Şimdi Ara

BOYNER'DE 100/50 VE 300/100 PARACIK (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
17
Favori
45.186
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orası öyle ama normalde almaya kalkışsam montla ayakkabıyı alabilirdim o paraya, şimdi ise 10 parça ürün almış oldum. İyi yönden bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shell kampanyasına katılmak için alışveriş yapmadan önce Boyner Anahtar almak zorunlu mu? Yoksa boyner anahtar olmadan alışverişi yapıp fiş ile boynere gidip boyner anahtar alabilir miyiz?

Kampanya 14 – 30 Kasım 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Boyner, Boyner Evde, Boyner Sports,www.boyner.com.tr Mağazaları'ndan Boyner Anahtar'la tek seferde en az 300 TL ve üzeri alışveriş karşılığında kampanyaya katılan Shell İstasyonları'ndan 30 TL değerinde akaryakıt ve otogaz (Hediye Shell Smart Punalar) hediyesi verilecektir. Kampanya nakit ve kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Gift Card alımı ve kullanımında akaryakıt hediyesi kazanılamaz. Fiyatlara KDV dahildir. Yakıt hediyesini Shell'de kullanmak için Shell ClubSmart kart sahipliği zorunludur. Yakıt hediyesi için Boyner Mağazaları'ndaki tek seferde 300 TL ve üzeri tutarındaki fatura ibrazıyla kampanya şifresinin yer aldığı sertifika alınmalıdır. Sertifika temininin ardından, kampanyaya katılım için "SMART" yazıp 1 boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numarası ile kampanya şifresi 2 Aralık 2015 gün sonuna kadar tüm operatörler için 2313'e kısa mesajla gönderilmelidir.

• 100/50 hopi ve 20 tl çek ile boynerden yapılacak alışverişlerde ürünlerin rayiç ve piyasa degerinden %30 fazla olması halinde hiçbir anlamı kalmıyor. Piyasa degerinden kastım magaza fiyatları değil morhipo/markafoni/trendyol gibi site fiyatlarıdır. Morhipoda 49 ve hatta 39 tlye alabileceğiniz pier cardin ya da us polo gömleği 79 tlye çek ve hopi kampanyasıyla boynerden aldığınızda bir anlam ifade etmiyor ve kazanç sağlamıyor. Vesselam boynerdeki birçok ürün çok pahalı. Arkadaşlar buna dikkat ederse gerçek anlamda bu kampanyayı değerlendirmis olur.

• Sonunda bitirdim alışverişi :)

Dün colombia ayakkabı aldım su geçirmez diye neyse okudum ettim meğer koku yapıyormuş vazgeçtim.

Bugun geçen sene avm de dediğim Kemal tanca ayakkabıyı gördüm yüzde yüz deri, mağazada 199 tl di BOYNER de 229 tl di onu ekledik 80 liraya kazak aldık. Forumdan sağolsun bir arkadaş 75 tl lik çeki 20 liraya sattı 250 liraya almış olduk bu sepeti.

Gelen 100 lira paracık ile de geçen ay avm de gördüğüm 209. Tl lik mavi montu (mağaza aynı fiyat) 200/50 morhipo çek ile (hesabımda yüklüydü) 6 tl avantajix iadesi ve 100 lira hopi paracık ile 55 tl ye getirdik.

Yani mağazadan almaya kalsam 480 lira ödeyeceğim sepete 300 lira ödemiş bulunduk.

Ben daha fazla kar ettim sanıyordum :D

• Deli para harcadı millet.. Güzel para topladı boyner..
    Alan memnun.. Veren razı.. :)

• kapitalist düzenin yeni oyuncağı hoppi :D

puan verdikce harcıyorsun bunun sonu bucagı yok ama 1 defalık bende yapıcam mont ve kazak almam lazım .D

mont önerisi alabilirim.
  • Bu kampanyadan aldığımız ürünlerin değişimi konusu nasıl oluyor?
    155 liralık alisveris yaptim ve 87tl odeyerek ürünleri aldım ama ikisi de istediğim gibi çıkmadı. Magazadan aynı fiyatli başka ürünler alsam olur mu ki? Kampanya sayfasında değişimde de hopi geri alınır yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Arkadaşlar bende hopi seçeneklerinde 100 e 50 hopi yok yahu . Başına böyle bir durum gelen oldumu ?

edit:Aradım müşteri hizmetlerini ve 2 defa iptal ettiğim siparişleri 1 hak olarak tanımlamışlar o yüzden siparişi gerçekleştiremiyormuşum. :(

Bende de aynı durum var, kampanya tekrar çıkmıyor. Ne yapmak lazım?
  • hesabımda 160TL hopim var alacağım ürün 319TL bunu en mantıklı şekilde nasıl kullanabilirim??? acil yardım lütfen. Birde bazı arkadaşlar hopi ile ödeme yapıp hopi kazanımından bahsetmişler denedim ama ödeme sayfasında hopi kazanımı sıfır olarak görünüyor bu konuda da bilgi verebilir misiniz???

