Şimdi Ara

Boyner 40a20 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
25
Favori
27.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taksitli ödeme seçmişseniz ondan hata veriyor. Tek çekim de siparişi onaylıyor.
  • Ancyraa kullanıcısına yanıt
    taksitlide peşinde farklı kartlarda da hep aynı hata
  • 31 araliga kadar gecerli kod yukleyeyim hesaba dursun elbet bir sey denk gelir

Haber veren arkadasa tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 15 Ekim 2015; 15:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar facebook olmadığı için, kupon alamıyorum, fazladan alan varsa 1 adet verebilir mi, çocuğa ev ayakkabısı alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Mobil de kargo ücretsiz, sakın atlamayın..

http://www.boyner.com.tr/urun/nike-sandalet-1435810-518825333-0-0.html?FromOrder=1

Ben bundan aldım, hem indirimli, hem kargo ücretsiz, hemde 20 tl ile çok iyi fiyata geldi. Hemi de son üründü:)

bundan haberim yoktu. Mobilden bir kot pantolon aldım 44 liraya geldi. Teşekkür ediyorum size ve konuyu açan arkadaşa

• 4 adet boxer, indirim koduyla beraber 25 tl ye gelicek fakat ödeme kısmında takıldım kaldım, banka kartımdan çekemedi bir türlü kaç defa denememe ve bakiyem olmasına rağmen
  • şuanda sosyal paylaşım sitelerine erişimim engelli olduğu için giremiyorum. kod kullanmayacak arkadaş varsa alabilir miyim
  • Edit: Hepsi kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 16 Ekim 2015; 0:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

mobilde bilinmeyen bir hata oluştu diyor ödeme yapmıyor niçin

bendede aynı hatayı veriyordu, birkaç kere deneyince siparişi onayladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destan70 -- 15 Ekim 2015; 16:15:31 >
  • teşekkürler en altdakini kullandım indirim yapdı.

• cepten alabilen oldu mu ? kargosuz olacak diye mağazalara dolaşmak zorunda kalmayalım.
    EKLEME : ya taksiti beğenmedi, ya vakıf World.ü...
    cepten : paraf ile diğer banka seçerek nakit alım yaptı.

teşekkürler MAXTREME hocam, ben de en üstteki ile indirim kullandım. @maxtreme
    (kendi kuponumu mağazaya sipariş verip kullandım, cepten ücretsiz kargoyu görünce iptal ettim ama tekrar kullandırmamıştı.)
    ve teşekkürler Ancyraa hocam, cepten kargo ücretsiz bilgisi iyi oldu.
    @Ancyraa

bu arada pantolon aldım. 40 küsür olanlardan başlayıp bakabilirsiniz. benim istediğim 49, küsürdü. 30 TL ye gelmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 15 Ekim 2015; 16:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnkrc

4 adet boxer, indirim koduyla beraber 25 tl ye gelicek fakat ödeme kısmında takıldım kaldım, banka kartımdan çekemedi bir türlü kaç defa denememe ve bakiyem olmasına rağmen

hangi 4 tanesi acaba? ben 15den aşağı boxer bulamadım
    şimdi buldum 3lüsü 30a olan varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ns.xombe -- 15 Ekim 2015; 16:34:45 >
  • Ben Alexin resmini koydum

• işteopalyaçobenim İ kullanıcısına yanıt
    Olmuyor.
    https://store.donanimhaber.com/2d/a1/85/2da185535eb66be124e231ba93ac23e8.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 15 Ekim 2015; 16:51:47 >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler
    size yakın bi mağaza seçerseniz 7 tl kargodan yırtarsınız.
  • dirkpitt19788 D kullanıcısına yanıt
    cepten al hocam. eve gelir ve kargo ücretsiz.
  • T-shirt ihtiyacım vardı mobil uygulamayı kullanınca kargo ücretsiz oldu.Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • Valdeor kullanıcısına yanıt
    hocam kişiye özel mi yoksa mobil kullanan herkese mi ücretsiz kargo.
  • Mobilde her kullanıcıya ücretsiz kargo..
  • 3 tane
    the don xl
    30 tl kargo ucretsiz
    Tek cekim tabi taksit yaptirmadi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 15 Ekim 2015; 17:17:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.