Şimdi Ara

Boyner 40a20 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
25
Favori
27.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok paracıklarda limit olmuyor diye biliyorum.
  • Teşekkürler faydalandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3ASKAN

100e tamamlayınca daha sonrasında kullanılmak üzere 30 lira paracık veriyor.

40/20 de yapabiliyor muyuz 100 e tamamlayip 30 paracik kazanmayi

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Aynen bu olay yapabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J3ASKAN kullanıcısına yanıt
    Su anda oluyor ama sanırım bunu fark edip duzeltirler

• 103 liralık sepetim vardı.hopi ekledim 100e30 hediye.ayrıca 20 çek düştüm 83 ödedim 30 hopi geldi.bende 100 hopi vardı onla ödeyim dedim ama hopi ile ödeyince çek kabul etmedi.

• Girince gördüm hesaba 20 tl çek tanımlamışlar ama pek bi şeyde kullanılmıyor galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günler sınırsız kod alınabiliyordu. Şimdi 1 ay içinde 1 kez katılabilirsiniz diyor. Var mıdır açığını bilen ?
  • ödeme kısmında Alışverişi Tamamla ya tıklıyorum herhangi bir tık yok. ödeme yapamıyorum.
  • enteresan bişey oldu, sipariş ekranında indirim kodu düşmüş rakama onay vermiştim eminim ama kredi kartı provizyonda indirimsiz rakam yansıtılmış. boyner sitesine girip sipariş kontrolü yaptığımda hakakten de indirimsiz fiyattan sipariş geçilmiş görünüyor.

kredi kartından onay sayfasında gösterilen rakamdan farklı bir tutar nasıl çekebiliyorlar?

not: sipariş iptal oldu diyenler için siparişte değişiklik yok, ne aldıysam o görünüyor sipariş detayında. 50 tl toplam tutar 30 tl ödemiştim onay sayfasında ama sipariş takibi ve banka provizyonunda 50 tl çekilmiş görünüyor. siparişi iptal ettim hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 19 Ekim 2015; 16:03:22 >
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    bunuda mı yapmışlar Boynerler? Çok ayıp ya...
  • Siparişinin biri iptal oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

İlk günler sınırsız kod alınabiliyordu. Şimdi 1 ay içinde 1 kez katılabilirsiniz diyor. Var mıdır açığını bilen ?

face hesapları... çerezleri temizleyip farklı face hasebı ile alınabilir, ihtiyacı olana...
  • böyle alışverişlerde sanal kartınızı limit vererek kullanın başının ağrımasın. ben bonusa 6 taksit olarak aldım 26.4tl tutarındaki ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIME -- 19 Ekim 2015; 18:50:05 >
  • 1 tane siparişim vardı iptal edilmiş, bilgisi olan varmı?
  • Arıyorum neden iptal ettiniz diyorum stok var kartınız onaylanmamış diyor ya delirtecekler

• çeki seçince şu uyarıyı veriyor
    İndirim kuponu Giftcard alımında ve kullanımında, ayın yarısı kampanyasında, bisikletlerde, kondisyon aletleri, akülü araba, saat&gözlük, mücevher&kuyum, ev reyonlarında (YKM Home hariç) , Barbie ve Hot Wheels?te, elektrikli reyonları, kitap/dergi, kırtasiye ve CD/müzik, ve All Dergisi alışverişlerinde ve kozmetik reyonunda geçerli değildir.
  • 3 tane kupa bardak aldim ben de 21 liraya tesekkurler.

• benim siparisim geldi, haber veren arkadasa tesekkurler

• siparişim ürünün tedarik edilememesi sebebiyle iptal edilmiş. acısını cikarmam lazım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.