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Bska bi telefon numarasi ile kayitli hopiden deneyin olur

• Hocam yapabilecek tek şey şu, siparişi iptal edecekseniz sonra çevrenizde ki bir telefon numarası ile yeni bir hopi hesabı açıp iptal ettiğiniz siparişi yeniden vereceksiniz. Eğer sizde benim gibi daha önceden sipariş verip iptal ettiyseniz onu 1 hak olarak tanımlıyor ve toplamda 3 hak dan sonra bu kampanya dan faydalanamıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken husus BOYNER sipariş iptalinde hediye çekini iade etmiyor. Ha boyner15 gibi kıytırık bir indirim kodu kullandıysanız problem değil ben forumdan 20 liraya 75 tl indirim kodu almıştım :)

Alternatif olarak morhipo ya bakınız . Ben mavinin montunu alacaktım. Morhipo da da aynı montu buldum hediye çeki ile daha mantıklı oldu morhipo dan almak. (forumda 200/50 indirim çeki satılıyor)

Morhipo’da BOYNER in aksine indirim çeki ve hopi birlikte kullanılabiliyor. Hopi kampanyasında yararlanamıyorsunuz ama hem paracık harcayıp hemde hediye çeki kullanabiliyor sunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 18 Kasım 2015; 5:04:19 >
  • 23 Kasım'a uzamış. Sömürün!!

• Arkadaşlar boyner sitesinde sorun yaşayan tek ben myim? Tefal reklamı var basıyorum ürün yok diyor, Philips Hue reklamına basıyorum yok diyor. Shell kampanya detaylarına basıyorum iç çamaşırı çıkıyor. 2-3 tarayıcı ve pc denedim aynı. Bir şeyler alacağım ama olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

Bu kampanyadan aldığımız ürünlerin değişimi konusu nasıl oluyor?
    155 liralık alisveris yaptim ve 87tl odeyerek ürünleri aldım ama ikisi de istediğim gibi çıkmadı. Magazadan aynı fiyatli başka ürünler alsam olur mu ki? Kampanya sayfasında değişimde de hopi geri alınır yazıyor.

Benimde aynı durumda i ürünüm vardı , m.hlerine sorduğumda ilk hopiniz silinecek sonra değişim yaptıgınızda geri gelicek dedi ( sadece numara değişikliği , aynı ürün yani ) , fakat geri gelmedi bende m.hlerini tekrar aradım , incelenicek size geri dönülecek dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Hocam yapabilecek tek şey şu, siparişi iptal edecekseniz sonra çevrenizde ki bir telefon numarası ile yeni bir hopi hesabı açıp iptal ettiğiniz siparişi yeniden vereceksiniz. Eğer sizde benim gibi daha önceden sipariş verip iptal ettiyseniz onu 1 hak olarak tanımlıyor ve toplamda 3 hak dan sonra bu kampanya dan faydalanamıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken husus BOYNER sipariş iptalinde hediye çekini iade etmiyor. Ha boyner15 gibi kıytırık bir indirim kodu kullandıysanız problem değil ben forumdan 20 liraya 75 tl indirim kodu almıştım :)

Alternatif olarak morhipo ya bakınız . Ben mavinin montunu alacaktım. Morhipo da da aynı montu buldum hediye çeki ile daha mantıklı oldu morhipo dan almak. (forumda 200/50 indirim çeki satılıyor)

Morhipo’da BOYNER in aksine indirim çeki ve hopi birlikte kullanılabiliyor. Hopi kampanyasında yararlanamıyorsunuz ama hem paracık harcayıp hemde hediye çeki kullanabiliyor sunuz..

Ayrıntılılı bilgi için teşekkürler, bende arkadaşımın hopi hesabından aldım.

• Boyner15'i kullanıp da kargoya verilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bandersnatch167

Boyner15'i kullanıp da kargoya verilen var mı?

Evet dün aldım bot bugün kargoya verildi.
  • beyler yazmıyım yazmıyım dedim ama baştan sona okudum ya ne karışmış muhabbet :D nerden ne kazanacağımı anlamadım ya la :D zekiyimdir aslında :P
    530 tl lik bir alışverişim olacak boyner de. 25 tl hopim var. bunu maksimum kaça düşürürüm ?
    boyner15 ile birleştirip yüzde 15 kullanıp hopiden -25 düşsem. 425 e gelicek mi ? + 100 hopi kazanıp + avantajx + shell mi kazanıcam :D cok mu bokunu cıkardım yoksa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nundina1st

quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

Bu kampanyadan aldığımız ürünlerin değişimi konusu nasıl oluyor?

Benimde aynı durumda i ürünüm vardı , m.hlerine sorduğumda ilk hopiniz silinecek sonra değişim yaptıgınızda geri gelicek dedi ( sadece numara değişikliği , aynı ürün yani ) , fakat geri gelmedi bende m.hlerini tekrar aradım , incelenicek size geri dönülecek dedi.

Cevabınız için teşekkürler.
    Ben hopiyi çoktan kullandım. Değişimde hopiyi de ödeyin derler mi?

• var iki ayrı siparişim kargoya verildi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.