı altında milyolarca insanın datalarını bankalara sattılar. HSBC bunlar sayesinde piyasaya girdi. HSBC kartı alanlara özel fırsatlar sunarken birden anlaşmayı bitirip, Akbank a bağlı Fish kartı piyasaya sundular. Millet ortada kalakaldı. Şimdi fish kart felan çıkartıyorlar. Back-up hizmeti ise tek kelimeyle dolandırıcılık. Sen sözde imkansızı istiyorsun. Onlarda yerine getiriyor. Aylık ödediğin ücret yanısıra, her istediğine yüksek rakamlı faturalar sunuyorlar. Boyner in öncelikli politikası müşteriyi ele geçirmek sonra da anasını ağlatmak. Geçmiş olsun diyerek, bu tarz sahtekarlardan uzak durmanızı öneririm.
  • geçen gün yemeksepetinden sipariş verdim 1 aylık bedava back-up hizmeti kazandımışım isim soyisim mail tel no soran bi form doldurdum sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterrr

geçen gün yemeksepetinden sipariş verdim 1 aylık bedava back-up hizmeti kazandımışım isim soyisim mail tel no soran bi form doldurdum sadece

bence bir ay sonra ararlar seni de. Öyle övüyorlar ki insan o an alsam mı diye düşünüyor.

@Goooooooooogle evet tam sahtekarlık. Kağıt üzerinde sahtekarlık gibi gözükmüyor ama şikayetlere baktım bİr kere üye olunca bir yıl iptal edemiyorsun.. Yani işin aslı bir yıllık ucreti bir kerede çekiyorlar ama kredi kartına taksit yapıyorlar. Kart iptal etsen bile ücretleri paşa paşa ödüyorsun. İşin üç kağıdı burda. TÜm Türkiye'deki boyner mağazalarına gelen binlerce kişiyi arıyorlar. Bana istediğim zaman iptal edebilirsin dedi kitapçık yollayalım dedi. istemezsen iptal ettirirz dedi. ama o an kredi kartımın son kullanma tarihini istedi. Yani baştan kredi kartından parayı çekecek. ve 12 ay takside bölecek.. İyi ki son anda vazgeçtim. İnternette baktım da bir sürü şikayet var gerçekten .

• Arkadaşlar
    Aynı olay basıma geldi en son kabul etmiş bulundum ayda 20 lira kartımdan cekilecekti. İptal ettirmek istedigimde
    Paramı geri iade edeceklerdi.
    Fakat hic bir sey imzalamamıstım.
    Bana posta gelecekti onu okuyup detaylarını inceleyip kabul edersem
    kartımdan para cekilecekti.
    Neyse 2 ay sonra posta geldi. kuryeyle aldım. alırken adam surayı imzalayın dedi.
    İmzalayıp aldım.
    eğer o imzaladıgım sey kabul ettigime dair belgeymis.
    Bundan 1 ay sonra kartımın ekstresinde 3 aylık olmak üzere 60 lira kesildigini gördüm.
    Acayip sinirlendim ve hemen aradım iptal ettirmek istiyorum.
    Böyle bi hizmet istemiyorum falan dedim.
    15 gün icinde iptal ettirebilirdiniz dediler.

Şu an hala her ay 20 şer lira kesiliyo kartımdan.
    6-7 ay olmustur..:((((
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

Arkadaşlar
    Aynı olay basıma geldi en son kabul etmiş bulundum ayda 20 lira kartımdan cekilecekti. İptal ettirmek istedigimde
    Neyse 2 ay sonra posta geldi. kuryeyle aldım. alırken adam surayı imzalayın dedi.
    İmzalayıp aldım.
    Bundan 1 ay sonra kartımın ekstresinde 3 aylık olmak üzere 60 lira kesildigini gördüm.

resmen sahtekarlık...

• quote:

Arkadaşlar
    İmzalayıp aldım.

:(((
    Boyner mağazasına karşı güvenim feci sarsıldı bu olaydan sonra. Ve alışverişimi kestim. Ancak hiç bir yerde bulamadığım bir şey orda varsa alırım . Bir de telefon görevlisi demez mi son kullanma tarihi söylemesen bile kartından para keserim ben senin diye . Tehdit de ediyor . İyice fitil oldum .. Burda çok büyük bir yasal boşluk var demek ki. Yada kimse ayda 20-30 ytl lik ödemeleri iptal ettirmek için hukuksal yola başvurmuyor. Telefonda bir öneriye he diyerek bu paranın çekilmemesi gerekir. Şartlar okunur kabul edilir imzalanır ondan sonra. Belki telefona başkası çıkacaktı e benim yerime evet diyecekti. Cünkü görevli bana hiç bir özel bilgi sormadı. Daha sonra mağazaya gidip bu durumu şikayet edeyim dedim ama kime şikayet ediyorsun ki zaten öyle olmasını isteyenler onlar ve durumu gayet iyi biliyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

Arkadaşlar
    İmzalayıp aldım.

