Şimdi Ara

Böyle yaşanır mı ? küçük bir paragraf yazdım okuyun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dayanamıyorum artık gücüm kalmadı.2 yıl öncesine kadar herşey güzel gidiyordu ta ki peder annemi dövene kadar evet her akşam peder sarhoş gelir anneme vururdu bende araya girmek istemezdim hiç çünkü karı koca nede olsa bunca yılın hatrı var 22 senelik evlilik hiç bir zaman babamın anneme el kaldırdığını görmedim.Çekip konuştum pederle bir sıkıntın mı var neden eve sarhoş geliyorsun ne yaptı o kadın sana vuruyorsun dedim.Sen karışma bacaksız dedi bir tokatta bana attı sustum odama çekildim

Bu anlattıklarım 2 sene onceydi şimdi ben 2 senedir üniversitedeyim ve annemi ararım sorarım her seferinde iyi olduğunu söyler bu gece aradım annemi hastelik etmiş annemde babamın aldattığını öğrenmiş tabi bunun üzerine burnunu kırmış annemin şimdi çok sinirliyim trabzonda okuyorum ilk uçakla istanbula gideceğim saygım vardı ama bu kadarına göz yumamam ne yapmalıyım bana bir fikir verin pederi aradım birşey olmamış gibi gene iyiyim evlat sen nasılsın dedi ama olanları bildiğimi bilmiyor 2 senedir hep ızdırap çektiriyormuş annemle konuştum olanları öğrendim dedim bakalım geliyorum istanbula dedim annem oğlum gelme biz ayrılacağız dedi ama kendimi tutamıyorum mutlaka yüzleşmem gerekiyor sizlerden fikit bekliyorum

• Ana haberde kadin cinayeti haberi olmasini istemiyorsan kadincagizi bir sekilde kurtarmaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun.Aynı sorun 3 sene önce bende de vardı.21 Yıldır evlilerdi annem ile babam.Sonradan babam başka birini bulduğunda annemi dövmeye başlamıştı ve BOŞANDILAR.Eğer baban başka birini buldu ise ve artık anneni istemiyor ise bence bosansınlar.Çünkü babam bana derdi ki "iyi ki boşandık oğlum çünkü ben evde anneni dövseydim daha mı iyi olurdu?" bunu söylerdi ve hakkıdır da.Öncelikle konuşun baktın olmuyor istemiyor mecburen boşanacak.Ama boşanırken nafaka almayı unutmayın.Ha bu arada Baban ile iletişimini kesme.Bu iş annem ile baban arasında.Sadece babanı bu işleri konuşarak halledelim diye öneride bulunabilirsin.

• Bu düzen böyle devam ettikçe hiçbişey yapamazsın. Annen büyük ihtimal komşu akraba ne der bu yaştan sonra vs diye ayrılmayacak ''baba''ndan. Sonra bidaha dövücek olmadı sokağa atıcak. Polisten koruma falan isteyeceksiniz polis koruma vermeyecek. Sonra yarın öbür gün o it annene bıçağı takarda kadıncağız ölürse ahkam kesip 2 kelime konuşacaklar bu baştakiler sadece.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

Öncelikle geçmiş olsun.Aynı sorun 3 sene önce bende de vardı.21 Yıldır evlilerdi annem ile babam.Sonradan babam başka birini bulduğunda annemi dövmeye başlamıştı ve BOŞANDILAR.Eğer baban başka birini buldu ise ve artık anneni istemiyor ise bence bosansınlar.Çünkü babam bana derdi ki "iyi ki boşandık oğlum çünkü ben evde anneni dövseydim daha mı iyi olurdu?" bunu söylerdi ve hakkıdır da.Öncelikle konuşun baktın olmuyor istemiyor mecburen boşanacak.Ama boşanırken nafaka almayı unutmayın.Ha bu arada Baban ile iletişimini kesme.Bu iş annem ile baban arasında.Sadece babanı bu işleri konuşarak halledelim diye öneride bulunabilirsin.

Ben geçici bir hevestir diye fazla üzerine gitmedim babamın ama bu kadarı fazla sakince konuşabileceğimi sanmıyorum çok sert konuşacağım ama Allah korkusu var dayanamayıp öldürmekten korkuyorum.

• Git hastanelik et, ciddiyim. Alkol alıp bir insanı hastanelik etmek neymiş bir de o yüzleşsin bakalım. Anneni de mutlaka o evden ayır öyle bir insanın yanına bırakmak kesinlikle cinayete göz yummaktır.

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

Arkadaşlar dayanamıyorum artık gücüm kalmadı.2 yıl öncesine kadar herşey güzel gidiyordu ta ki peder annemi dövene kadar evet her akşam peder sarhoş gelir anneme vururdu bende araya girmek istemezdim hiç çünkü karı koca nede olsa bunca yılın hatrı var 22 senelik evlilik hiç bir zaman babamın anneme el kaldırdığını görmedim.Çekip konuştum pederle bir sıkıntın mı var neden eve sarhoş geliyorsun ne yaptı o kadın sana vuruyorsun dedim.Sen karışma bacaksız dedi bir tokatta bana attı sustum odama çekildim