:(((
    Boyner mağazasına karşı güvenim feci sarsıldı bu olaydan sonra. Ve alışverişimi kestim. Ancak hiç bir yerde bulamadığım bir şey orda varsa alırım . Bir de telefon görevlisi demez mi son kullanma tarihi söylemesen bile kartından para keserim ben senin diye . Tehdit de ediyor . İyice fitil oldum .. Burda çok büyük bir yasal boşluk var demek ki. Yada kimse ayda 20-30 ytl lik ödemeleri iptal ettirmek için hukuksal yola başvurmuyor. Telefonda bir öneriye he diyerek bu paranın çekilmemesi gerekir. Şartlar okunur kabul edilir imzalanır ondan sonra. Belki telefona başkası çıkacaktı e benim yerime evet diyecekti. Cünkü görevli bana hiç bir özel bilgi sormadı. Daha sonra mağazaya gidip bu durumu şikayet edeyim dedim ama kime şikayet ediyorsun ki zaten öyle olmasını isteyenler onlar ve durumu gayet iyi biliyorlar.

İşte telefonla onayı verince cekmiyorlar sana kargo geliyo kargoyu alırken imzalıyosun,
    O imza onayladıgının imzasıymıs o imzayı attıktan sonra parayı kesiyorlar.
    Tabi sen kargo imzası diye atıyosun o imzayı, üstelik imzayı attıktan sonra
    telefondaki onay tarihinden sonraki parayı da kesiyorlar.
    Ve bu 1 ay sonra haberin oluyor senin ekstreyi görünce.
    1 ay sonra da iş işten gecmis oluyor cünkü iptal ettirmek icin 15 gülük bi süren var.

Babam savcı kendim hukuk 3. sınıf öğrencisiyim malesef yapabilecek bir sey yok.
    1 yıl bekleyecegim.
    Anlasma 1 yıllıkmıs cünkü.
    ondan sonra yenilemeyecegim dogal olarak..

Hee aklıma gelmisken,
    madem böyle bi olay oldu dönüşü yok artık, dedimki su backup ı kullanayım, bana göre bir servisi var mı falan diye,
    verdikleri her servisin bir olayı var yani her hangi bir servisi kullanmanız pek bi olası degil.
    kullansanız bile yine para sizden cıkıyor.

Anca telefonla arayıp su eczane nerde, bu cicekci nerde gibi sorular sorabilirsiniz ücretsiz olarak:(

• O bu değil de back-up olayı güzel birşeymiş.
    Fish kartım geldiğinde sanırım 3 aylık bedava back-up geldi. geçen aydı sanırım kapıda kaldık. İçerde unutmuşuz. Aradık çilingir gönderdiler. 5 kuruş ta para ödemedik.
  • benide 2 kez aradılar boynerden ama şehir dışındayım dedim
  • Arkadaşlar çok ön yargılı davranıyorsunuz? Boyner in Hsbc ile ilgili olaylarını falan bilmem, ama Back-up konusunda bir kaç bir şey yazmak istiyorum. Gerçi son mesajın üstünden aylar geçmiş... Burası da forumda başka bir şey ararken denk geldi.
    Neyse, 1 yıldır kullanıyorum Back-up ı, yolda ufak bir kaza yaptım, back-up ı aradım çekici hemen geldi ve arabayı çekti, üstüne aracın serviste olduğu 1 gün boyunca bana ücretsiz araba temin etti. Bir kerede kapıda kaldım, anahtarı içerde unutup çıkmışım aradım hemen çilingir gönderdiler, hiçbir artı ücrette ödemedim. Mutlakakı ücretli hizmetleri de var ama yolda kaldığınızda 12 ay boyunca ödediğiniz 30 lirayı düşünmüyorsunuz o şartlarda yeri gelir 300-500 lirayı gözden çıkarabilirsiniz. Ben savunucusu gibi olmakta istemem ama bilgilendirmek istedim. Mesela bir arkadaşım var, o da üye oldu ama hiç kullanmadı mesela back-up, sizde düşünün hiç kullanmam ihtiyacım olmaz diyorsanız zaten üye olmayın...

• az once de beni aradılar. vıdı vıdı anlatırken 2 kez normal sesle ''ne kadar'' dedim cevap vermedi üçüncü de bi bagırdım NE KADAAR FİYATII?? diye bayan korktu ve 33 tl dedi. istemiyorum dedim anlamadı, tek kelime söyleyip , yüzüne kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar çok ön yargılı davranıyorsunuz? Boyner in Hsbc ile ilgili olaylarını falan bilmem, ama Back-up konusunda bir kaç bir şey yazmak istiyorum. Gerçi son mesajın üstünden aylar geçmiş... Burası da forumda başka bir şey ararken denk geldi.
    Neyse, 1 yıldır kullanıyorum Back-up ı, yolda ufak bir kaza yaptım, back-up ı aradım çekici hemen geldi ve arabayı çekti, üstüne aracın serviste olduğu 1 gün boyunca bana ücretsiz araba temin etti. Bir kerede kapıda kaldım, anahtarı içerde unutup çıkmışım aradım hemen çilingir gönderdiler, hiçbir artı ücrette ödemedim. Mutlakakı ücretli hizmetleri de var ama yolda kaldığınızda 12 ay boyunca ödediğiniz 30 lirayı düşünmüyorsunuz o şartlarda yeri gelir 300-500 lirayı gözden çıkarabilirsiniz. Ben savunucusu gibi olmakta istemem ama bilgilendirmek istedim. Mesela bir arkadaşım var, o da üye oldu ama hiç kullanmadı mesela back-up, sizde düşünün hiç kullanmam ihtiyacım olmaz diyorsanız zaten üye olmayın...

Evet hizmet mantık olarak çok güzel . Sloganları da iyi "Kimi arayacağınızı bilemediğinizde bizi arayın." Ama diyecekleri şu, hizmet bedeli yıllık 396 tl isterseniz bunu kredi kartına 12 taksit yapabiliriz o da aylık 33 tl olur. Ayrıca bir yıllık para peşin alındığı için, ancak bir sene sonra ,sistemi yenilemek istemiyosanız sistemden çıkabilirsiniz. Yani boyner parayı peşin laıyor ama banka taksitlendiriyor. Şöyle düşünün iş yeri sigortası yaptırdınız. yıllık parayı peşin ödediniz haliyle. ve 6 ay sonra parayı geri alabilir misiniz . Hayır.. peki en başta sigorta şirketi dedi, bunu taksit yapalım siz bankaya borçlanın. öyle yaptınız 6 ay sonra iptal ettirmek isteediniz parayı iade ederler mi ?hayır.. Peki siz sigortayı sonlandırmak istiyorum demezseniz her sene o parayı kredi kartından çekerler mi.. Evet

Bunları söylesin ondan sonra herkes hesabını yapar araştırır ve tekrar geri dönerek hizmeti satın alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Ocak 2010; 12:57:50 >

• Dönem sonu geldiğinde iptal ettiririm diye düşünen arkadaşlar...
    Döneminizin sonuna iki ay falan kaldığında firmayı arayıp,iptal için ne yapacağım v.b.gibi sorular sorup olayı öğrenin...
    Tahmin ederim ki imzalanan sözleşmede...Taraflar sözleşme bitimine (atıyorum) bir ay kala iptali bildirmezse sözleşme tekrar uzar...derler...Haberiniz olsun...
  • ben bu hizmetin tam 3 senedir üyesiyim ve şimdiye kadar hiç kullanmamama rağmen aman bi kenarda tedbir olsun diye üyeliği sonlandırmadım. Fakat bugün o beni üye yaparken hertürlü hizmet verdiklerini anlatan her zor anımızda her türlü yanımızda olucaklarını söyleyen boyner bback up hizmetini aradım ve tam 45 dk telefonda beklememe rağmen bağlanamadım. Allah korusun o kaza anında hemen ambulanstır hastanedir yada can sağlığında sorun yoksa kiralık araçtır v.s. sunacak olan kişilere ulaşmak için acaba kaza anında hangi kişi 45 dk bekler????? Ve üstüne sonuç alamadan.... Neyse istediğim hizmet kiralık araçtı bana ücretli olarak sunabileceklerini söylediler Tepem hepten attı zaten sinirlerimi bozdular. bunun üzerine hizmetten ayrılmak istediğimi üyeliğimin iptalini istediğimi söyledim ve neymiş ilk 15 gün yasal sürecim varmış şuan o süre dolmuş iptal ettiremezmişim. böyle bir saçmalık olamaz bana telefonda evimize aldığımız mobilyayı ne kadar süre içinde değiştirebileceğimizi söylüyorlar. bu hizmet mobilyamıdır mobilyaylamı kıyaslanmalıdır??? Anladımki boyner back up tam bir fiyasko, diğer isimleri sahtekarlık dolandırıcılıksa bence uymakta.... Sakın arkadaşlar ben oyuna geldim sizler gelmeyin....