Bu anlattıklarım 2 sene onceydi şimdi ben 2 senedir üniversitedeyim ve annemi ararım sorarım her seferinde iyi olduğunu söyler bu gece aradım annemi hastelik etmiş annemde babamın aldattığını öğrenmiş tabi bunun üzerine burnunu kırmış annemin şimdi çok sinirliyim trabzonda okuyorum ilk uçakla istanbula gideceğim saygım vardı ama bu kadarına göz yumamam ne yapmalıyım bana bir fikir verin pederi aradım birşey olmamış gibi gene iyiyim evlat sen nasılsın dedi ama olanları bildiğimi bilmiyor 2 senedir hep ızdırap çektiriyormuş annemle konuştum olanları öğrendim dedim bakalım geliyorum istanbula dedim annem oğlum gelme biz ayrılacağız dedi ama kendimi tutamıyorum mutlaka yüzleşmem gerekiyor sizlerden fikit bekliyorum

polise ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 6 Mayıs 2013; 21:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

quote:

Öncelikle geçmiş olsun.Aynı sorun 3 sene önce bende de vardı.21 Yıldır evlilerdi annem ile babam.Sonradan babam başka birini bulduğunda annemi dövmeye başlamıştı ve BOŞANDILAR.Eğer baban başka birini buldu ise ve artık anneni istemiyor ise bence bosansınlar.Çünkü babam bana derdi ki "iyi ki boşandık oğlum çünkü ben evde anneni dövseydim daha mı iyi olurdu?" bunu söylerdi ve hakkıdır da.Öncelikle konuşun baktın olmuyor istemiyor mecburen boşanacak.Ama boşanırken nafaka almayı unutmayın.Ha bu arada Baban ile iletişimini kesme.Bu iş annem ile baban arasında.Sadece babanı bu işleri konuşarak halledelim diye öneride bulunabilirsin.

Ben geçici bir hevestir diye fazla üzerine gitmedim babamın ama bu kadarı fazla sakince konuşabileceğimi sanmıyorum çok sert konuşacağım ama Allah korkusu var dayanamayıp öldürmekten korkuyorum.

Öyle saldırma durumu felan sakın yapma.Bu iş artık geri dönülmez noktaya geldi ise boşanmaları en mantıklısı.Baban ile iletişimini kesme diyorum.Sadece neden böyle yapıyorsun ve ne istiyorsun diye sor büyük ihtimal boşanmak istediğini söyleyecek.Mecburen öyle olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Git hastanelik et, ciddiyim. Alkol alıp bir insanı hastanelik etmek neymiş bir de o yüzleşsin bakalım. Anneni de mutlaka o evden ayır öyle bir insanın yanına bırakmak kesinlikle cinayete göz yummaktır.

Düşüncen çok saçma.Işleri çözmez ve daha kötüye götürür

• Annen senin yanına taşınsın. Babana da o metresi olan karı mı bakacak artık bilmem. Annen gizlice darp raporu alsın, senin yanına geldikten sonra da boşanma işlemlerini başlatsın. Senin yanındayken hiçbir şey yapamaz annene nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interesante -- 6 Mayıs 2013; 21:35:28 >

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Git hastanelik et, ciddiyim. Alkol alıp bir insanı hastanelik etmek neymiş bir de o yüzleşsin bakalım. Anneni de mutlaka o evden ayır öyle bir insanın yanına bırakmak kesinlikle cinayete göz yummaktır.

Düşüncen çok saçma.Işleri çözmez ve daha kötüye götürür

Açıkçası konuya empati kurarak yorum attım. Mantıklı bir şekilde düşündüğünüzde hak veriyorum size fakat bu olay başıma gelseydi şahsen kör olurdum ya. Arkadaş baba neyin var demesine rağmen tokat atıp yürü sen işine diyen bir adamın hakettiği daha fazlası bence.

• Ben olsam o babanin ağzını burnunu kırar annenle ayni odaya yatittirirdim böyle babaya böyle cvp
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlarburdalar -- 6 Mayıs 2013; 21:40:02 >

Cidden önce bi oturun karşılıklı son kez konuşun.Anlık öfkeni, karşına aldığın zaman bulamayabilirsin.Baban yapsa da sen şiddeti 1. seçenek olarak görme.Bu olaylardan ne kadar rahatsız olduğunu sert bi dille belirt.Eğer ters ters konuşursa zaten alevlenir çökersin.Yapacaklarından da pişmanlık duycağını sanmıyorum.Öldürme felan geçicen onları ama

Pişman olma...O haldeyken Babaannen ve Deden lerden biri hayattaysa cağır görsünler...

Ben de yaşadığım için alkolizme yenik düşmüs bi adam başka türlü laftan anlamaz biliyorum...

Kolay gelsin....
    AMD Ryzen 5600x with Wraith Prism RGB -- ASUS Rog Strix B450-F Gaming -- Corsair Vengeance Pro Rgb 3200mhz DDR4 2x8gb -- Crucial Bx500 240gb x2 SSD // Kingston A400 240gb x2 SSD- XFX QİCK 319 6700XT --ASUS ROG STRİX XG27VQ 27" 1080P MONİTOR--ASUS ROG AURA TERMİNAL for Halo-- RAMPAGE JOYANCE RGB CASE &amp; RAMPAGE 1050w 80+ Gold PSU--BEHRİNGER UMC202HD // KHADAS TONE BOARD DAC &amp; FX TUBE BUFFER 03 + USA JAN5654w TUBE &amp; YAMAHA HS5

Modded Squier Affinity Stratocaster / Seymour Duncan Pickup

Laney Cub12R All Tube Amplifier

Boss ME 70 // Mooer Green Mile (Ts Clone) // Joyo American Sound // Behringer Cab Sim DI // Mooer Marshall UK Gold PLX Clone // Shure SM57
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.