• Bugün de beni aradılar telefondaki bayan arkadaş 20 dakika boyunca beni ikna etmeyi denedi. Back -up ile ilgili herşeyi 20 dakikada anlattı. Ama benim zaten almaya niyetim olmadığından hiç geri adım atmadım. Ben geri çevirdikçe bayanın ses tonu sertleşmeye başladı. Aylık maaşımdan alında arabama kadar herşeyimi sordu, 20 lira sizi etkilemez falan filan gibi şeyler söyledi. Ayrıca kaskonuzun belirli özelliklerini iptal ettirin o desteği zaten biz veriyoruza falan getirdi. Daha sonra bir anda yöneticisinin konuşmaya devam edeceğini söylerek başka bir bayana sözü bıraktı. Bu sefer o anlatmaya başladı. Ben yine almak istemediğimi söylediğimde iyi be sizin vaktinizi almayalım deyip telefonu yüzüme kapattı.
  • bügün aynı şekilde benide ardılar. aynı methiyeleri banada dizdiler. muhtemelen kullanamayacağım bir sürü hizmeti hiç bir yerde bulamayacağım bir şeklide anlattılar. vede banada hiç bir özel bilgi sormadılar. ilk başta anlattıklarını sabırla dinledim. daha sonra hızlı bir şekilde diğer kardeşlerimin ismini öğrenip onlarıda aile paketine dahil edip üye yapmak istedi. bende biraz araştırayım size dönerim dedim. dediğimi biliyorum! eleman birden sinirlendi. nereden araştıracaksınız, neden araştıracaksınız, bu yaptığınız bizi üzüyor gibi şeyler söylemeye başladı. haklarında kötü şeyler yazıldığını vede bunu rakiplerinin yaptığına getirmeye çalıştı. özelliklede ısrarcı olması bende iyice güvensizlik oluşturdu. ücret olarak banada 27 denildi gibi hatırlıyorum. telefonu kapatırsam dosyamın kapanacağı ile de tehtid etti vede kardeşlerimin bundan mahrum kalacağını söyledi ki işte orada gerçekten çok üzüldüm :). en son iyice uzaklaştığımı anlayınca yaklaşık 25 dk lık telefon görüşmesini sinirlenerek vede sitemle kapattı. bu yaptıklarının aylık 27 lira ile karşılanamayacağını , neden bir firma kar etmediği bir iş yaptığını sorduğumda ise; bunun müşterilerine karşı bir jest olduğunu onları düşündükleri vede sevdikleri için yaptıklarını söyledi.
    vesselam bende katakulliye getiriliyor gibi bi izlenim bırakıldı ki araştırdıktan sonrada belki üye bile olabilirdim. demek araştırmamı istememelerinin nedeni buymuş. araştırdıktan sonra öğrenmiş oldum. evet belki hizmetleri doğrudur o dediklerini yapıyorlardır, veya yapmıyorlardır sadece kuru kalabalıktır. ayrıca ne zaman işeme yarayacağı, bunların ne zaman karşıma çıkacağıda başka bir husus. 112 yi arayamayacaksam, bir sinema biletini gidip kendim alamayacaksam çokda ortalıkta dolaşmamalıyım gibi geliyor.
    üye olcak arkadaşlara tabikide üye olmayın diyemem çünkü üye değilim, işin iç yüzünü bilmiyorum, ama o ısrarla oldu bittiye getirmeye çalışıp, işin arkasında başka birşey var izlenimi uyandıran, sinirle telefonu yüzüme kapatan elemanla konuştuktan sonra pekde bilmek istemiyorum. ama üye olacak arkadaşlara iyice araştırmalarını naçizane tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maharet -- 24 Haziran 2010; 18:55:04 >

• beni 5 gündür aralıksız arıyorlar bıkmadan sıkılmadan.En son bu gün açtım telefon çekmiyo kapatın sonra ararsınız dedim 5 dakka sonra geri dödüler kişisel bilgileri alıyorlardı kredi kartınız varmı dedi yok dedim ne arar ailenizin bireyinde varsa ondanda alabiliriz dedi tarihi geçti dedim daha halen tarihini falan ögrenebilirmiyim diyo en son dayanamayıp sonra arasınız dedim peki pazartesi günü ararız dediler bende tabi tabi diyip kapattımarasada açmam bundan sonra
  • boyner den elbise alıyorum, öğrenciye büyük indirimleri oluyor ya...
  • beni de aramışlardı. iyi saçmalıyolar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.